Βιωματικό Εργαστήρι στην Καστοριά: «Η ενεργειακή ανατομία του ανθρώπου»

Μετά την επιτυχημένη σειρά των εργαστηρίων “Εισαγωγή στο Ρέικι και τα Τσάκρας”  ήρθε η ώρα για το βιωματικό εργαστήριο “Η ενεργειακή ανατομία του ανθρώπου”.

Πολλοί από εμάς, είτε ασχολούμαστε με την υγεία και ευεξία μας, είτε ξεκινώντας την πνευματική μας αναζήτηση, ακούμε για την αύρα, τα τσακρας ή τους μεσημβρινούς. Οι όροι αυτοί γίνονται όλο και περισσότερο γνωστοί στο Δυτικό Κόσμο.

Κάνοντας μαθήματα yoga σίγουρα είμαστε εξοικειωμένοι με το γεγονός ότι μέσω των asanas ( πρακτικών) καθαρίζουν ή ενεργοποιούνται ορισμένα τσακρας σας (ενεργειακά κέντρα) που κατ’ επέκταση είναι υπεύθυνα για την καλή υγεία οργάνων και λειτουργιών του ανθρώπινου σώματος.

Είτε το γνωρίζουμε είτε όχι ο καθένας από εμάς είναι πολλά περισσότερα από το φυσικό σώμα που αντιλαμβάνεται με τις φυσικές του αισθήσεις.

Στο βιωματικό εργαστήριο  «Η ενεργειακή ανατομία του ανθρώπου» θα μάθουμε αναλυτικά ποιά είναι τα ενεργειακά σώματα και θα χρησιμοποιήσουμε τεχνικές συναισθηματικής απελευθέρωσης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Πρακτικές Yoga

  • Διαλογισμό

  • Τεχνικές EFT (Emotional Freedom Techniques)

 

Το να μπορείς να βλέπεις την ενέργεια σημαίνει αυξημένη κατανόηση και αντίληψη

Η ομάδα θα γίνει το Σάββατο 19 Μαΐου 2018 και ώρα 17.30-19.30 στο φιλόξενο γυμναστήριο Oxygen Health Club στο Άργος Ορεστικό (Βιτσίου 1). Την ομαδα συντονίζει η Ελευθερία Κιοσσέ, ολιστική θεραπεύτρια, θεραπεύτρια EFT, Ρέικι Master-Teacher.  Τις πρακτικές Yoga που θα μας βοηθήσουν θα τις συντονίσει η Δώρα Φιλίππου

Λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο τηλέφωνο 6948 360 216. Κόστος συμμετοχής 25 ευρώ.