Table of Contents Hide
  1. Στη Δυτική Μακεδονία η διεθνή τουριστική εκδήλωση «FIM-Motocamp 2019». Περισσότεροι από 500  μοτοσικλετιστές θα βρίσκονται για ένα τετραήμερο στο Νεστόριο
  2. Στη Δυτική Μακεδονία και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Κάμπινγκ Νεστορίου θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2019, η διεθνή τουριστική εκδήλωση «FIM-Motocamp 2019».
  3. Αυτό επισφραγίστηκε μετά τη συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καστοριάς Σωτήρη Αδαμόπουλου, του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης, Τουρισμού και Εμπορίου Παναγιώτη Κώττα και του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού Αντώνη Δασκαλόπουλου με τον Αντιπρόεδρο της ΜΟΤ.Ο.Ε. Γιάννη Σιούλη.
  4. Το «FIM-Motocamp» είναι μία τουριστική εκδήλωση της FIM (Διεθνή Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας) η οποία γίνεται κάθε χρόνο σε διαφορετική χώρα. Για ένα τετραήμερο περισσότεροι από 500 μοτοσικλετιστές, με βάση το Νεστόριο, θα βρίσκονται στην περιοχή και θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν όλα τα τουριστικά, πολιτιστικά και ιστορικά αξιοθέατα της Δυτικής Μακεδονίας.

Στη Δυτική Μακεδονία η διεθνή τουριστική εκδήλωση «FIM-Motocamp 2019». Περισσότεροι από 500  μοτοσικλετιστές θα βρίσκονται για ένα τετραήμερο στο Νεστόριο

Στη Δυτική Μακεδονία και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Κάμπινγκ Νεστορίου θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2019, η διεθνή τουριστική εκδήλωση «FIM-Motocamp 2019».

Αυτό επισφραγίστηκε μετά τη συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καστοριάς Σωτήρη Αδαμόπουλου, του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης, Τουρισμού και Εμπορίου Παναγιώτη Κώττα και του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού Αντώνη Δασκαλόπουλου με τον Αντιπρόεδρο της ΜΟΤ.Ο.Ε. Γιάννη Σιούλη.

Το «FIM-Motocamp» είναι μία τουριστική εκδήλωση της FIM (Διεθνή Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας) η οποία γίνεται κάθε χρόνο σε διαφορετική χώρα. Για ένα τετραήμερο περισσότεροι από 500 μοτοσικλετιστές, με βάση το Νεστόριο, θα βρίσκονται στην περιοχή και θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν όλα τα τουριστικά, πολιτιστικά και ιστορικά αξιοθέατα της Δυτικής Μακεδονίας.

You May Also Like

«Όχι» από Γώγο σε πασχαλινή έξοδο και άνοιγμα της εστίασης νωρίτερα

«Όχι» από Γώγο σε πασχαλινή έξοδο και άνοιγμα της εστίασης νωρίτερα

Δημόσιος απολογισμός του Διοικητή του Γ.Ν. Καστοριάς την Κυριακή 3 Ιουνίου

Δημόσιος απολογισμός του Διοικητή του Γ.Ν. Καστοριάς την Κυριακή 3 Ιουνίου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση για το Πολυτεχνείο στο πανεπιστήμιο στην Καστοριά

«Πολυτεχνείο, 50 χρόνια μετά: Η (ανα)κατασκευή της ιστορικής μνήμης και η διαχρονική σημασία του αγώνα απέναντι στη χούντα»

ώρα για δουλειά-συνεχίζουμε: Εκδήλωση για τα αδέσποτα το Σάββατο 19 Αυγούστου

Θα μοιραστούν δωρεάν λιχουδιές για τους τετράποδους φίλους μας!

Φιλανθρωπική εκδήλωση και κοπή βασιλόπιτας από τον Σύλλογο “Μαζί Σου”

Φιλανθρωπική εκδήλωση και κοπή βασιλόπιτας από τον Σύλλογο “Μαζί Σου”

ΚΥ Καστοριάς: Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου του μαστού

Δήμος Καστοριάς: Στις 5 Φεβρουαρίου θα οριστικοποιηθεί το εορταστικό πρόγραμμα της Αποκριάς

Δήμος Καστοριάς: Στις 5 Φεβρουαρίου θα οριστικοποιηθεί το εορταστικό πρόγραμμα της Αποκριάς