Ε.Π.Σ. Καστοριάς: 1ο Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου «LARRY»

Το 1ο Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου «LARRY» της Ε.Π.Σ. Καστοριάς  σε συνδιοργάνωση με τους Δήμους Καστοριάς και Άργους Ορεστικού, θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαΐου 2018. 

Η Επιτροπή Διοργανώσεων της Ε.Π.Σ. Καστοριάς γνωστοποιεί στα σωματεία -μέλη της ότι στην προσπάθεια της να  αναβαθμίσει τα πρωταθλήματα προσπαθεί να βρίσκει συνεχώς καινοτομίες και νέες ιδέες έτσι ώστε να μένει αμείωτο το ενδιαφέρον των ομάδων και των παιδιών προκειμένου να τα κρατά κοντά στο άθλημα του ποδοσφαίρου.

Θεωρώντας ότι βρισκόμαστε σε  καλό δρόμο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα σταματήσουμε να προσπαθούμε για τη συνεχή πρόοδο και αναβάθμιση  των πρωταθλημάτων αυτών σκεφτήκαμε να διοργανώσουμε γιορτή ποδοσφαίρου με την ονομασία “1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ  «LARRY»  ώστε να θυμίσουμε στους παλαιότερους και να γνωρίσουμε στους νεότερους τον ιδρυτή των πρώτων τμημάτων υποδομής και ακαδημίας  ποδοσφαίρου στο νομό μας.

Στη γιορτή θα συμμετέχουν όλες οι ομάδες που έλαβαν μέρος στο ΠΑΙΔΙΚΟ και στο ΠΡΟ ΠΑΙΔΙΚΌ Πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Καστοριάς υποχρεωτικά.

Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα θα πραγματοποιηθούν αγώνες των ομάδων σε ελεύθερο παιχνίδι χωρίς προπονητές και χωρίς βαθμολογία.

Μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσει τελετή λήξης μιας επιτυχημένης αγωνιστικής περιόδου και  θα γίνει απονομή κυπέλλων στις πρωταθλήτριες ΠΑΙΔΩΝ και ΠΡΟ ΠΑΙΔΩΝ 2017-2018.

Σε  όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν στο φεστιβάλ θα  απονεμηθούν  μετάλλια.