Η θεατρική παράσταση «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες»  στην Καστοριά!

Η Παιδική Σκηνή του  Γιάννη Χριστόπουλου για τη χειμερινή σεζόν 2017-2018 παρουσιάζει το αριστουργηματικό έργο του  Ίουλιου Βερν «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες»  με πρωταγωνιστή στο ρόλο του  Φιλέα Φονγκ  τον δημοφιλή μας ηθοποιό Χάρη Ρώμα!

Έτσι λοιπόν μετά την τεράστια επιτυχία που είχε η προηγούμενη συνεργασία του Χάρη Ρώμα με την παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου στο έργο «Ο Μαγικός Κόσμος του Σκρουτζ» οι δύο πλευρές αποφάσισαν και ανανέωσαν την συνεργασία τους. Το νέο έργο που θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μικροί και μεγάλοι κερδίσει επάξια μία περίοπτη θέση στη παγκόσμια βιβλιοθήκη.

Το βιβλίο που εκδόθηκε το 1873 και από τότε μεγάλωσε και μεγαλώνει γενιές και γενιές θα “ζωντανέψει” στη σκηνή σε μία μαγευτική σκηνοθεσία-παράσταση αλλά και ερμηνεία του Χάρη Ρώμα. Μαζί του ταλαντούχοι νέοι ηθοποιοί επιλεγμένοι με αυστηρά κριτήρια κέρδισαν μία θέση σε αυτό το ταξίδι – παράσταση – με Οδηγό τον  Φιλέα Φονγκ  που με τη βοήθεια του ΑΕΡΟΣΤΑΤΟΥ του και δίπλα του τον χαρισματικό Πασπαρτού μέσα σε 80ημέρες θα μας γνωρίσουν όλον τον κόσμο!

Τα πολύ εντυπωσιακά κοστούμια και χορευτικά αποτυπώνουν  την μαγεία και των 5 Ηπείρων που θα παρακολουθήσουμε δίνοντας μας την δυνατότητα να γνωρίσουμε μαγικές χώρες και άλλους λαούς!

Αξίζει εδώ να τονίσουμε πως ο  Ήρωας της παράστασης και πρωταγωνιστής Φιλέας Φονγκ (Χάρης Ρώμας) σε μία από τις ενδιάμεσες στάσεις του θα επισκεφθεί και την Ελλάδα μία από τις πιο αρχαίες χώρες του κόσμου!

Οι παραστάσεις θα γίνουν το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018, στο “ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΔΗΚΑ”. Ώρες παραστάσεων: 5.15μ.μ. και 7.30μ.μ.

Προπώληση: Bιβλιοπωλείο “ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ”   και Άργος Ορεστικό βιβλιοπωλείο “ΜΗΛΙΟΣ”

Πληροφορίες τηλ. 6973 056 635