ΕΠΣ Καστοριάς: «Το Ποδόσφαιρο είναι μια μεγάλη γιορτή»

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε της ΕΠΣ Καστοριάς  μετά το τέλος του τελικού κυπέλλου μεταξύ των ομάδων Ομόνοιας Βογατσικού και Ηρακλή Πολυκάρπης, ήθελαν να ευχαριστήσουν τους δυο  πολιτιστικούς συλλόγους  για την όμορφη παρουσία των χορευτικών, όλους τους φιλάθλους για την άψογη συμπεριφορά τους, τις διοικήσεις των δύο ομάδων για τη συμβολή και τη στάση ώστε να διεξαχθεί ομαλά ο αγώνας.

Επίσης να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τη Βουλευτή  μας κα Ολυμπία Τελιγιορίδου και την Βουλευτή μας  κα Μαρία Αντωνίου (απέστειλε επιστολή λόγω απουσίας), τον Περιφερειακό Σύμβουλο Δημήτρη  Σαββόπουλο, τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής, Αντιδημάρχους Σωκράτη Λιάνο και Παναγιώτη Δάγκα, τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Δημήτρη Στυλιάδη, καθώς και τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Θεόδωρο Μυλωνά για την παραχώρηση του ΔΑΚ για τη διεξαγωγή του αγώνα.

Τον Ερυθρό Σταυρό για την παρουσία ασθενοφόρου και την όλη συμβολή τους. Τον Ιατρό του αγώνα Σίμο Σπύρου. Ευχαριστούμε θερμά το Διαιτητή Βασίλη Σιδερίδη και τις βοηθούς διαιτητή Σοφία Παυλάκου και Κυριακή Ζαρομυτίδου, για την αψεγάδιαστη διαιτησία, τον 4ο διαιτητή Χρήστο Παπαδόπουλο, όλους για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους, καθώς και τους παρατηρητές για τη συμβολή τους στην άψογη τέλεση του αγώνα.

Να ευχαριστήσουμε την Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς και όλα τα ΜΜΕ για την κάλυψη του αγώνα και την εικόνα που κατέγραψαν.

Τέλος τα δύο Σωματεία της Ομόνοιας Βογατσικού που δικαίωσε απόλυτα την 1η παρουσία του σε αυτόν τον Τελικό, τους φιλάθλους για την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν.

Συγχαρητήρια για την κυπελλούχο ομάδα του Ηρακλή Πολυκάρπης, τους φιλάθλους της ομάδας του,  για την επιτυχία τους, τον τρόπο που  αγωνίστηκαν στην τρίτη παρουσία τους σε τελικό κυπέλλου και κυρίως τον τρόπο που διαχειρίστηκαν την πρώτη κατάκτηση κυπέλου, με αυθόρμητη χαρά  και σεβασμό στον αντίπαλο, το θεσμό και το άθλημα που υπηρετούμε!

You May Also Like

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα στην Π.Ε. Καστοριάς

  Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα…

ΣΟΚ στο Άργος Ορεστικό: Θύμα βιασμού 16χρονη. Όλο το χρονικό της υπόθεσης

ΣΟΚ στο Άργος Ορεστικό: Θύμα βιασμού 16χρονη. Όλο το χρονικό της υπόθεσης

Δεν τελειώνει ο εφιάλτης:6.000 καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία στην ΕΛΑΣ το πρώτο εξάμηνο του 2023

Καμία γυναίκα δεν πρέπει να υπομένει στα χέρια του κακοποιητή της

Μαρία Αντωνίου: Ερώτηση για τις φορολογικές επιβαρύνσεις λόγω ΕΝΦΙΑ

67 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας καταγγέλλουν την κυβέρνηση για αύξηση στον ΕΝΦΙΑ.…

Ευχαριστήριο Κοινωνικού Παντοπωλείου Καστοριάς

Για την ευγενική χορηγία προϊόντων

Υπογραφή Ένταξης Πράξης «Ενεργειακή Αναβάθμιση δημοτικού οδοφωτισμού περιοχής ΕΣΣΒΑΑ πόλης Καστοριάς»

Υπογραφή Ένταξης Πράξης «Ενεργειακή Αναβάθμιση δημοτικού οδοφωτισμού περιοχής ΕΣΣΒΑΑ πόλης Καστοριάς»

Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς στη Philoxenia

Το δυναμικό παρών έδωσε ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς “Ο Προφήτης Ηλίας” στην…