Σύλληψη 40χρονου ημεδαπού για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -75- κιλών και -970,5- γραμμαρίων, σε περιοχή των Γρεβενών

 

Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης συνελήφθη ως συναυτουργός 37χρονος αλλοδαπός, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Γρεβενών, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης

 

Συνελήφθη χθες (24-07-2018) μεσημβρινές ώρες σε περιοχή των Γρεβενών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, σε συνεργασία με αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Θεοδώρου Ζιάκα και Γρεβενών, 40χρονος ημεδαπός για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών καθώς και για  το αδίκημα της απείθειας.

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες το μεσημέρι αστυνομικοί εντόπισαν τον 40χρονο σε περιοχή των Γρεβενών, να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 37χρονου αλλοδαπού και σε έλεγχο που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν, εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε πεζός σε φυγή, πλην όμως συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.

 

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, βρέθηκαν τρεις -3- ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν εβδομήντα τρεις -73-  αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους εβδομήντα πέντε    -75- κιλών και εννιακοσίων εβδομήντα κόμμα πέντε (970,5) γραμμαρίων.

 

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • -75- κιλά και -970,5- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
  • χρηματικό ποσό -190- ευρώ,
  • -2- κινητά τηλέφωνα και
  • -3- κάρτες SIM.

 

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε ως συναυτουργός του 40χρονου, ο 37χρονος αλλοδαπός ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, ο οποίος και συνελήφθη χθες το βράδυ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης.

Το προανακριτικό έργο ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών.

 

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών.

 

20

You May Also Like

Κουρά Μοναχού στην Ιερά Μονή Αγίων Αναργύρων Καστοριάς (ΦΩΤΟ)

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017 τελέσθηκε η μοναχική κουρά του οσιοτάτου μοναχού…

Συνεχίζονται τα μαθήματα κατασκευής προσφόρου από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικάνορος Καστοριάς

Συνεχίζονται τα μαθήματα κατασκευής προσφόρου από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικάνορος Καστοριάς

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑ: «Σας ευχαριστούμε για την ενίσχυση του δημοτικού σχολείου Αρκιών» Πριν από πέντε (5) περίπου μήνες, η Ένωση Στρατιωτικών Π.Ε. Καλύμνου ανέδειξε ένα ιδιαίτερα σοβαρό θέμα που έφτασε έως τη Βουλή των Ελλήνων, αναφορικά με προβλήματα που αντιμετωπίζει το Δημοτικό Σχολείο του ακριτικού νησιού των Αρκιών.

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑ: «Σας ευχαριστούμε για την ενίσχυση του δημοτικού σχολείου Αρκιών»

Εθιμοτυπική Επίσκεψη του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας & Προέδρου του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστοριάς

Εθιμοτυπική  Επίσκεψη του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας & Προέδρου του Συνδέσμου…

Η πρώτη ανοιχτή συνάντηση με το κοινό από τη θεατρική ομάδα του συλλόγου «Σπασμένο Ρόδι»

Η πρώτη ανοιχτή συνάντηση με το κοινό από τη θεατρική ομάδα του…

Ζήσης Τζηκαλάγιας: «Ανάσες για τους γουναράδες από την κυβέρνηση»

  Ζήσης Τζηκαλάγιας: «Ανάσες για τους γουναράδες από την κυβέρνηση»