Περισσότερες από  πενήντα (50) φιάλες αίματος συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών του νομού Καστοριάς.     

Της Χρύσας Κοσμίδου

20170127_122054Η Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς στα πλαίσια των κοινωνικών τους δράσεων, αλλά και της συνεισφοράς τους στον κλάδο της εκπαίδευσης, τίμησαν την εορτή των Τριών Ιεραρχών, διοργανώνοντας μια ξεχωριστή εκδήλωση.

Ειδικότερα το πρωί της Παρασκευής (27 Ιανουαρίου), σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και την υποστήριξη του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς πραγματοποίησαν εθελοντική αιμοδοσία, όπου πλήθους κόσμου έσπευσε να συμμετάσχει «Είμαστε ενθουσιασμένοι, διότι υπήρχε μεγάλη ανταπόκριση. Δεν είναι κρυφό πως οι ανάγκες του Νοσοκομείου μας, είναι τεράστιες, ωστόσο καταφέραμε να καλύψουμε όλη την προηγούμενη περίοδο μέχρι και σήμερα. Αξιοσημείωτο είναι πως έπειτα από την προαναφερόμενη αιμοδοσία, είμαστε σε θέση να καλύψουμε και το μήνα Φεβρουάριο. Ελπίζουμε, ότι δεν θα χρειαστεί να υπάρξει ξανά η μεγάλη ζήτηση χωρίς την ανάλογη ανταπόκριση», δήλωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ε.Α. Ελευθέριος Ασλανίδης

Ο Πρόεδρος της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς Σπύρος Παρίσσης, τόνισε τη σημαντικότητα αυτής της ενέργειας, αλλά και τη διάθεση τω20170127_122204ν εκπαιδευτικών της περιοχής στο να προσφέρουν για το κοινό όφελος «Ο εκπαιδευτικός δεν μπορεί να μένει εκτός των προβλημάτων που ταλανίζουν τη χώρα μας. Οι ανάγκες αίματος είναι γνωστές σε όλους μας και η συμμετοχή των συναδέλφων, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ο απολογισμός είναι περίπου στις πενήντα (50) φιάλες».

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως στη δράση συμμετείχε  και ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και Φίλων Αυτών Καστοριάς “Μαζί σου”, όπου ενημέρωσε το κοινό για τη δωρεά του μυελού των οστών.20170127_12151720170127_12150120170127_12123220170127_121454

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Με 9 θέματα συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καστοριάς

Με 9 θέματα συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καστοριάς

Προκήρυξη πρόσληψης Ειδικού Παιδαγωγού σε Κέντρο Ημέρας

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου

ΟΓΑ οικογενειακό επίδομα: Πότε πληρώνεται η Β δόση για το επίδομα τέκνων

Την προαναγγελία πληρωμής για το οικογενειακό επίδομα του ΟΓΑ (επίδομα τέκνων, πολυτεκνικό επίδομα),…

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος παρευρέθηκε στο Βίτσι η Μαρία Αντωνίου

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος παρευρέθηκε στο Βίτσι η Μαρία Αντωνίου

Ο Παναγιώτης Κώττας στην Έκθεση εναλλακτικού τουρισμού Tour Nature στο Ντύσελντορφ της Γερμανίας

Ο Παναγιώτης Κώττας στην Έκθεση εναλλακτικού τουρισμού Tour Nature στο Ντύσελντορφ της…

Διάλεξη στην Καστοριά με θέμα «Δίνοντας Προστιθέμενη αξία στα Ανοικτά Δεδομένα»

Διάλεξη στην Καστοριά με θέμα «Δίνοντας Προστιθέμενη αξία στα Ανοικτά Δεδομένα»

Eπίσκεψη Γραμματέα ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Ανδρέα Σπυρόπουλου στην Καστοριά

Ώστε να ενημερωθεί για την κατάσταση στον Νομό μας