Σύλληψη 30χρονου αλλοδαπού για κατοχή αδασμολόγητου καπνού σε περιοχή της Καστοριάς

Συνελήφθη την Κυριακή, (02-07-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 30χρονος υπήκοος Αλβανίας για κατοχή αδασμολόγητου καπνού.

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 30χρονο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε -1- συσκευασία η οποία περιείχε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, βάρους εννιακοσίων τριάντα -930- γραμμαρίων.

Επίσης, σε βάρος του εκκρεμούσαν -2- αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης -6- μηνών και χρηματική  ποινή -3.000- ευρώ για παραβάσεις της νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

 

Σύλληψη αλλοδαπού στην Καστοριά για κλοπή

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Καστοριάς, συνέλαβαν 30χρονο υπήκοο Αλβανίας για κλοπή.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος σε περιοχή της Καστοριάς, αφαίρεσε -1- τσαντάκι 51χρονου ημεδαπού, το οποίο περιείχε -1- πορτοφόλι και άλλα προσωπικά έγγραφα. Αναζητηθείς από τους αστυνομικούς ο 30χρονος εντοπίστηκε άμεσα και συνελήφθη.

Το αφαιρεθέν τσαντάκι κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σύλληψη 38χρονου αλλοδαπού στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας για μεταφορά -4- μη νομίμων μεταναστών

Την Τρίτη (04-07-2017) πρωινές ώρες στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής                Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής συνέλαβαν 38χρονο υπήκοο Αλβανίας, για μεταφορά -4- μη νομίμων μεταναστών, ηλικίας από 16 έως 39 χρόνων.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο διαπιστώθηκε ότι ο 38χρονος, οδηγός του οχήματος, μετέφερε έναντι χρηματικού αντιτίμου προς το εσωτερικό της χώρας τους προαναφερόμενους.

Το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, χρηματικό ποσό πενήντα (50) ευρώ και έξι (6) κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας.

 

 

Σύλληψη τριών ημεδαπών στη Φλώρινα για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθησαν την Κυριακή, (02-07-2017) το βράδυ στη Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, τρεις (3) ημεδαποί, δύο άντρες, 31 και 35 χρόνων και μία 40χρονη γυναίκα, γιατί στην κατοχή του 31χρονου βρέθηκε -1- ναρκωτικό δισκίο, το οποίο είχε προηγουμένως προμηθευτεί από τον 35χρονο και τη 40χρονη, στην κατοχή των οποίων αλλά και σε έρευνες στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και χρηματικό ποσό -40- ευρώ.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Εξιχνιάστηκε κλοπή που τελέστηκε σε περιοχή της Κοζάνης. Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 33χρονος υπήκοος Αλβανίας

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βοΐου, κλοπή που διαπράχθηκε το 2013 σε περιοχή της Κοζάνης και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος 33χρονου υπηκόου Αλβανίας.

Ειδικότερα, μετά από αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι τον Αύγουστο του 2013, ο 33χρονος αφαίρεσε από αποθήκη ιδιοκτησίας 81χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Κοζάνης, ηλεκτρικά εργαλεία.

Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βοΐου, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Εξιχνιάστηκε κλοπή που τελέστηκε σε βάρος ηλικιωμένης σε περιοχή της Καστοριάς

Σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ενώ αναζητούνται να ταυτοποιηθούν…

Εξιχνίαση επτά διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής από μηχανουργεία και αποθήκες στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης και Πτολεμαΐδας

Εξιχνίαση επτά  διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής από μηχανουργεία και αποθήκες στην ευρύτερη περιοχή…

Συνελήφθη 25χρονος στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης Γερμανικών Αρχών

Συνελήφθη 25χρονος στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα…

Καστοριά: Σύλληψη 39χρονου για παράνομη μεταφορά μεταναστών

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου Καστοριάς

Σύλληψη τριών ημεδαπών σε περιοχή της Κοζάνης για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών

Κατασχέθηκαν συνολικά -2- κιλά και -768- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και -1- Ι.Χ.Ε.…

Κλοπές από 38χρονο ημεδαπό σε βάρος ηλικιωμένων σε περιοχές της Κοζάνης και της Καστοριάς

Εξιχνιάσθηκαν ακόμη δύο περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν από 38χρονο ημεδαπό σε βάρος ηλικιωμένων σε περιοχές της Κοζάνης και της Καστοριάς

Δραστηριότητα μηνός Αυγούστου των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας

1. Η δραστηριότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας (Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης & Φλώρινας), κατά…

Διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων από υπηρεσίες ΓΕ.Π.Α.Δ.Δ.Μ. με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Καστοριάς θα παρευρίσκεται στο 9ο  Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς (Χλόη Καστοριάς).

26 γρ. ηρωίνης ανάμεσα στις τελευταίες συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών στη Δυτική Μακεδονία

Πέντε συλλήψεις το τελευταίο πενταήμερο