Παρουσιάστρια του Gala Fashion Show  η γνωστή ηθοποιός Ζέτα Μακρυπούλια. Το παρών θα δώσουν  λαμπερές παρουσίες από το χώρο της μόδας και της Show Biz, όπως ο Λάκης Γαβαλάς και ο Γιάννης Σπαλιάρας.

 

Με φόντο την Παλιά Πόλη, τα καλντερίμια και τα πετρόκτιστα κτίρια, όπου γεννήθηκε και αναπτύχθηκε η τέχνη της γουνοποιίας, θα ξεκινήσει η 43η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 6 Μαΐου 2018, στο Εκθεσιακό Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας.

Δεν ήταν, άλλωστε, τυχαία η επιλογή του Συνδέσμου  Γουνοποιών Καστοριάς “Ο Προφήτης Ηλίας” να διοργανώσει το Gala Fashion Show στον αύλειο χώρο του Αρχοντικού Τσιατσιαπά, στη συνοικία Απόζαρι, το οποίο είναι ενδεικτικό της Αρχιτεκτονικής της Καστοριάς του 18ου αιώνα, με σκοπό να αναδειχθεί η τέχνη του πολυτελούς προϊόντος της γούνας, αλλά και η ιστορία και ο πολιτισμός της περιοχής. «Επιλέξαμε μια ιδιαίτερα όμορφη τοποθεσία, εντός του ιστού της πόλης. Η γούνα εδώ και αιώνες υπάρχει μέσα στα στενά και στα εργαστήρια της Καστοριάς. Προσπαθούμε το  brand name, το οποίο ήδη υπάρχει και έχει φέρει το όνομα Καστοριά, αλλά και το σήμα  “made in Kastoria”,   χρόνο με το χρόνο να ενισχύονται ακόμα περισσότερο. Πιστεύω λοιπόν πως  είναι πολύ σημαντικό το γεγονός να επιλέγονται τέτοιου είδους τοποθεσίες. Θα ήθελα να μεταφέρω το μήνυμα προς στους εκθέτες και στους συμμετέχοντες του Gala,  να μην σταματήσουν τη δημιουργικότητά τους, καθώς παρά  τις δυσκολίες υπάρχουν οι ευκαιρίες», δήλωσε ο αν. Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου και υπεύθυνος του Gala Λάζαρος Σαββίδης.

Το Gala, που σηματοδοτεί την έναρξη της Έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018, ενώ το μεσημέρι της ίδιας ημέρας (12:00) θα γίνει η Τελετή Εγκαινίων από τον υφυπουργό Ανάπτυξης, Στέργιο Πιτσιόρλα.

Η παρουσίαση του Show θα γίνει από τη γνωστή ηθοποιό Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ το παρών θα δώσουν λαμπερές παρουσίες από το χώρο της μόδας και της Show Biz, όπως ο Λάκης Γαβαλάς και ο Γιάννης Σπαλιάρας.

 «Ό,τι αδυναμίες ή παραλείψεις αντιληφθήκαμε από την προηγούμενη χρονιά, έχουμε φροντίσει να τις αποκαταστήσουμε. Πιστεύω πως η εικόνα του φετινού Gala θα είναι ακόμα καλύτερη, και ότι θα μπορέσουν να την χρησιμοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς τα έξω οι συνάδελφοι γουνοποιοί και ο Σύνδεσμος. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία», είπε κλείνοντας ο κ. Σαββίδης.

 

 

Επιμέλεια: Χρύσα Κοσμίδου

 

You May Also Like

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος Δημήτριος Σιόρεντας

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος Δημήτριος…

EY: Πέντε κατηγορίες καταναλωτών θα διαμορφώσουν τη ζήτηση στη μετά-COVID-19 εποχή

EY: Πέντε κατηγορίες καταναλωτών θα διαμορφώσουν τη ζήτηση στη μετά-COVID-19 εποχή

H ΕΛΜΕ Καστοριάς για την Επιλογή Διευθυντών Σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε εξέλιξη ο νέος τρόπος επιλογής Διευθυντών των …

Παραδόθηκαν 80 μάσκες FFP3 στο Νοσοκομείο από τον Πάνο Κεπαπτσόγλου

Παραδόθηκαν 80 μάσκες FFP3 στο Νοσοκομείο από τον Πάνο Κεπαπτσόγλου

Workshop με θέμα «NEW METHOD’S & TECHNOLOGY IN THE FUR INDUSTRY» για αποφοίτους σχολών μόδας από τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς

Workshop με θέμα «NEW METHOD’S & TECHNOLOGY IN THE FUR INDUSTRY» για…

Η Λαϊκή Συσπείρωση εξέδωσε ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Δημάρχου Άργους Ορεστικού σχετικά με βανδαλισμούς στις παιδικές χαρές του Δημού

Η Λαϊκή Συσπείρωση εξέδωσε ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Δημάρχου  Άργους Ορεστικού…

Παράταση της χρηματοδότησης για επιπλέον δύο έτη των Συμβουλευτικών Κέντρων και του Ξενώνα Φιλοξενίας για τις γυναίκες θύματα βίας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Παράταση της χρηματοδότησης για επιπλέον δύο έτη των Συμβουλευτικών Κέντρων και του…

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα στην Π.Ε. Καστοριάς

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα στην…

OXI στην ταφή όλων των επικίνδυνων αποβλήτων της χώρας στη Δυτική Μακεδονία

ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ…