Έρχεται στην Καστοριά  το μεγάλο μουσικό φεστιβάλ “Touch the sky”, που διοργανώνει ο ραδιοφωνικός σταθμός Iscreamradio, το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 και ώρα  19:00, στο Cafe Bar του Αγίου Αθανασίου.

Συνέντευξη του Ζήση Πήτα στη Χρύσα Κοσμίδου

Πώς προέκυψε  η ιδέα για τη διεξαγωγή του Φεστιβάλ “Touch the Sky”; Από πού εμπνευστήκατε την ονομασία του;

Όταν ζεις και κινείσαι σε μία υπέροχη πόλη όπως είναι η  Καστοριά οι ιδέες σου έρχονται καθημερινά. Δεν δυσκολευτήκαμε καθόλου να διοργανώσουμε το μουσικό φεστιβάλ “Touch the Sky”, το οποίο και εμπνευστήκαμε μέσα από διάφορες καταστάσεις της καθημερινότητάς  μας.

Αρχικά  ως Iscreamradio, έχουμε θέσει ως  στόχο  και στα έξι  χρόνια της λειτουργίας μας να αναδείξουμε την πόλη μας και να την φτάσουμε πολύ ψηλά,  εκεί δηλαδή που της αξίζει. Όταν γίνεται ένα event στο ψηλότερο σημείο της Καστοριάς, τότε πραγματικά μπορούμε να αγγίξουμε τα σύννεφα.

Επίσης η  ψυχολογία μας,   η οποία  είναι στα ύψη  λόγω της  αγάπης  που μας δείχνει ο κόσμος όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και η στήριξη  των  μαγαζιών  της πόλης μας, μας εμπνέουν ώστε να θέλουμε να προσφέρουμε το καλύτερο που μπορούμε για την περιοχή μας. Πραγματικά, στο σημείο αυτό θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους θερμά για την άψογη συνεργασία που έχουμε όλο αυτό τον καιρό.

Γιατί επιλέχθηκε ο χώρος στον Άγιο Αθανάσιο;

Ο χώρος έχει να κάνει με την υπέροχη διαδρομή στο βουνό,  με τη μοναδική θέα της Καστοριάς και όλα αυτά  σε συνδυασμό με τις όμορφες μουσικές . Σίγουρα είναι κάτι, που δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο.

Τι μουσικές θα περιλαμβάνει το φεστιβάλ; Ποιοι Dj θα συμμετάσχουν;

Οι μουσικές μας προσδίδουν και την ταυτότητα του Iscreamradio.  Έτσι λοιπόν θα συμμετάσχουν έξι  Dj’s με δίωρο πρόγραμμα ο καθένας. Οι Dj’s που θα συμμετάσχουν με σειρά εμφάνισης είναι οι Miss Ellie, Big Daddy, Fefe, &US, Pit Ass, George TZ.

Ποιες είναι οι προσδοκίες σας;

Οι προσδοκίες μας  πάντα είναι υψηλές και αυτό οφείλεται  στον κόσμο που αγκαλιάζει καθημερινά Iscreamradio . Μέσω αυτής της εμπιστοσύνης,  φαίνεται λοιπόν ότι κάτι τo αξιόλογο  γίνεται στην περιοχή μας.

Έχουν ανάγκη οι Καστοριανοί από τέτοιου είδους εκδηλώσεις;

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ποιος άλλωστε δεν έχει την ανάγκη από κάτι το καινούργιο, από κάτι  το δημιουργικό;  Ας μην ξεχνάμε ότι πίσω από όλο αυτό,  μία δυνατή ομάδα εργάζεται σκληρά για να βγει το  καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μέσα από αυτές τις δράσεις λοιπόν, όχι μόνο υπάρχει η ψυχαγωγία του κόσμου, αλλά  κινείται και η αγορά της πόλης. Και για να μιλήσουμε με αριθμούς την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ τουλάχιστον  είκοσι  άτομα θα δουλέψουν σε διάφορα πόστα. Παράλληλα οι προμήθειες για τη διεξαγωγή του φεστιβάλ προέρχονται από την τοπική αγορά.

