Δημοσιοποίηση της 1ης Επικαιροποίησης της Απόφασης ανάρτησης αποτελεσμάτων αξιολόγησης για το Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» περιόδου 2016

 

 

Η Διεύθυνση  Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, ανακοινώνει ότι δημοσιεύτηκε από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας η 1η Επικαιροποίηση της Απόφασης ανάρτησης αποτελεσμάτων αξιολόγησης     για  το  Υπομέτρο   6.1    «Εγκατάσταση  Νέων  Γεωργών».   Η  δημοσιοποίηση   έχει  αναρτηθεί   στο  διαδίκτυο  και  στην  ΔΙΑΥΓΕΙΑ  με    ΑΔΑ: ΩΔΡΤ7ΛΨ-ΓΦΧ, σε μορφή .pdf.

 

Αναλυτικότερα, δημοσιοποιήθηκαν:

  1. Πίνακας  των 923 δικαιούχων για τους οποίους δεν απαιτείται προσκόμιση επιπλέον δικαιολογητικών, συνολικού ποσού δημόσιας δαπάνης 18.248.500,00 €.
  2. Πίνακας  των 44 εν δυνάμει δικαιούχων για τους οποίους απαιτείται η προσκόμιση επιπλέον δικαιολογητικών, συνολικού ποσού δημόσιας δαπάνης 850.500,00 €.
  3. Πίνακας  των 25 Απορριπτόμενων, λόγω  μη επιλέξιμων αιτήσεων των υποψηφίων.

Προκειμένου ο κάθε ενδιαφερόμενος να ενημερωθεί για τα αναλυτικά αποτελέσματα της δικής του αίτησης ένταξης θα πρέπει να επισκεφθεί την ηλεκτρονική εφαρμογή του Πληροφορικού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) στην οποία είχε υποβάλλει την αίτηση ένταξης του, ή να επικοινωνήσει με τον μελετητή-γεωτεχνικό που συνέταξε τον φάκελο υποψηφιότητάς του, για να τον κατευθύνει.

Οι δικαιούχοι που έχουν συμπεριληφθεί στον Πίνακα Αποτελεσμάτων έχουν το δικαίωμα υποβολής ενδικοφανούς προσφυγής (ένστασης) με την έννοια του άρθρου 25 του νόμου 2690/1999 κατά της παρούσας απόφασης. Η υποβολή των ενστάσεων γίνεται ηλεκτρονικά εντός αποκλειστικής προθεσμίας 15 ημερών από την επομένη της έκδοσης της παρούσας.

Σε ενδεχόμενη ένσταση ο υποψήφιος έχει δικαίωμα να προσβάλει μόνο τα στοιχεία της αξιολόγησης με τα οποία διαφωνεί (επιλεξιμότητα) και τα οποία δεν του έχουν γνωστοποιηθεί ήδη με την με αριθμ. 119974/2060/6-7-2017 απόφασή μας. Συνεπώς, ενστάσεις που θα υποβληθούν και θα αφορούν ποσό ενίσχυσης ή βαθμολογία που δεν έχουν μεταβληθεί σε σχέση με την πρώτη ανάρτηση δεν θα εξεταστούν καθώς αυτά τα στοιχεία έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί με την με αριθμ. 119974/2060/6-7-2017 απόφασή μας.

Η διαδικασία υποβολής ενστάσεων περιγράφεται λεπτομερώς στο Άρθρο 18 της Υ.Α. 8585/2016.

Ειδικότερα, η ένσταση υποβάλλεται καταρχήν ηλεκτρονικά μέσω ΠΣΚΕ, σύμφωνα με σχετικό τυποποιημένο υπόδειγμα. Μετά την ηλεκτρονική της υποβολή, το έγγραφο της ένστασης όπως παράγεται από το ΠΣΚΕ υποβάλλεται υπογεγραμμένο από το δικαιούχο ή το νόμιμο εκπρόσωπο συνοδευόμενο από όλα τα κατά περίπτωση σχετικά στοιχεία στην οικεία ΔΑΟΚ το αργότερο εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ηλεκτρονική υποβολή του αιτήματος μέσω ΠΣΚΕ, λαμβάνοντας σχετικό πρωτόκολλο υποβολής.

