Οι εγγραφές για τους αγώνες RUN GREECE ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Ημιμαραθώνιος Δρόμος, Αγώνες 5χλμ & 10χλμ και Παιδιών) υποβάλλονται είτε online μέσω της  ιστοσελίδας www.run-greece.gr, είτε με την συμπλήρωση της σχετικής έντυπης αίτησης στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας (τηλ. 24670 23555).


ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται με τη συμπλήρωση των ορίων συμμετοχής ανά αγώνα ή την Τρίτη 08 Mαίου 2018, στο βαθμό που τα άρια συμμετοχής δεν έχουν συμπληρωθεί νωρίτερα. Για τους συμμετέχοντες που έχουν επιτυχώς ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής τους μέχρι τη Δευτέρα 30 Απριλίου εκδίδεται προσωποποιημένος αριθμός συμμετοχής (με τυπωμένο το όνομα του συμμετέχοντα επάνω στον αριθμό συμμετοχής).

Εγγραφές μετά τις 09 Μαίου θα είναι δυνατές μόνο εφόσον δεν έχουν συμπληρωθεί τα παρακάτω όρια συμμετοχής και μόνο το Σάββατο 12 Μαίου 2018 στο Κτίριο της Περφιερειακής Ενότητας Καστοριάς από όπου όλοι οι δρομείς παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής τους.


ΟΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧHΣ

Το όριο συμμετοχής στον αγώνα είναι 3.500 δρομείς
Ημιμαραθώνιος: 250 (γεννημένοι/ες το 2000 και μεγαλύτεροι/ες)
Αγώνας 10χλμ: 500 (γεννημένοι/ες το 2002 και μεγαλύτεροι/ες)
Αγώνας 5χλμ: 1700 (γεννημένοι/ες το 2005 και μεγαλύτεροι/ες)
Αγώνας Παιδιών: 900 (παιδιά γεννημένα το 2006,2007,2008)


ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η συμμετοχή στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο και τους στους Αγώνες 5χλμ & 10χλμ έχει συμβολική συνδρομή 5 Ευρώ.

Η καταβολή της συνδρομής συμμετοχής σας γίνεται:
(α) είτε μέσω πιστωτικής κάρτας στην περίπτωση online εγγραφής κατά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής,
(β) είτε μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης:
(Τράπεζα ΕΘΝΙΚΗ – ΙΒΑΝ: GR0601100800000008048057981, Δικαιούχος Λογαριασμού: ΣΕΓΑΣ)
(γ) είτε με μετρητά κατά την παράδοση της συμπληρωμένης αίτησης εγγραφής.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση στον παραπάνω τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης, το ονοματεπώνυμό σας και ο κωδικός εγγραφής πρέπει να αναγράφονται υποχρεωτικά στην αιτιολογία της κατάθεσης, ενώ αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης θα πρέπει να αποστέλλεται άμεσα με φαξ ή email  στο αρμόδιο γραφείο του ΣΕΓΑΣ (fax: 2109331152, email: info@run-greece.gr).

ENHMEΡΩΣΗ ΔΡΟΜΕΩΝ

Σε περίπτωση που υποβάλλετε online την αίτηση συμμετοχής σας ή δηλώσετε ορθώς το email σας στην έντυπη αίτηση συμμετοχής που θα συμπληρώσετε, θα λάβετε ηλεκτρονική ενημέρωση για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας μέσα σε πέντε εργάσιμες ημέρες. Οι επιβεβαιωμένες αιτήσεις συμμετοχής θα λάβουν ένα δεύτερο email από τη διοργάνωση τρεις μέρες πριν τον αγώνα με τον αριθμό συμμετοχής του δρομέα (bib number) και οδηγίες για την παραλαβής του.

Εάν δεν έχετε email ή δεν το δηλώσατε ορθώς στην αίτηση συμμετοχής σας, τότε μπορείτε να μάθετε τον αριθμό συμμετοχής σας από την παρούσα ιστοσελίδα πατώντας στο menu «Λίστες Εκκίνησης – Καστοριά» που ενεργοποιείται τρεις μέρες πριν τον αγώνα.

Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να μάθετε τον αριθμό συμμετοχής σας απευθείας στο Κέντρο Εγγραφών (Κτίριο Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς), από όπου όλοι οι δρομείς παρλαμβάνουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τον αριθμό συμμετοχής τους για τον αγώνα.

 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΛΟΙΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ – ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Όλοι οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης που φιλοξενείται στο Κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς (παλιά Νομαρχία) το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 από τις 10.00 έως τις 20.00.

Η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής γίνεται  με επίδειξη του email που έχει λάβει προηγούμενα ο δρομέας (εφόσον έχει δηλώσει διεύθυνση email) και αναφέρει τον αριθμό συμμετοχής του και της αστυνομικής του ταυτότητας ή άλλου αντίστοιχου εγγράφου ταυτοπροσωπίας (διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).

