«Δεδομένα διαθέσιμα στο κοινό μέσω του ιστοτόπου μας» απαντά η Τράπεζα της Ελλάδας

Διαρροή αρχείων και εγγράφων της Τράπεζας της Ελλάδας έκαναν το βράδυ της Τρίτης οι Anonymous Greece.

Σύμφωνα μάλιστα με ανάρτηση που έκαναν οι ίδιοι στη σελίδα τους στο Facebook, αναφέρουν πως οι διαρροές αυτές θα ανεβαίνουν μέρα με τη μέρα λόγω των μεγάλων μεγεθών τους.

Στις 20:00 το βράδυ της Τρίτης ανάρτησαν το ακόλουθο μήνυμα: «Οι διαρροές θα ανεβαίνουν μέρα με τη μέρα λόγω των μεγάλων μεγεθών τους. Η διαρροή από την Τράπεζα της Ελλάδος βρίσκεται εδώ: http://www.mediafire.com/file/dxdvzgy5y5dt66a/gov.gr+leaks.rar. Θα ακολουθήσουν πολλά! #AnonymousGreece»

Ωστόσο τα έγγραφα που περιέχονται στο αρχείο είναι επίσημες εκδόσεις της τράπεζας σε ελληνικά και αγγλικά, Πράξεις του διοικητή (εποχής Γκαργκάνα), πίνακες μερισμάτων, δελτία Τύπου ή χρηστικά κείμενα τα οποία χρονολογούνται ακόμη και πριν από 15-16 χρόνια.

Η Τράπεζα της Ελλάδας μάλιστα εξέδωσε και ανακοίνωση:

« Οι ισχυρισμοί περί υποκλοπής και διαρροής βάσεων δεδομένων της Τράπεζας της Ελλάδος είναι παντελώς ανυπόστατοι. Οι φερόμενες ως αποκαλύψεις 1217 αρχείων, που εμπεριέχουν διοικητικές αποφάσεις, παρουσιάσεις από συνέδρια και άλλα δεδομένα, δεν είναι τίποτα άλλο παρά στοιχεία που είναι ανακοινώσιμα και διαθέσιμα στο κοινό μέσα από το δικτυακό τόπο της Τράπεζας της Ελλάδας»

Λίγο μετά τις 07:30 το πρωί της Τετάρτης οι Anonymous απάντησαν μέσω του Facebook στην ΤτΕ και προειδοποιούν για νέο “χτύπημα”.

“Πρός Τράπεζα της Ελλάδος: Όταν μερικοί σας παρακολουθούν και απο στιγμή σε στιγμή μπορεί να πέσετε θύμα κυβερνοεπιθέσεων εσείς θα τα διαψεύσετε διότη δεν έχετε κάτι καλύτερο να πείτε! Να μας φοβάστε! γιατί ποτέ δεν ξέρετε πότε θα καταρρεύσει όλο το σύστημα σας και μετά να δούμε τι θα έχετε να πείτε! #AnonymousGreece”

Οι Anonymous Greece υποστηρίζουν ότι ξεκίνησαν τις επιθέσεις στην ελληνική κυβέρνηση από το Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου. Πρώτος στόχος τους ήταν η ιστοσελίδα της Ηλεκτρονικής Δημοσίευσης Πλειστηριασμών.

Το βράδυ της Κυριακής, 24 Σεπτεμβρίου, έγραψαν νέο μήνυμα προς την ελληνική κυβέρνηση, μέσα από τη σελίδα τους στο Facebook: «Προς Κυβέρνηση της Ελλάδος. Ελπίζουμε, ένα μικρό δείγμα να το πήρατε. Τα χειρότερα για εσάς έρχονται! Ο λαός δεν σας φοβάται!».

Τη Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, επανήλθαν σχολιάζοντας την επίθεση την Τράπεζα της Ελλάδος και απειλώντας τον ΕΟΠΥΥ και την Τράπεζα Πειραιώς: «ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Πρός: ΕΟΠΥΥ , Τράπεζα Πειραιώς. 2 Βάσεις δεδομένων είναι στα χέρια μας. Μία λάθος κίνηση και όλα θα δημοσιευθούν και θα χρησιμοποιηθούν εναντίον σας!» ανέφεραν στη σελίδα τους στο Facebook.