Είναι γνωστό πως έχετε πραγματοποιήσει στο παρελθόν και άλλες εκδηλώσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία. Τα μελλοντικά σας σχέδια ποια είναι;

Πραγματικά, έχουμε φέρει πολλά γνωστά ονόματα στην Καστοριά από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Καλλιτέχνες καταξιωμένοι οι οποίοι με τον ερχομό τους στην πόλη μας, την διαφημίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πριν από δυο  χρόνια πραγματοποιήσαμε ένα μοναδικό event το “Εν πλω Boat Party” μέσα στη λίμνη, πάνω στο καράβι. Δυστυχώς όμως στη συνέχεια διαπίστωσα ότι αντί να συνεχιστούν ανάλογες προσπάθειες, οι “απίθανοι” τύποι που διαχειρίζονται την  εταιρεία ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσουμε και εμείς τη δυνατότητα να συνεχίσουμε κάτι το οποίο ξεκινήσαμε τόσο ζεστά και δυνατά.

Ο κόσμος πρέπει να μάθει πως το επίσημο βίντεο από το  “Εν πλω Boat Party” έχει περισσότερες από 90.000 προβολές στο YouTube και οι προτάσεις από δισκογραφικές εταιρείες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, ώστε να κάνουνε τη σειρά τους ανάλογο, έπεφταν βροχή.  Με την εξαφάνιση των υπευθύνων  όμως χάσαμε την ευκαιρία. Δεν θα ήθελα να συνεχίσω αυτό το θέμα, γιατί πραγματικά είναι άδικο.

Θα ήθελα μόνο να πω κλείνοντας πως στο φεστιβάλ “Touch the Sky”  θα περάσουμε απλώς υπέροχα και  για αυτό προσκαλούμε όλο τον κόσμο να συμμετάσχει.

Από εκεί ψηλά θα χορεύει όλη η Καστοριά.

Χρήσιμες πληροφορίες για το φεστιβάλ

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων έχουν οριστεί το Stardust All Day Bar στην πόλη της Καστοριάς και το La Maison στη πόλη του Άργους Ορεστικού.

Για όσους δεν διαθέτουν αυτοκίνητο υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας  με το Taxitime στα τηλέφωνα 24670 82100 και 18300 από την έναρξη μέχρι και τη λήξη του event ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταφορά τους από την πόλη στο χώρο του φεστιβάλ  με 4 ευρώ τα 4 άτομα και χωρίς διπλή χρέωση μετά τα μεσάνυχτα.

You May Also Like

Η συμμετοχή του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς στους διασυλλογικούς αγώνες στην Κοζάνη

Με διακρίσεις και μετάλλια

Εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς στην εφημερίδα “Ορίζοντες”

Την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2018, οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης του 2ου…

Οι εκδηλώσεις της Κυριακής της Μικρής Αποκριάς

Με αμείωτο κέφι και μεγάλη συμμετοχή κόσμου συνεχίζονται οι εκδηλώσεις της Κοζανίτικης Αποκριάς. Σήμερα Κυριακή Μικρής Αποκριάς 19 Φεβρουαρίου, το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Περού: Αστυνομικοί ντύθηκαν Αγιος Βασίλης και ξωτικό για να πιάσουν έμπορο ναρκωτικών

Περού: Αστυνομικοί ντύθηκαν Αγιος Βασίλης και ξωτικό για να πιάσουν έμπορο ναρκωτικών

Πληθώρα συναντήσεων και συσκέψεων  για τον Βουλευτή Καστοριάς Ζήση Τζηκαλάγια

Πληθώρα συναντήσεων και συσκέψεων  για τον Βουλευτή Καστοριάς Ζήση Τζηκαλάγια

Ίδρυση Κοινού Διακρατικού Ερευνητικού Εργαστηρίου μεταξύ των Πανεπιστημίων Δυτικής Μακεδονίας και Kragujevac της Σερβίας

Ίδρυση Κοινού Διακρατικού Ερευνητικού Εργαστηρίου μεταξύ των Πανεπιστημίων Δυτικής Μακεδονίας και Kragujevac…

Δεν ξεχνούμε και τιμούμε την σπουδαία ποδοσφαιρική ιστορία της Καστοριάς.

Συγκινητικές και μεγάλες στιγμές σήμερα στο Δημαρχείο Καστοριάς.

Αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών από τον κ. Δούφλια Ευάγγελο στο ΕΝΕΕΓΥΛ

Αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών Την Τρίτη 19-12-2023 επισκέφτηκε το σχολείο μας ο εκπρόσωπος…