Ενημερωτικά φυλλάδια διανεμήθηκαν από τις Υπηρεσίες Τροχαίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας σε οδηγούς οχημάτων, ενόψει των εορτών του Πάσχα

Επίσης, διανεμήθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια για την πρόληψη κλοπών και απατών σε Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) και σε άλλους χώρους όπου συγκεντρώνονται ηλικιωμένοι

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, διανεμήθηκαν ενόψει των εορτών του Πάσχα τη  Μ. Πέμπτη (04-04-2018) και τη Μ. Παρασκευή (05-04-2018), από αστυνομικούς των Τμημάτων Τροχαίας των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας, έντυπα ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας, με στόχο τις ασφαλείς μετακινήσεις των οδηγών.

 

Η διανομή των εν λόγω ενημερωτικών φυλλαδίων έχει ως στόχο την πρόληψη και τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, καθώς κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια των Εορτών του Πάσχα, παρατηρείται αύξηση της κίνησης των οχημάτων στην Εγνατία οδό, στο Εθνικό και λοιπό επαρχιακό οδικό δίκτυο. Επίσης, από το Τμήμα Τροχαίας Κοζάνης τοποθετήθηκε σε είσοδο της πόλης ένα τρακαρισμένο αυτοκίνητο πάνω στο οποίο υπάρχει σχετικό μήνυμα για τις δυσμενείς συνέπειες της οδήγησης σε κατάσταση μέθης.

 

Παράλληλα, διανεμήθηκαν προχθές και χθες από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών και Καστοριάς, έντυπα ενημερωτικά φυλλάδια για την πρόληψη κλοπών και απατών σε Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) και σε άλλους χώρους όπου συγκεντρώνονται ηλικιωμένοι (καφενεία κλπ.), όπου οι αστυνομικοί τους συμβούλεψαν για το τι πρέπει να προσέχουν, καθώς και τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνουν, προκειμένου να προστατεύονται από τις σε βάρος τους περιπτώσεις κλοπών και περιστατικών εξαπάτησης.

 

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές και υπενθυμίζει σε όλους τους οδηγούς και τους χρήστες του οδικού δικτύου ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας.

1

You May Also Like

ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΕΔΚΕ)

ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ…

Έναρξη εγγραφών στο Δημοτικό Ωδείο Καστοριάς

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται στη γραμματεία του Ωδείου

Ψυχολογία στο ποδόσφαιρο στις αναπτυξιακές ηλικίες τις μέρες της καραντίνας”/Το 1ο μάθημα E-Learning από την ΕΠΣ Καστοριάς μέσα από την πλατφόρμα

Ψυχολογία στο ποδόσφαιρο στις αναπτυξιακές ηλικίες τις μέρες της καραντίνας” /Το 1ο…

Π.Ε. Καστοριάς: Ετήσια Κατάθεση Δικαιολογητικών Πολιτιστικών Σωματείων έως τις 31 Μαρτίου 2019

Π.Ε. Καστοριάς: Ετήσια Κατάθεση Δικαιολογητικών Πολιτιστικών Σωματείων έως  τις 31 Μαρτίου 2019

Το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» παρευρέθηκε στη «ΓΙΟΡΤΗ ΜΗΛΟΥ 2017»

Κατόπιν πρόσκλησης από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο «ΔΗΜΟΥΡΓΙΑ» Πολυκάρπης, ο εθελοντικός οργανισμός για…

Προτάσεις του Δημάρχου Καστοριάς Ανέστη Αγγελή για την καταπολέμηση της ανεργίας

Ο Δήμαρχος Καστοριάς Ανέστης Αγγελής παραβρέθηκε την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου σε σύσκεψη…

Πώς θα διατηρήσετε υγιές το πεπτικό σας σύστημα

Πώς θα διατηρήσετε υγιές το πεπτικό σας σύστημα

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου Νεφροπαθών Καστοριάς

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου Νεφροπαθών Καστοριάς