Όλα έτοιμα για την έκτη σειρά των αγώνων Run Greece

Η συνέντευξη Τύπου για τη σειρά αγώνων Run Greece δόθηκε την Τρίτη 6 Μαρτίου 2018 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Για έκτη διαδοχική χρονιά επτά πόλεις της χώρας θα έχουν την ευκαιρία να διοργανώσουν μοναδικούς αγώνες και να δώσουν την ευκαιρία στους πολίτες της να βιώσουν μια μεγάλη γιορτή.

Πρόκειται άλλωστε για μια σειρά αγώνων που αφορά όχι μόνο στους αθλητές, αλλά στα μέλη όλης της κοινωνίας. Η ομοσπονδία πάντα σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση με μεγάλο χορηγό την Wind έχει καταφέρει να καθιερώσουν τους αγώνες στις επτά πόλεις που διεξάγονται. Φέτος ο στόχος για τον καθένα από τους διοργανωτές είναι να δει ακόμη περισσότερους δρομείς όλων των ηλικιών στους δρόμου. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στην Λάρισα το Σάββατο 24 Μαρτίου.

Κώστας Παναγόπουλος (πρόεδρος ΣΕΓΑΣ): «Οταν το 2012 αρχίσαμε να συζητούμε την ιδέα διεξαγωγής των αγώνων, θέσαμε ως στόχο να βγάλουμε στους δρόμους τους κατοίκους των πόλεων. Σήμερα αισθανόμαστε ικανοποιημένοι γιατί σε μεγάλο βαθμό ο στόχος έχει επιτευχθεί. Χιλιάδες Ελληνες και Ελληνίδες έβαλαν την άθληση στη ζωή τους, το τρέξιμο ή το βάδισμα με όποιες θετικές συνέπειες έχει αυτό για τους ίδιους. Η επιτυχία οφείλεται σε έναν σπάνιο συνδυασμό συνεργασιών, ο ΣΕΓΑΣ, οι Περιφέρειες, οι Δήμοι, η WIND, οι εργαζόμενοι, οι ΕΑΣ και οι εθελοντές, συνέβαλαν ώστε το Run Greece να μεγαλώνει συνεχώς. Η Wind έχει πάψει να είναι απλώς χορηγός, αλλά είναι μέλος της οικογένειας της σειράς. Οι άνθρωποι της έχουν στηρίξει όχι μόνο οικονομικά και επικοινωνιακά, αλλά με ομάδες δρομέων και με το κοινωνικό τους πρόγραμμα».

Θανάσης Ράπτης (πρόεδρος Επιτροπής Αγώνων δρόμου): «Ξεκινάμε με δύναμη και αισιοδοξία έχοντας πίσω μας τα πέντε επιτυχημένα χρόνια. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10χλμ. σε δημόσιο δρόμο, ο τελικός των Run Greece στον Μαραθώνιο Αθήνας είναι καινοτομίες που έχουμε εντάξει από πέρυσι στη διοργάνωση και διατηρούμε και φέτος. Η σειρά αγώνων θα ξεκινήσει στη Λάρισα, το Σάββατο στις 24 Μαρτίου σε έναν αγώνα, που για πρώτη φορά θα γίνει απόγευμα».

Λάζαρος Ζήσης (αντιδήμαρχος Καστοριας) : «Τιμή για εμάς να γίνεται αυτός ο αγώνας, κάνουμε τα πάντα ώστε η συνεργασία να είναι άριστη. Φέτος θα ενισχύσουμε την προσπάθεια, ώστε να πετύχουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Στόχος μας είναι να βγει ο κόσμος έξω».

You May Also Like

Τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου οι εκλογές στην ΕΠΣ Καστοριάς

  Τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου οι εκλογές στην ΕΠΣ Καστοριάς

Επέστρεψε στον Παναργειακό ο Βακόπουλος

Επέστρεψε στον Παναργειακό ο Βακόπουλος

Σενάρια αποχώρησης του Μάρκου Βελλίδη

Έτοιμος να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ στο τέλος της σεζόν φέρεται να…

Ο Α.Σ Καστοριάς και ο Δημήτρης Διαμαντίδης στηρίζουν το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί»

Ο Α.Σ Καστοριάς και ο Δημήτρης Διαμαντίδης στηρίζουν το «Κέλετρον Αγάπη για…

Το συμβολικό ποσό των 5.000 ευρώ για αγορά ιατρικού εξοπλισμού, προσφέρουν ΕΠΕ και ΕΑΟΜ-ΑμεΑ στον ΕΟΔΥ

Το συμβολικό ποσό των 5.000 ευρώ για αγορά ιατρικού εξοπλισμού, προσφέρουν ΕΠΕ…

Α2: Ήττα της Καστοριάς στην Αμαλιάδα

Α2: Ήττα της Καστοριάς στην Αμαλιάδα

Α.Σ. Καστοριάς: Ανανέωση συνεργασίας με τον Γιώργο Σούλιο

Ο Α.Σ. Καστοριάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει, την ανανέωση…