Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη επισκέφθηκε η Πολιτική Σύμβουλος του Καναδά Debbie DesRosiers

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη επισκέφθηκε την Τρίτη 6 Μαρτίου, η Πολιτική Σύμβουλος της Πρεσβείας του Καναδά κα. Debbie DesRosiers, συνοδευόμενη από την Υπεύθυνη Πολιτικών και Δημοσίων Υποθέσεων κα. Ζωή Δελήμπαση.

Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής συνάντησης η κα. DesRosiers εξέφρασε τη χαρά της που βρίσκεται στην περιοχή, και έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τους ανθρώπους της και να μοιραστεί μαζί τους όλα όσα συνδέουν τον Καναδά με την Ελλάδα.

«Δέχθηκα μια πολύ ευχάριστη επίσκεψη σήμερα, από την αντιπροσωπεία από τον Καναδά, από μια χώρα όπου δραστηριοποιούνται πολλοί Δυτικομακεδόνες και οι διαχρονικές σχέσεις φιλίας μεταξύ των δύο λαών είναι δεδομένες» σημείωσε μετά τη συνάντηση ο Περιφερειάρχης.

«Ενημέρωσα για τις πρωτοβουλίες που παίρνουμε σε αναπτυξιακό επίπεδο, για τις δυνατότητες που διαθέτει η περιοχή και για τις δράσεις που θα υλοποιήσουμε το επόμενο διάστημα, για να μπορέσουν να υπάρξουν επιπρόσθετες εμπορικές και όχι μόνο συνεργασίες μεταξύ των δυο χωρών αλλά και με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας», υπογράμμισε ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης.

 

You May Also Like

Να ληφθούν άμεσα μέτρα για τα θέματα εποχικής εργασίας στον αγροτικό τομέα ζητά με επιστολή του στους αρμόδιους Υπουργούς ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Κασαπίδης

Να ληφθούν άμεσα μέτρα για τα θέματα εποχικής εργασίας στον αγροτικό τομέα…

Προσοχή – Ρίχνουν φόλες στην περιοχή Χλόη – Φουντουκλή μέσα στα σπίτια

Τον τελευταίο καιρό στην περιοχή Χλόης , εκτελείται ένα διαρκές έγκλημα, που…

Η ιδρυση, κατά τους βυζαντινούς χρόνους, της ιεράς μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Δρυόβουνου Κοζάνης {+ 6 Αυγούστου}

Η ιδρυση, κατά τους βυζαντινούς χρόνους, της ιεράς μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος…

Στην Ρωσία η Μαρία Αντωνίου ως Διεθνής Παρατηρήτρια των Προεδρικών Εκλογών

Στην Ρωσία η Μαρία Αντωνίου ως Διεθνής Παρατηρήτρια  των Προεδρικών Εκλογών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δ. Άργους Ορεστικού για τον εορτασμό της επετείου απελευθέρωσής του από τον τουρκικό ζυγό

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δ. Άργους Ορεστικού για…