Για τους υποψηφίους που έχουν καταταχθεί στον Πίνακα με τους εν δυνάμει δικαιούχους, απαιτείται η προσκόμιση επιπλέον δικαιολογητικών σε διάστημα ενός μήνα από την ημερομηνία της παρούσας απόφασης, τα οποία κατά περίπτωση αφορούν:

   α. Τη διακοπή της μόνιμης εξωγεωργικής απασχόλησης.

   β. Την αναστολή του επιδόματος ανεργίας.

   γ. Την απόδειξη της ιδιοκτησίας των αγροτεμαχίων που έχουν δηλωθεί στο ΟΣΔΕ του έτους 2016 ως μισθωμένα και των οποίων την ιδιοκτησία ο υποψήφιος απέκτησε στη συνέχεια.

Η υποβολή των δικαιολογητικών γίνεται από τους ενδιαφερομένους στη ΔΑΟΚ του τόπου μόνιμης κατοικίας τους. Τα δικαιολογητικά υποβάλλονται σε δύο αντίγραφα.

Μη υποβολή ή ελλιπής υποβολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών στο προβλεπόμενο διάστημα για τις περιπτώσεις α. και β. καθιστά τον υποψήφιο απορριπτόμενο. Για την περίπτωση γ. θα απαιτηθεί αναβαθμολόγηση.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Καστοριάς, Υπεύθυνος προγράμματος: κ. Μπέης Ελευθέριος, Γραφείο 5, 1ος όροφος, Τηλ.: 2467350251.

 

 

 

 

 

You May Also Like

Η Βράβευση των Αριστούχων Μαθητών Β/θμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς

Για   ακόμη μια χρονιά η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς  σε συνεργασία με τον…

Σύλληψη αλλοδαπού στο Καλονέρι Κοζάνης για μεταφορά ατόμων έναντι κομίστρου

Την Παρασκευή (01-07-2016) το απόγευμα στην παλαιά Εθνική οδό Καστοριάς – Κοζάνης,…

6 θέσεις εργασίας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την αντιμετώπιση του κινδύνου της αφρικανικής πανώλης των χοίρων (1 θέση στην Καστοριά)

6 θέσεις εργασίας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την αντιμετώπιση του κινδύνου…

Ζητείται άτομο για εργασία σε γουνοποιητική επιχείρηση στο Νομό Καστοριάς

Ζητείται άτομο για εργασία σε γουνοποιητική επιχείρηση στο Νομό Καστοριάς

Μεγάλη νίκη για την Καστοριά επί της Αναγέννησης Άρτας!

Στον αγώνα που διεξήχθη χθες, Κυριακή στο ΔΑΚ Καστοριάς

Συναντήσεις του Γιάννη Κορεντσίδη με θεσμικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες. Υπόσχεση για συνεργασία προς όφελος των πολιτών και του τόπου μας

Συναντήσεις του Γιάννη Κορεντσίδη με θεσμικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες. Υπόσχεση για συνεργασία…

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημέρα Προληπτικής Ιατρικής και η 7η διανομή διατακτικών του προγράμματος «Φροντίδα για την Τρίτη Ηλικία»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημέρα Προληπτικής Ιατρικής και η 7η διανομή διατακτικών…

Διακοπές ρεύματος σήμερα Παρασκευή (29/09) στην πόλη της Καστοριάς

Ακύρωση μίας προγραμματισμένης διακοπής

190 οι υποψήφιοι του Συνδυασμού ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Σήμερα Δευτέρα 21/08/2023 δίνουμε στη δημοσιότητα τα ονόματα και άλλων τριάντα (30)…

O Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς αναζητά άτομα για συνεργασία στο πλαίσιο της 43ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας

O Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς αναζητά άτομα για συνεργασία στο πλαίσιο της 43ης…