Η 4η Τεχνική και η 4η Ειδική Θεματική Συνάντηση Εργασίας του έργου REBORN στην Κοζάνη

Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης (ΠΤΑ) Δυτικής Μακεδονίας ολοκληρώνει την 1η φάση του έργου REBORN, το οποίο προσπαθεί να συμβάλει στην υποστήριξη εκείνων των επαγγελματιών & των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που αντιμετωπίζουν σημαντικές επιχειρηματικές δυσκολίες, μέσω ειδικών υποστηρικτικών δράσεων για την αντιμετώπιση του «στιγματισμού» των επιχειρηματιών που προκύπτει από τη δυσχερή οικονομική θέση ή ακόμα & την απειλή χρεοκοπίας.

Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018 στα γραφεία του ΠΤΑ στη ΖΕΠ Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε η 4η συνάντηση εργασίας των εμπλεκομένων μερών στο έργο, και στη συνεχεία η 4η ειδική ενημερωτική εκδήλωση για το αντικείμενο της προσωποποιημένης υποστήριξης των επιχειρηματιών μέσω & του έργου Early Warning Europe σε συνεργασία με το ΙΜΕ της ΓΣΕΒΕΕ.

Συμμετείχαν τα μέλη της ομάδας έργου, ο διευθυντής & τα στελέχη του ΠΤΑ, ο προϊστάμενος της ΕΥΔΕΠ του ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας, μέλη  του δικτύου των εμπλεκομένων μερών, εκπρόσωποι επιμελητηρίων όπως & εκπρόσωπος του ΙΜΕ της ΓΣΕΒΕΕ.

Οι συμμετέχοντες συζήτησαν διεξοδικά για το έργο REBORN & την ολοκλήρωση του, για το σχεδιασμό του Περιφερειακού Σχεδίου Δράσης που βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ συμφώνησαν στο φυσικό του αντικείμενο που θα εφαρμοστεί από το 2019. Επίσης έγινε αναλυτική ενημέρωση από τον εκπρόσωπο του ΙΜΕ της ΓΣΕΒΕΕ για την εφαρμογή του έργου με τίτλο: Network for Early Warning and for Support to Enterprises and Second Starter (EWE) που ξεκίνησε να υλοποιείται στη Δυτική Μακεδονία με την επιμέλεια του ΠΤΑ. Το έργο EWE θα εφαρμόζεται έως το τέλος του 2019 με αποδέκτες έως και 50 επαγγελματίες που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην επαγγελματική τους δραστηριοποίηση.

Για τη διαδικασία και τον τρόπο συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Σταύρο Σαπαλίδη στο τηλέφωνο 24610 53995.

 

You May Also Like

Μια θέση εργασίας στην Εταιρία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Καστοριάς

Μια θέση εργασίας στην Εταιρία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Καστοριάς

Ημέρας Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων στο Μικρασιατικό Πόντο.

Στην κεντρική πλατεία της Διποταμίας, ο Δήμος Νεστορίου σε συνεργασία με τον σύλλογο ”Προφήτης Ηλίας”, διοργανώνει τις ετήσιες εκδηλώσεις για τη μνήμη των Ελλήνων του Πόντου.

Εκδήλωση – Συζήτηση για αξιολόγηση και Βραδιά ντοκιμαντέρ από ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ Καστοριάς

 “Εκδήλωση – Συζήτηση για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών”

Οι ευχές του Δήμου Καστοριάς μέσα από ένα βίντεο από την φαντασμαγορική έναρξη των Εορταστικών Εκδηλώσεων 8με8

Οι ευχές του Δήμου Καστοριάς μέσα από ένα βίντεο από την φαντασμαγορική…

Για τη δράση «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» ενημερώθηκαν τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου και του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Άργους Ορεστικού

Για τη δράση «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» ενημερώθηκαν  τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου…

Χαμός με Μουζάλα που αποκάλεσε τα Σκόπια… «Μακεδονία»

Σφοδρές πολιτικές αντιδράσεις αναμένεται να προκαλέσει η δήλωση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής…

Την Τετάρτη η εξόδιος ακολουθία του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλου

Την Τετάρτη η εξόδιος ακολουθία του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλου