Ο Σύλλογος “Μαζί Σου” γιόρτασε την ημέρα της Μητέρας με μια ξεχωριστή εκδήλωση

Σε μία μουσική πανδαισία μας ταξίδεψαν η χορωδία του  Μορφωτικού Συλλόγου  “Ορεστίς” και η Κιθαριστική Ορχήστρα Μακεδονίας- Καστοριάς με μέλη μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Άργους Ορεστικού και του Ωδείου Απόλλων Καστοριάς, στην εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και Φίλων αυτών”Μαζί Σου” με αφορμή τον εορτασμό για την ημέρα της Μητέρας, στο πολιτιστικό κέντρο Άργους Ορεστικού την Κυριακή 13 Μαΐου.

Με κομμάτια Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη,  Μάνου Λοΐζου, Σπύρου Περιστέρη,  Ευάγγελου Μπουντούνη, Γιάν Τιρσέν σε στίχους Οδυσσέα Ελύτη και Νίκου Γκάτσου η Κιθαριστική Ορχήστρα Μακεδονίας-Καστοριάς,  με μέλη μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Άργους Ορεστικού και του Ωδείου Απόλλων Καστοριάς με  Καλλιτεχνικούς  διευθυντές τον  Ισίδωρο και τη  Γιούλα Αντωνίου καθώς και η χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου  “Ορεστίς” με  μαέστρο  της χορωδίας το  Ντίνο Ταμβάκη και την  Αργυρώ Χαραλάμπους, η οποία και  διηύθυνε  εκείνη την ημέρα τη χορωδία, μας πρόσφεραν θέαμα  γεμάτο   λυρισμό, ποίηση, νότες και ιστορίες.

Στο τραγούδι απολαύσαμε τη Γεωργία Παλαπαίδου  μαθήτρια  του Ωδείου Απόλλων Καστοριάς και το Γιάννη Πλίτση  μέλος της Χορωδίας του Συλλόγου  “Ορεστίς”.

Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου καθώς επίσης και ο Πρόεδρος του  Μορφωτικού Συλλόγου  “Ορεστίς”  Κώστας Αδάμ  χαιρέτησαν την εκδήλωση απευθύνοντας θερμές ευχές σε μητέρες και παιδιά.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η γραμματέας του  Συλλόγου Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και Φίλων Αυτών “Μαζί Σου”,  Βάνα Μπατσέλα.

Ο Συλλόγου Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και Φίλων αυτών  “Μαζί Σου”,  θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά για την συνδιοργάνωση  το Δήμο Άργους Ορεστικού και το Δήμαρχο  Παναγιώτη  Κεπαπτσόγλου,  το Μορφωτικό  Σύλλογο    “Ορεστίς” και την  Κιθαριστική Ορχήστρα Μακεδονίας-Καστοριάς, με μέλη μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Άργους Ορεστικού και του Ωδείου Απόλλων Καστοριάς, τους   Καλλιτεχνικούς  Διευθυντές   Ισίδωρο και  Γιούλα Αντωνίου, τους εθελοντές του Συλλόγου  “Μαζί Σου”,  καθώς και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

 

You May Also Like

Την Κυριακή 18 Μαρτίου οι Γενική Συνέλευση και οι Εκλογές του Σωματείου Γονέων και Κηδεμόνων Τριών Τέκνων Νομού Καστοριάς

Την Κυριακή 18 Μαρτίου οι Γενική Συνέλευση και οι Εκλογές του Σωματείου…

Μετά τον Καρανίκα, ο Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε εύσημα και στον Λευτέρη Κρέτσο

Μετά τον Καρανίκα, ο Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε εύσημα και στον Λευτέρη Κρέτσο

Καθορισμός πλαισίου εφαρμογής του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020

Από το τμήμα Φυτικής και Ζωϊκής Παραγωγής της Π.Ε. Καστοριάς γνωστοποιείται ότι…

Καλοκαιρινή συναυλία στον Πεζόδρομο του Άργους Ορεστικού

Καλοκαιρινή συναυλία στον Πεζόδρομο του Άργους Ορεστικού

Δωρεά βιβλίου στους μαθητές των γυμνασίων του Δήμου Καστοριάς

Δωρεά βιβλίου στους μαθητές των γυμνασίων του Δήμου Καστοριάς

Μαζί Σου: «Νοέμβριος: Μήνας Πρόληψης κατά του Παγκρεατικού Καρκίνου

  Μαζί Σου: «Νοέμβριος: Μήνας Πρόληψης κατά του Παγκρεατικού Καρκίνου

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ μπαίνει στα Σχολεία και διαδικτυακά!

  Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ μπαίνει στα Σχολεία και διαδικτυακά!

Σύλληψη τριών ατόμων σε περιοχή της Κοζάνης για απόπειρα κλοπής

Το Σάββατο (09-07-2016) το μεσημέρι στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης,…

Αδελφοποίηση των Δήμων Νεστορίου – Χάλκης

Σε αδελφοποίηση προχωρούν οι Δήμοι Νεστορίου και Χάλκης με ομόφωνη απόφαση των…

Ευχαριστήριο της Δέσποινας Κοζατσάνη

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, ενωμένοι ,από αγάπη για τον τόπο μας και δυνατά με Γιώργο Κασαπίδη.