Ολοκληρώθηκε η διαδικασία παραχώρησης οικοπέδου για την ανέγερση Αστυνομικού Μεγάρου στην πόλη της Καστοριάς

Μετά από επίμονες διαδικασίες διάρκειας δύο ετών, σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία παραχώρησης οικοπέδου για την ανέγερση Αστυνομικού Μεγάρου στην πόλη της Καστοριάς.

Συγκεκριμένα αναρτήθηκε το Φ.Ε.Κ. 1261 10-4-2018 με θέμα την αποδοχή πρότασης δωρεάς του Δήμου Καστοριάς προς το Ελληνικό Δημόσιο (Υπουργείο Εσωτερικών – Αρχηγείο ΕΛ.ΑΣ.), γεωτεμαχίου ευρισκόμενου Ο.Τ.237 του εγκεκριμένου σχεδίου πόλεως Καστοριάς εμβαδού 3.791,00τ.μ..

Με δεδομένη την ανωτέρω πράξη, αίρονται όλα τα εμπόδια για την ανέγερση Αστυνομικού Μεγάρου και υλοποιείται ένα πάγιο και διαρκές αίτημα των Δημοτών της πόλης μας, ολοκληρώνοντας έτσι τις ενέργειες που ήταν αναγκαίες από την πλευρά του Δήμου.

Τέλος, δεδομένης της υπάρχουσας χρηματοδότησης του έργου από το 2006 – 2007, αναμένονται οι επιβαλλόμενες πρωτοβουλίες για την υλοποίηση του έργου.

You May Also Like

Ο Δήμαρχος Φλώρινας στον αγώνα τοξοβολίας «Lynx 2020»

  Ο Δήμαρχος Φλώρινας στον αγώνα τοξοβολίας «Lynx 2020»

Παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 02 Οκτωβρίου η συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς

Παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 02 Οκτωβρίου η συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας και…

Α Κυνηγετικός: Ενημέρωση για το κυνήγι αγριόχοιρου με σκύλο δίωξης

Μέχρι πότε επιτρέπεται

Δημήτρης Παπουλίδης: «Ανεκπλήρωτος έρωτας τα έργα που δεν ολοκληρώθηκαν. Η Καστοριά έχει ακόμη προοπτικές»

Δημήτρης Παπουλίδης: «Ανεκπλήρωτος έρωτας τα έργα που δεν ολοκληρώθηκαν. Η Καστοριά έχει…

Τη μνήμη του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου, Προστάτη του Πεζικού και του Στρατού Ξηράς τιμήσαμε σήμερα στο Στρατόπεδο «Καραγεωργίου».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΕΝΤΣΙΔΗΣ

Επισκέψεις Επαγγελματιών Υγείας του Κ.Υ. Καστοριάς στις σχολικές μονάδες για την πρόληψη της διασποράς του ιού SARS-Cov-2

Επισκέψεις Επαγγελματιών Υγείας του Κ.Υ. Καστοριάς στις σχολικές μονάδες για την πρόληψη…