Στην περίπτωση δρομέα που αδυνατεί να παραλάβει ο ίδιος τον αριθμό συμμετοχής του υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής του από άλλο άτομο. Στη περίπτωση αυτή, το άτομο που θα παραλάβει θα πρέπει να έχει μαζί του μία φωτοτυπία της ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου του δρομέα και αντίγραφο του email με τον αριθμό συμμετοχής του δρομέα. Διαφορετικά ΔΕΝ θα είναι δυνατή η παραλαβή του αριθμού.

Σε περίπτωση που κάποιος δρομέας δεν γνωρίζει εκ των προτέρων τον αριθμό συμμετοχής του, μπορεί να ενημερωθεί σχετικά είτε από την παρούσα ιστοσελίδα στην ενότητα «Λίστες Εκκίνησης – Καστοριά» που θα ενεργοποιηθεί τρεις μέρες πριν τον αγώνα.

Ο κάθε δρομέας παραλαμβάνει φάκελο που περιλαμβάνει (ισχύει για τους συμμετέχοντες στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο και τους Αγώνες 5χλμ & 10χλμ):
Τον αριθμό συμμετοχής του με ενσωματωμένο chip χρονομέτρησης
Παραμάνες για τον αριθμό συμμετοχής
Αυτοκόλλητο για την τσάντα του δρομέα

Επίσης παραλαμβάνει την Τσάντα του Δρομέα με τις Τεχνικές Οδηγίες του αγώνα.

Στην περίπτωση του Αγώνα Παιδιών, ο αριθμός συμμετοχής και οι παραμάνες δεν δίνονται σε φάκελο αλλά χωριστά, καθώς δεν περιλαμβάνεται chip χρονομέτρησης (δεν υπάρχει χρονομέτρηση στον Αγώνα Παιδιών)

 

Το μήνυμα του Προέδρου του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλου

«Το RUN GREECE, ο αγωνιστικός θεσμός που ο ΣΕΓΑΣ έχει καθιερώσει από το 2013 σε συνεργασία με Περιφέρειες και Δήμους σε 7 πόλεις της Ελλάδας, πλησιάζει κάθε χρόνο το μεγάλο του στόχο. Παρακινεί όλο και περισσότερους να κάνουν το τρέξιμο μέρος της καθημερινότητάς τους. Να δοκιμάσουν ένα διαφορετικό, καλύτερο τρόπο ζωής.

Ευχαριστώ θερμά τις Περιφερειακές και Δημοτικές Αρχές των πόλεων που φιλοξενούν τους αγώνες Run Greece για την εξαιρετική συνεργασία και την ένθερμη υποστήριξή τους.

Συγχαίρω τις Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ των περιοχών αυτών, τα Σωματεία του στίβου, τους τεχνικούς μας συμβούλους, τους εθελοντές, τους εργαζόμενους στο ΣΕΓΑΣ  και την ομάδα της διοργάνωσης για την συνεπή και συνεχή προσπάθεια τους, που αποδίδει οργανωτικά και λειτουργικά έναν άρτιο αγώνα, με την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας για όλους τους δρομείς.

Καλώ όλες και όλους εσάς, να γίνετε μέρος της μεγάλης γιορτής αθλητισμού και πολιτισμού στην πόλη σας. Να χαρείτε τη συμμετοχή σας. Να τερματίσετε, όλες και όλοι, νικητές».

 

Το μήνυμα του Προέδρου του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας Δημήτρη Σαρρή

«Το Run Greece αποτελεί μια σημαντική διοργάνωση για την Ελλάδα, τη Δυτική Μακεδονία και την Καστοριά. Το Run Greece είναι μια μοναδική στιγμή για την προώθηση του αθλητισμού, της προσφοράς και της προβολής της περιοχής μας. Ένα γεγονός που τιμά την ιστορικότητα και την ομορφιά της Καστοριάς. Ένα γεγονός που αναδεικνύει τον Εθελοντισμό και τις κυρίαρχες αξίες της Κοινωνίας. Για τους λόγους αυτούς, όλοι οι Δυτικομακεδόνες αλλά και οι κάτοικοι του Νομού Καστοριάς έχουν αγκαλιάσει την εκδήλωση αυτή, όπως αποδεικνύεται από την κινητοποίηση και τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού εθελοντών και αθλητών αλλά και πολυάριθμη παρουσία φίλαθλου κοινού.

Φέτος η εκδήλωση του Run Greece έχει στόχο να πετύχει ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή που θα αναδείξει τις κυρίαρχες αξίες του αθλητισμού και του εθελοντισμού. Καλώ όλους και όλες εσάς, να γίνετε μέρος της μεγάλης γιορτής αθλητισμού και πολιτισμού στην πόλη σας. Να χαρείτε τη συμμετοχή σας. Να τερματίσετε, όλες και όλοι, νικητές.

Θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους συνεισφέρουν όλα αυτά τα χρόνια στη διοργάνωση αυτή. Τον Πρόεδρο και το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ, τους φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης, τους χορηγούς, τους συμμετέχοντες και τους εθελοντές που στηρίζουν την προσπάθεια. Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας δίνει την υπόσχεση για μία διοργάνωση αντάξια των προσδοκιών σας».