Το αρχικό μήνυμα προαναγγελία των επιθέσεων που αναρτήθηκε την Παρασκευή ανέφερε τα εξής:

«Αγαπητή ελληνική κυβέρνηση,

Στην χώρα όπου η πρόσβαση στην Υγεία κατάντησε πολυτέλεια για τον φτωχό, η ανάλγητη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ αρνείται να καλύψει τα έξοδα μετάβασης της μικρής Νεφέλης στο εξωτερικό, ώστε να αντιμετωπιστεί η σοβαρή ασθένειά της.
Η ώρα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών πλησιάζει, όλα τα ξένα κοράκια έχουν πάρει θέση και περιμένουν πώς και πώς να αρπάξουν τις περιουσίες των φτωχών Ελλήνων πολιτών!
Αρπακτικά νομίζετε ότι θα σας αφήσουμε να το κάνετε; Αν νομίζετε πως ναι, είστε πολύ γελασμένοι, σύντομα θα πάρετε την απάντηση από τους Anonymous Greece για να δείτε τη δύναμη των Ελλήνων!

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

Κυβερνητικοί μασόνοι και μη θα τα πούμε σύντομα.
Υ.Γ. Υπολογίσατε χωρίς τον ξενοδόχο. Σύντομα θα σας δώσουμε τα “κλειδιά στο χέρι“».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Παγώνη: Είμαι αντίθετη με το να κάνεις παιδί απλώς για να λες ότι κάνεις και να το μεγαλώνουν η γιαγιά και ο παππούς ή μία γυναίκα

Παγώνη: Είμαι αντίθετη με το να κάνεις παιδί απλώς για να λες…

«Δράκος» των Εξαρχείων: «Έκανα τις επιθέσεις γιατί ήθελα να πάω με γυναίκα»

«Και από τη φυλακή να βγω πάλι θα θέλω να πάω με γυναίκα»

Τι ισχύει αν ο εργαζόμενος δεν πάει στη δουλειά λόγω κακοκαιρίας

Οδηγίες από το υπουργείο Εργασίας

Τζο Μπάιντεν: “Εκτιμώ ότι ο Πούτιν θα εισβάλει στην Ουκρανία”

Τζο Μπάιντεν: “Εκτιμώ ότι ο Πούτιν θα εισβάλει στην Ουκρανία”

Ακρίβεια: Παρεμβάσεις στα ράφια των σούπερ μάρκετ – Πρόστιμα σε όποιον παρανομεί προανήγγειλε ο Σκρέκας

Έμφαση στο βρεφικό γάλα που πωλείται 213% ακριβότερα

Ευθαλία Ράνδου, διευθύντρια Παθολογικής Κλινικής Μαμάτσειου: «Κάνω έκκληση σε όλο τον κόσμο να εμβολιαστεί – Θα θρηνήσουμε πάρα πολλά θύματα» 1

Ευθαλία Ράνδου, διευθύντρια Παθολογικής Κλινικής Μαμάτσειου: «Κάνω έκκληση σε όλο τον κόσμο…

Σύνοδος Κορυφής: Οργή Αλβανίας και Βόρειας Μακεδονίας για τη στάση της Βουλγαρίας

Σύνοδος Κορυφής: Οργή Αλβανίας και Βόρειας Μακεδονίας για τη στάση της Βουλγαρίας

Ρωσική πρεσβεία για τις απελάσεις των Ρώσων διπλωματών από την Ελλάδα: Θα υπάρξουν συνέπειες

Μέσω ανακοίνωσής της, η Ρωσική Πρεσβεία κάνει λόγο για επιδείνωση των διμερών…

Αρχαία Ελληνικά – Πανελλαδικές 2021: Τα Θέματα

Αρχαία Ελληνικά – Πανελλαδικές 2021: Τα Θέματα

Ο ιδιοκτήτης του ζώου, πιθανώς το εγκατέλειψε τη Δευτέρα το απόγευμα στο συγκεκριμένο σημείο.

Ντροπή: 4 μηνών λευκή τίγρης βρέθηκε εγκαταλελειμμένη στα σκουπίδια του Πάρκου