Τι δήλωσε ο κ. Κορεντσίδης σχετικά με τη διεκδίκηση του Δήμου;

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς “Ο Προφήτης Ηλίας” Ιωάννης Κορεντσίδης κατά τη διάρκεια της συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά Μ.Μ.Ε. με σκοπό να ενημερώσει για τις δράσεις του Συνδέσμου που “τρέχουν” αυτή την περίοδο, δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του για τη διεκδίκηση του Δημαρχιακού  Θώκου του Δήμου Καστοριάς.

Ωστόσο τόνισε πως στην παρούσα φάση προτεραιότητα έχουν άλλα σημαντικά θέματα, όπως είναι η συμμετοχή του Σ.Γ.Κ. στην 83η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης αλλά και το 3rd Fur Shopping Festival το οποίο θα ανοίξει τις πύλες του στις αρχές του Νοέμβρη.

Της Χρύσας Κοσμίδου

Η αντίστροφη μέτρηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές έχει αρχίσει. Τα ονόματα που ακούγονται για τη διεκδίκηση του Δήμου Καστοριάς είναι πολλά,  όπου ένα εξ αυτών είναι και του κ. Ιωάννη Κορεντσίδη.

«Υπάρχει το ενδιαφέρον, δεν το αποκλείω», απάντησε ο κ. Κορεντσίδης όταν ρωτήθηκε για το εάν θα  θέσει υποψηφιότητα στο Δήμο «ο χρόνος που μεσολαβεί μέχρι τις εκλογές είναι αρκετός. Αυτή τη στιγμή έχουμε σε προτεραιότητα άλλα πράγματα. Ο κόσμος θα πρέπει να γνωρίζει πως επί του παρόντος προέχει το 3rd Fur Shopping Festival και μας ενδιαφέρει ως Δ.Σ. (σ.σ. του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς) να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία προς όφελος των εκθετών και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε να είναι απτά τα αποτελέσματα τόσο για την περιοχή μας, όσο και για τους συναδέλφους γουνοποιούς. Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε και να υποστηρίξομε τα συμφέροντα των συναδέλφων μας και των συμπολιτών μας γενικότερα».

 

 

 

You May Also Like

Γερμανιώτικο ευθυμογράφημα:  “Τα φυλλωρίδια”. Γράφει ο Γιώργος Τ. Αλεξίου

Γερμανιώτικο ευθυμογράφημα:  “Τα φυλλωρίδια” Γράφει ο Γιώργος Τ. Αλεξίου

Στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής η Ολυμπία Τελιγιορίδου στην υπογραφή της συμφωνίας για την ευφυή γεωργία

Στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής η Ολυμπία Τελιγιορίδου στην υπογραφή της συμφωνίας για…

Ελαττώνουν το τσιγάρο οι Βρετανοί λόγω κορονοϊού

Ελαττώνουν το τσιγάρο οι Βρετανοί λόγω κορονοϊού

ΕΡΤ: Μετά από μακρύ αγώνα δικαιώθηκαν οι κάτοικοι του Δισπηλιού για το “δηλητηριασμένο” νερό (βίντεο)

ΕΡΤ: Μετά από μακρύ αγώνα δικαιώθηκαν οι κάτοικοι του Δισπηλιού για το…

Στην ευρεία σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη, για τα ζωτικής σημασίας θέματα που απασχολούν τον αγροτικό τομέα της Δυτικής Μακεδονίας

”Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αντιλαμβανόμαστε απόλυτα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας”

Υλοποίηση Συνοδευτικών Δράσεων από την Π.Ε. Καστοριάς στο πλαίσιο του Προγράμματος ΤΕΒΑ

Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς

Π.Ε: Έναρξη του προγράμματος εμβολιασμών της άγριας πανίδας για προστασία έναντι του ιού της λύσσας

Π.Ε: Έναρξη του προγράμματος εμβολιασμών της άγριας πανίδας για προστασία έναντι του…

Τέσσερις εστίες καταρροϊκού πυρετού στον νομό Καστοριάς

Τέσσερις εστίες καταρροϊκού πυρετού στον νομό Καστοριάς