Συνελήφθησαν τρία άτομα σε περιοχή της Καστοριάς για κατοχή και μεταφορά 63 κιλών περίπου ακατέργαστης κάνναβης

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, οδήγησαν στη σύλληψη τριών (3) ημεδαπών εκ των οποίων δύο άνδρες, 48 και 18 χρονών και μία 19χρονη γυναίκα, για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων και συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, την Πέμπτη (17-11-2016) το απόγευμα συνελήφθησαν στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Σιάτιστας – Κρυσταλλοπηγής  οι προαναφερόμενοι, ο μεν 48χρονος γιατί μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του προς το εσωτερικό της χώρας τέσσερις -4- ταξιδιωτικούς σάκους  με  -106- νάιλον συσκευασίες που περιείχαν 62 κιλά και 960 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ο δε 18χρονος με την 19χρονη γιατί ως οδηγός και συνοδηγός άλλου Ι.Χ.Ε. οχήματος που λειτουργούσε ως προπομπός του πρώτου οχήματος, ενημερώνοντας τον 48χρονο για το ενδεχόμενο επικείμενων αστυνομικών ελέγχων.

Επιπλέον στην κατοχή του 48χρονου βρέθηκαν -12,3- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ στην κατοχή της 19χρονης βρέθηκε το χρηματικό ποσό των -1.550- ευρώ και διάφορα χρυσαφικά, το νόμιμό της κατοχής των οποίων ερευνάται.

 

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • 62 κιλά και 972,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • -2- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα,
  • χρηματικό ποσό των -1.550- ευρώ,
  • διάφορα χρυσαφικά και
  • -3- κινητά τηλέφωνα.

Την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

 

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σε περιοχή των Γρεβενών

Την Πέμπτη (17-11-2016) το απόγευμα σε περιοχή των Γρεβενών και συγκεκριμένα στο 1ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής οδού Κιβωτού – Κοκκινιάς, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός παρέσυρε τρεις (3) ημεδαπές, ηλικίας 62,64 και 65 χρονών, που βάδιζαν επί της οδού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 62χρονης και της 64χρονης, καθώς και τον τραυματισμό της 65χρονης.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Γρεβενών.

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα (από 21-11-2016 έως 27-11-2016)

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα (από 21 Νοεμβρίου έως 27 Νοεμβρίου) τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας θα είναι τα ακόλουθα:

Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς:

  • Δευτέρα (21-11-2016) και ώρες από 17.00 έως 24.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ:

Καστοριά-Δισπηλιό-Μαυροχώρι-Πολυκάρπη-Τοιχιό-Μεταμόρφωση-Φωτεινή-Σταυροπόταμος-Μελισσότοπος Βασιλειάδα-Βέργα-Κλεισούρα-Λιθιά-Κορησός-Αμπελόκηποι- Μηλίτσα-Κωσταράζι-Βογατσικό-Γέρμας-Δισπηλιό-Καστοριά.

  • Τρίτη (22-11-2016) και ώρες από 09.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ:

Καστοριά-Δενδροχώρι-Ιεροπηγή-Αγία Κυριακή-Οινόη-Άνω και Κάτω Πτεριά-Πολυάνεμος-Καλοχώρι-Τσάκωνη-Πεντάβρυσος-Ομορφοκκλησιά-Υψηλό-Αυγή-Χιλιόδενδρο-Ποριά-Καστοριά.

  • Τετάρτη (23-11-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ :

Καστοριά-Μανιάκοι- Κρανοχώρι-Άνω και Κάτω Πτελέα- Αγία Αννα-Νεστόριο-Κοτύλη-Κυψέλη- Επταχώρι-Χρυσή-Πευκόφυτο-Πεύκο-Καστοριά .

  • Πέμπτη (24-11-2016) και ώρες από 17.00 έως 24.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ :

Καστοριά-Κολοκυνθού-Μεσοποταμία-Καλοχώρι-Άνω και ΚάτωΠτεριά-Κομνηνάδες-   Διποταμία-Χιονάτο-Νεστόριο- Μελάνθιο-Νίκη-Λάγγα-Βράχος-Πετροπουλάκι-Καστοριά.

  • Παρασκευή (25-11-2016) και ώρες από 09.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ :

Καστοριά-Λεύκη-Κορομηλιά-Ν.Οικισμός Κορεστίων-Κρανιώνας-Μαυρόκαμπος-Χαλάρα-Μακροχώρι-Μελάς-Άνω Μελάς-ΑγιοςΑντώνιος-Βυσσινιά-Οξυά-Πολυκέρασος-Τοιχιό-Σιδηροχώρι-Κεφαλάρι-Απόσκεπος-Καστοριά

  • Σάββατο (26-11-2016) και ώρες από 09.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ :

Καστοριά-Λαχανόκηποι-Λακκώματα-Κρύα Νερά-Σπήλαια-Ζευγοστάσιο-Άνω και Κάτω Περιβόλι-Καστανόφυτο-Άγ.Ηλίας-Σπήλιος-Κερασώνα-Ανθηρό-Νόστιμο-Σκαλοχώρι-Βέλος-Διαλεκτό-Βοτάνι-Αμμουδάρα-Ασπροκκλησιά-Αμπελοχώρι-Ασπρονέρι-Κρεμαστή-Λάγουρα-Καστοριά .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Συνελήφθη 38χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη σήμερα, (27-04-2017) το πρωί στην Καστοριά,

Υποστήριξη των Δήμων με επιστημονικό προσωπικό μέσω της ΜΟΔ Α.Ε. για την υλοποίηση έργων του ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας

  Υποστήριξη των Δήμων με επιστημονικό προσωπικό μέσω της ΜΟΔ Α.Ε. για…

Αναβίωση παραδοσιακού γάμου στα Κρύα Νερά από τον σύλλογο Κρύων Νερών!

Εικόνες από παραδοσιακό γάμο στα Κρύα Νερά

Συγχαρητήρια επιστολή του Α.Σ. Καστοριάς προς τον Φάρο Κερατσινίου

Ο πρόεδρος κος Δίτσιος Ναούμ και η διοίκηση του Α.Σ. Καστοριάς θα…

Δισπηλιό: Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς

Από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Δισπηλιού Καστοριάς

Δωρεά στο Νοσοκομείο Καστοριάς από την Άροσις: “Θα τα καταφέρουμε μαζί!”

Δωρεά στο Νοσοκομείο Καστοριάς από την Άροσις: “Θα τα καταφέρουμε μαζί!”