Το ευχαριστήριο μήνυμα του Συλλόγου Νεφροπαθών Καστοριάς

 

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας και ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Νεφροπαθών Καστοριάς.

 

Το Δ.Σ. θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους φίλους, τα μέλη και τις οικογένειες τους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Η προσέλευση του κόσμου ήταν πάνω από τις προσδοκίες μας.

 

Να ευχαριστήσουμε τη Βουλευτή ΝΔ Καστοριάς Μαρία Αντωνίου που μας στηρίζει πάντα σε όλες τις δράσεις μας, τον Δήμαρχο Νεστορίου Πασχάλη Γκέτζιο, την Αντιδήμαρχο Καστοριάς Ματούλα Αντωνίου, τον Διευθυντή της μονάδας τεχνητού νεφρού  Μάριο Τζιάμαλη Μάριο, τον αξιαγάπητο Διοικητή του νοσοκομείου μας Βασίλειο Αντωνιάδη που είναι πάντα στο πλευρό μας και κάνει αξιότιμες προσπάθειες να επιλύσει τα προβλήματα της μονάδας τεχνητού νεφρού  του νοσοκομείου μας. Είναι πάντα συμπαραστάτης δίπλα μας. Είναι πάνω από όλα άνθρωπος και νοιάζεται για όλους μας σαν να είμαστε οικογένειά του. Επίσης  στο προσωπικό της μονάδας και την προϊσταμένη που μας τίμησαν με την παρουσία τους  και τους ευχαριστούμε για το έργο τους και την αμέριστη συμπαράσταση στον πόνο των μελών μας.

 

Να ευχαριστήσουμε επίσης το Προεδρείο του Συλλόγου Νεφροπαθών Πέλλας «Οι Άγιοι Ανάργυροι» που μας τίμησαν με την παρουσία τους αλλά και για την συνεργασία τους όλον αυτό τον καιρό.

 

Τον Πρόεδρο των Αιμοδοτών  Ελευθέριο Ασλανίδη Ελεύθεριο και τον Πρόεδρο των Φίλων Περιβάλλοντος Μυλώνα Σπύρο.

 

Τις δύο δημοσιογράφους Χρύσα Κoσμίδου από τους «Ορίζοντες» και την Δώρα Κωστοπούλου από την « Νέα Καστοριά» – «Καστοριά 365».