Η ΚΕΔ διέκοψε το σεμινάριο των διαιτητών.  Σε κρίσιμη κατάσταση ο διαιτητής Νικόλαος Ντοσίδης

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο διαιτητής Νικόλαος Ντοσίδης της ΕΠΣ Θράκης όταν είχε λιποθυμικό επεισόδιο στις αγωνιστικές δοκιμασίες των διαιτητών που διεξήχθησαν στο ΟΑΚΑ πριν από μερικά 24ωρα.

Άμεσα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο “Αγ. Όλγα” και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κωματώδη κατάσταση.

Στο πλευρό του είναι τα μέλη της επιτροπής, Δ. Καλύβας, Ι. Τσαχειλίδης και Στ. Τριτσώνης, ενώ οι γιατροί προσπαθούν να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη και κατέρρευσε. Δεν αποκλείεται μία ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες, να έπαιξε ρόλο στο επεισόδιο.

Να τονιστεί ότι οι διαιτητές περνούν από καρδιολογικές εξετάσεις και υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση ότι μπορούν να συμμετάσχουν στα αγωνιστικά τεστ. Με την ευχή να πάνε όλα καλά με τον διαιτητή από την Ένωση Θράκης, με την κατάστασή του πάντως να θεωρείται πολύ κρίσιμη.

Μάλιστα, ευτυχώς και είχε προβλεφθεί από την ΕΠΟ, ώστε να υπάρχει κινητή μονάδα στο χώρο που διεξάγονταν τα τεστ, διότι σε άλλη περίπτωση θα μπορούσε να επέλθει το μοιραίο εκείνη την στιγμή.

Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Ντοσίδης ήταν ο διαιτητής που είχε τιμωρηθεί πέρσι από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης επειδή επέτρεψε στην ΠΑΕ Ποντίων να αγωνιστεί με φανέλες που ανέγραφαν το «Δεν ξεχνώ, πάντα τιμώ» για την γενοκτονία των Ποντίων. Είναι γιος του παλαίμαχου διαιτητή Α’ Εθνικής, Τάσου Ντοσίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ΚΕΔ της ΕΠΟ :

Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνεται η διακοπή του Σεμιναρίου των Επίδοξων Διαιτητών Γ’ Κατηγορίας, λόγω της κρίσιμης κατάστασης του Διαιτητή Ντοσίδη Νικόλαου (ΕΠΣ Θράκης), ύστερα από λιποθυμικό επεισόδιο στις αγωνιστικές δοκιμασίες των διαιτητών που διεξήχθησαν στο ΟΑΚΑ χθες το πρωί.

Με κυρίαρχη αξία πως η ανθρώπινη ζωή βρίσκεται πάνω και πριν από όλα, η διακοπή κρίθηκε ομόφωνα επιβεβλημένη από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, καθώς αυτό που προέχει τώρα είναι η αποκατάσταση της υγείας του κ. Ντοσίδη, την πορεία της οποίας παρακολουθούμε με αγωνία.

Αναφορικά με το Σεμινάριο που διεκόπη θα επαναπροσδιοριστεί εκ νέου η ημερομηνία και ο τόπος τέλεσης της ολοκλήρωσής του.