9ο Ενωσιακό Προπαιδικό Πρωτάθλημα: Μία ακόμη πετυχημένη τενιστική διοργάνωση από τον Πρωτέα

 

 

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έφυγαν από τα γήπεδα του Πρωτέα 30 και πλέον μικροί τενίστες από Φλώρινα, Γρεβενά, Βέροια, Μαυροχώρι και φυσικά από την Καστοριά, οι οποίοι ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στο πλαίσιο του 9ου Ενωσιακού Προπαιδικού Ομαδικού Πρωταθλήματος Τένις, για Αγόρια & Κορίτσια κάτω των 10 ετών, που διοργανώθηκε σήμερα από τον Πρωτέα, στις πανέμορφες και φιλόξενες εγκαταστάσεις του.

 

Ο Πρωτέας ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες και όσους συνέβαλλαν στην άψογη διοργάνωση, καθώς επίσης και την Γ’ Ένωση για την στήριξη και υποστήριξη προς τον Σύλλογο, ο οποίος στην μακρόχρονη πορεία του έχει συμβάλλει με τον καλύτερο τρόπο στην διάδοση του αθλήματος στην ευρύτερη περιοχή.

 

Αυτός είναι και ο πρωταρχικός στόχος του Πρωτέα, που είναι ο ιστορικότερος και μακροβιότερος Σύλλογος Τένις της περιοχής, να φέρει ακόμη περισσότερους ανθρώπους και κυρίως παιδιά σε επαφή με το τένις, εναρμονισμένοι πάντοτε με τις οδηγίες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τένις, για άθληση και ψυχαγωγία, σε ένα πανέμορφο, καλαίσθητο και λειτουργικό περιβάλλον.

 

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι όσοι μιλούν για Τένις στην περιοχή εννοούν τον Πρωτέα, τον Σύλλογο των μεγάλων και επιτυχημένων διοργανώσεων!

 

 

 

You May Also Like

Αναβολή και επίσημα στην Super League

Την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος τουλάχιστον μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε…

82ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας : Μετάλλια και εξαιρετικές εμφανίσεις για Ν.Ο.Κ. και Ν.Ο.Μ.

Τα Καστοριανά κουπιά επιστρέφουν για τα καλά από ότι φαίνεται, μετά και…

Αλβέρτης: «Τελειώνει», όχι όμως μέσω παραίτησης!

Αλβέρτης: «Τελειώνει», όχι όμως μέσω παραίτησης!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

Το νέο Δ.Σ. του Α.Σ. Άργους Ορεστικού. Πρόεδρος ο Βίκτωρας Χαριζόπουλος

Το νέο Δ.Σ. του Α.Σ. Άργους Ορεστικού. Πρόεδρος ο Βίκτωρας Χαριζόπουλος

Θερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρόλλερ -Σκι στην Καστοριά

Οι πρώτοι αγώνες Roller-Ski στην πόλη της Καστοριάς, είναι πλέον δεδομένοι. Το…

Ανακοίνωση για τα Πρωταθλήματα Υποδομής της Ε.Π.Σ. Καστοριάς Η Επιτροπή Υποδομών Στατιστικής και Ανάπτυξης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καστοριάς, καλεί τους εκπροσώπους και τους προπονητές όλων των σωματείων που έχουν τμήματα Υποδομής, να βρίσκονται στα γραφεία της Ένωσης την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30. Στη συγκέντρωση αυτή θα συζητηθούν τα νέα δεδομένα στα αναπτυξιακά Πρωταθλήματα, στις κατηγορίες Κ-14 (Παίδων) Oρίζοντες & ART BOX και Κ-12 (Προ Παίδων) VELLE TRAVEL για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018-19, καθώς και ο προγραμματισμός για ενδεχόμενη διοργάνωση τουρνουά υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ. για τις ηλικίες Κ-6, Κ-8, Κ-10, σύμφωνα με την ενιαία ηλικιακή κατηγοριοποίηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Παρακαλούνται όλοι οι εκπρόσωποι και προπονητές των ομάδων υποδομής να παρευρεθούν στη συγκέντρωση και να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Η κοινή ονομασία σε όλα τα πρωταθλήματα υποδομής ευθύνης των Ε.Π.Σ. θα δώσει τέλος στην κατά το δοκούν ονοματοδοσία των διοργανώσεων αυτών (π.χ. Babini, έφηβοι, νέοι κτλ.) και εκτιμάται ότι θα προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην διαδικασία εκπαίδευσης. Ειδικότερα, για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 οι κύριες κατηγορίες- ονομασίες των πρωταθλημάτων υποδομής και οι ηλικίες των παικτών που μπορούν να λάβουν μέρος σε αυτές, διαμορφώνονται ως εξής: Κ-16: παίκτες γεννηθέντες από 1/1/2003 και νεότεροι. Κ-14: παίκτες γεννηθέντες από 1/1/2005 και νεότεροι. Κ-12: παίκτες γεννηθέντες από 1/1/2007 και νεότεροι. Κ-10: παίκτες γεννηθέντες από 1/1/2009 και νεότεροι. Κ- 8: παίκτες γεννηθέντες από 1/1/2011 και νεότεροι. Κ- 6: παίκτες γεννηθέντες από 1/1/2013 και νεότεροι.

Ανακοίνωση για τα Πρωταθλήματα Υποδομής της Ε.Π.Σ. Καστοριάς