Το Επιμελητήριο Καστοριάς σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, αναβαθμίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τα μέλη –επιχειρήσεις του είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει το διαδικτυακό εργαλείο (πλατφόρμα) εύρεσης επενδυτικών προγραμμάτων για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των ενδιαφερομένων επιχειρήσεων σχετικά με τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά μέσα.

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς Χαράλαμπος Καραταγλίδης δήλωσε, «Μέσα από την εν λόγω εφαρμογή, τα μέλη του Επιμελητηρίου Καστοριάς, γινόμαστε χρήστες ενός περιβάλλοντος, το οποίο ειδοποιεί ατομικά για οποιοδήποτε επενδυτικό πρόγραμμα μας ενδιαφέρει. Να σημειώσουμε πως η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή. Η μόνη προϋπόθεση η οποία υπάρχει, μιας και είναι ανταποδοτική υπηρεσία, είναι να είναι πληρωμένη η συνδρομή του κάθε μέλους, όπου για τις ατομικές επιχειρήσεις είναι στα είκοσι (20) ευρώ ανά έτος»

 

 

Το έργο εστιάζεται στους παρακάτω βασικούς άξονες:

  • Την άμεση τροφοδότηση της πλατφόρμας με όλα τα νέα επενδυτικά προγράμματα και προγράμματα απασχόλησης και με όλες τις προϋποθέσεις ένταξης σ’ αυτά.
  • Τη δυνατότητα του χρήστη-επιχειρηματία, με εύκολο και απλό τρόπο, να συμπληρώνει – ανανεώνει τα χαρακτηριστικά της επιχείρησής του (επιχειρηματικό προφίλ) και με το πάτημα ενός κουμπιού, να ενημερώνεται για επενδυτικά προγράμματα που ταιριάζουν στο προφίλ της επιχείρησής του.

 

Συγκεκριμένα, ο χρήστης-επιχειρηματίας θα ενημερώνεται στο e-mail του, για τα νέα επενδυτικά προγράμματα που εισάγονται στην πλατφόρμα, τα οποία ενδεχομένως να ταιριάζουν στο προφίλ της επιχείρησης, καθώς επίσης και για τις νέες προϋποθέσεις ένταξης σε αυτά π.χ. την επιχειρηματική του δραστηριότητα κλπ

Η υποβολή αίτησης εγγραφής των ενδιαφερομένων επιχειρήσεων-μελών των Επιμελητηρίων θα γίνεται μέσω της ιστοσελίδας: http://investmenttools.uhc.gr/.

Πρόσβαση στην πλατφόρμα θα έχουν μόνο όσες επιχειρήσεις είναι ταμειακά ενήμερες, δηλ. έχουν καταβάλει τις συνδρομές τους στο Επιμελητήριο. Η πρόσβαση στην πλατφόρμα θα είναι «συγχρονισμένη» με τη διάρκεια ισχύος της συνδρομής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο της Μπαλαμπανίδου Χοστελίδου Κατερίνας από το Οικονομικό Επιμελητήριο Δυτικής Μακεδονίας

  Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο της  Μπαλαμπανίδου Χοστελίδου Κατερίνας από το …

H γιορτή για το νέο έτος του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών [Φωτορεπορτάζ]

H γιορτή για το νέο έτος του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών

Πάνω από 650 κιλά ακατέργαστης κάνναβης καταστράφηκαν σήμερα σε υψικάμινο στο εργοστάσιο του ΑΗΣ Καρδιάς

  Πάνω από 650 κιλά ακατέργαστης κάνναβης καταστράφηκαν σήμερα σε υψικάμινο στο…

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Τουρνουά «Δημήτρης Διαμαντίδης» (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Τουρνουά «Δημήτρης Διαμαντίδης» (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Δήμος Άργους Ορεστικού: Ανανέωση Επαγγελματικής Άδειας Πωλητή Λαϊκών Αγορών

Παρακαλούνται οι κάτοχοι Επαγγελματικής Άδειας Πωλητή Λαϊκών Αγορών που δεν έχουν προβεί…

Η Παπαδοπούλειος βιβλιοθήκη Πενταβρύσου Καστοριάς έκοψε τη Βασιλόπιτά της

Τυχερός της χρονιάς από τα παιδιά ο Σωτήρης Παύλου και από τους μεγάλους η Αναστασία Κοσετσιδου.

Πετρέλαιο: Ανακάμπτει το αργό – Αύξηση 2,5% για το WTI

Μια ισχυρότερη υποκείμενη φυσική αγορά φαίνεται να αντανακλά η ανάκαμψη του αργού…

Το πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας Ορίζοντες – 05/04/2019

Το πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας Ορίζοντες – 05/04/2019