Τι δήλωσε ο κ. Κορεντσίδης σχετικά με τη διεκδίκηση του Δήμου;

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς “Ο Προφήτης Ηλίας” Ιωάννης Κορεντσίδης κατά τη διάρκεια της συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά Μ.Μ.Ε. με σκοπό να ενημερώσει για τις δράσεις του Συνδέσμου που “τρέχουν” αυτή την περίοδο, δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του για τη διεκδίκηση του Δημαρχιακού  Θώκου του Δήμου Καστοριάς.

Ωστόσο τόνισε πως στην παρούσα φάση προτεραιότητα έχουν άλλα σημαντικά θέματα, όπως είναι η συμμετοχή του Σ.Γ.Κ. στην 83η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης αλλά και το 3rd Fur Shopping Festival το οποίο θα ανοίξει τις πύλες του στις αρχές του Νοέμβρη.

Της Χρύσας Κοσμίδου

Η αντίστροφη μέτρηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές έχει αρχίσει. Τα ονόματα που ακούγονται για τη διεκδίκηση του Δήμου Καστοριάς είναι πολλά,  όπου ένα εξ αυτών είναι και του κ. Ιωάννη Κορεντσίδη.

«Υπάρχει το ενδιαφέρον, δεν το αποκλείω», απάντησε ο κ. Κορεντσίδης όταν ρωτήθηκε για το εάν θα  θέσει υποψηφιότητα στο Δήμο «ο χρόνος που μεσολαβεί μέχρι τις εκλογές είναι αρκετός. Αυτή τη στιγμή έχουμε σε προτεραιότητα άλλα πράγματα. Ο κόσμος θα πρέπει να γνωρίζει πως επί του παρόντος προέχει το 3rd Fur Shopping Festival και μας ενδιαφέρει ως Δ.Σ. (σ.σ. του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς) να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία προς όφελος των εκθετών και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε να είναι απτά τα αποτελέσματα τόσο για την περιοχή μας, όσο και για τους συναδέλφους γουνοποιούς. Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε και να υποστηρίξομε τα συμφέροντα των συναδέλφων μας και των συμπολιτών μας γενικότερα».