Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα (από 15-11-2016 έως 20-11-2016)

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα (από 15 Νοεμβρίου έως 20 Νοεμβρίου) τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας θα είναι τα ακόλουθα:

Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:

  • Τρίτη (15-11-2016) και ώρες από 09.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ:

Καστοριά-Δενδροχώρι-Ιεροπηγή-Αγία Κυριακή-Οινόη-Άνω και Κάτω Πτεριά-Πολυάνεμος-Καλοχώρι-Τσάκωνη-Πεντάβρυσος-Ομορφοκκλησιά-Υψηλό-Αυγή-Χιλιόδενδρο-Ποριά-Καστοριά.

  • Τετάρτη (16-11-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ:

Καστοριά-Μανιάκοι- Κρανοχώρι-Άνω και Κάτω Πτελέα- Αγία Αννα-Νεστόριο-Κοτύλη-Κυψέλη- Επταχώρι-Χρυσή-Πευκόφυτο-Πεύκο-Καστοριά .

  • Πέμπτη (17-11-2016) και ώρες από 17.00 έως 24.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ:

Καστοριά-Κολοκυνθού-Μεσοποταμία-Καλοχώρι-Άνω και ΚάτωΠτεριά-Κομνηνάδες-   Διποταμία-Χιονάτο-Νεστόριο- Μελάνθιο-Νίκη-Λάγγα-Βράχος-Πετροπουλάκι-Καστοριά.

  • Παρασκευή (18-11-2016) και ώρες από 09.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ:

Καστοριά-Λεύκη-Κορομηλιά-Ν.Οικισμός Κορεστίων-Κρανιώνας-Μαυρόκαμπος-Χαλάρα-Μακροχώρι-Μελάς-Άνω Μελάς-ΑγιοςΑντώνιος-Βυσσινιά-Οξυά-Πολυκέρασος-Τοιχιό-Σιδηροχώρι-Κεφαλάρι-Απόσκεπος-Καστοριά

  • Σάββατο (19-11-2016) και ώρες από 09.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ:

Καστοριά-Λαχανόκηποι-Λακκώματα-Κρύα Νερά-Σπήλαια-Ζευγοστάσιο-Άνω και Κάτω Περιβόλι-Καστανόφυτο-Άγ.Ηλίας-Σπήλιος-Κερασώνα-Ανθηρό-Νόστιμο-Σκαλοχώρι-Βέλος-Διαλεκτό-Βοτάνι-Αμμουδάρα-Ασπροκκλησιά-Αμπελοχώρι-Ασπρονέρι-Κρεμαστή-Λάγουρα-Καστοριά .

 Εξιχνιάστηκαν κλοπή και απάτη που τελέστηκαν από ημεδαπό σε Κοζάνη και  Πτολεμαΐδα αντίστοιχα. Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 38χρονος ημεδαπός.

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης σε συνεργασία, με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας κλοπή και απάτη που διαπράχθηκαν την 07-11-2016 και την 10-11-2016 σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα αντίστοιχα και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος 38χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, από τις ενεργηθείσες έρευνες προέκυψε ότι ο 38χρονος, βραδινές ώρες της 7-11-2016, παραβίασε την πόρτα Ι.Χ.Φ αυτοκινήτου ιδιοκτησίας 34χρονου ημεδαπού στην Κοζάνη και αφαίρεσε προσωπικά έγγραφα, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και βιβλιάρια καταθέσεων του ιδιοκτήτη.

Ακολούθως το μεσημέρι της 10-11-2016, ο 38χρονος μετέβη σε τραπεζικό κατάστημα στην Πτολεμαΐδα και επιχείρησε να εκταμιεύσει το ποσό των οκτακοσίων σαράντα (840,00) ευρώ, επιδεικνύοντας το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και το βιβλιάριο καταθέσεων του παθόντα.

Σε βάρος του 38χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης η οποία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 Συνελήφθη αλλοδαπή στη Φλώρινα για διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών σε αστυνομικό κρατητήριο

Την Τετάρτη (09-11-2016) στη Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, συνέλαβαν δύο υπηκόους Αλβανίας, μητέρα και γιό, ηλικίας 53 και 30 χρονών αντίστοιχα, για κατοχή, εισαγωγή και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου, στα κρατητήρια  του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας η 53χρονη συνελήφθη από αστυνομικούς κατά το χρόνο που αποπειράθηκε να προμηθεύσει τον 30χρονο γιο της, ο οποίος ήταν κρατούμενος, με 15 ναρκωτικά χάπια, τα οποία όπως προέκυψε είχε εισάγει η προαναφερόμενη πρωινές ώρες της 9-11-2016, από την Αλβανία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Παγιδεύτηκε άνθρωπος σε χαράδρα του Νεστορίου. Τον απεγκλώβισε η Πυροσβεστική Καστοριάς

Παγιδεύτηκε άνθρωπος σε χαράδρα του Νεστορίου. Τον απεγκλώβισε η Πυροσβεστική Καστοριάς

Π.Ε. Καστοριάς: Οδηγίες προς τους υγειονομικά υπεύθυνους  των επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος,  το προσωπικό & τους πελάτες τους

Π.Ε. Καστοριάς: Οδηγίες προς τους υγειονομικά υπεύθυνους  των επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος,  το…

Ολυμπία Τελιγιορίδου ” Στις εκλογές ψηφίζει ο λαός και όχι οι εταιρίες δημοσκοπήσεων”.

Συνέντευξη Ολυμπίας Τελιγιορίδου στον Αιμίλιο Λιάτσο στο Kontra24, ” Στις εκλογές ψηφίζει…

Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς: «Επιστροφή των χρημάτων που παρακρατήθηκαν από τους συναδέλφους που ήταν σε διαθεσιμότητα»

Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς: «Επιστροφή των χρημάτων που παρακρατήθηκαν από τους συναδέλφους που ήταν…

Συνελήφθη 32χρονος αλλοδαπός, σε περιοχή της Φλώρινας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δύο παράτυπους αλλοδαπούς

Συνελήφθη 32χρονος αλλοδαπός, σε περιοχή της Φλώρινας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό…

39 Δήμοι παραμένουν με εκκρεμότητες στους δασικούς χάρτες. Δευτέρα λήγει η προθεσμία. Καμία κίνηση δεν έκανε ο Δήμος Νεστορίου

39 Δήμοι παραμένουν με εκκρεμότητες στους δασικούς χάρτες. Δευτέρα λήγει η προθεσμία.…

Άσκηση ετοιμότητας στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς

Την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018, στο πλαίσιο του πανελλαδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού και…

Μεγάλη διάκριση Καστοριανών μαθητών στην 17η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών

Μεγάλη διάκριση Καστοριανών μαθητών στην 17η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών