Αποχαιρετιστήρια επιστολή του Αντιστράτηγου ε.ο.θ. Αθανασίου Μαντζούκα

 

Με απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας αποστρατεύομαι με τον βαθμό του Αντιστρατήγου ε.ο.θ. και αποχωρώ από τη θέση του Γενικού Περιφερειακού  Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας και από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ύστερα από πολύχρονη παρουσία.

 

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω και να συγχαρώ  όλους τους αστυνομικούς ανεξαρτήτως βαθμού και θέσεως, ειδικούς φρουρούς και πολιτικούς υπαλλήλους των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας, αλλά και τους άμεσους συνεργάτες μου του Επιτελείου της ΓΕ.Π.Α.Δ Δυτικής Μακεδονίας, για την εποικοδομητική και άψογη συνεργασία, την εργατικότητα, την πειθαρχικότητα που επέδειξαν και την εξαίρετη σχέση που κτίσαμε, κατά το χρονικό διάστημα που διατέλεσα Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής .

Στο προσωπικό αυτό εκφράζω την εκτίμησή μου και το σεβασμό μου. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου και θέλω να γνωρίζετε ότι φεύγω ικανοποιημένος και με την αίσθηση ότι κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια στην εκπλήρωση των καθηκόντων μου.

Αισθάνομαι επιπλέον την ανάγκη να εκφράσω τις πλέον θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες μου σε όλες τις θρησκευτικές, πολιτικές, στρατιωτικές, δικαστικές, εκπαιδευτικές και λοιπές Αρχές της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την άριστη συνεργασία και την συμπαράσταση στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. για τον αντικειμενικό τρόπο κάλυψης των αστυνομικών θεμάτων, για την καλόπιστη κριτική τους και την συμβολή τους στην δημιουργία και ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πολίτες.

Τους πολίτες της περιοχής μας για την εμπιστοσύνη τους στην Αστυνομία και στο πρόσωπό μου, για την φιλία και την αγάπη που με προσέφεραν απλόχερα.

Με την ευλογία του Θεού, προσπάθησα καθ’όλη τη διάρκεια της μακρόχρονης παρουσίας μου στην ενεργό Υπηρεσία του Σώματος και σε όλες τις Υπηρεσίες που υπηρέτησα, τόσο στην  Κεντρική, όσο και στην Δυτική Μακεδονία  να φανώ αντάξιος των προσδοκιών, τόσο της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας, που μου εμπιστεύτηκε τις εκάστοτε θέσεις, όσο και των πολιτών, για τους οποίους μόνιμο μέλημα μου ήταν η αδιάκοπη προσπάθεια για να προσφέρουμε τις υπηρεσίες που είμαστε υποχρεωμένοι.

Τέλος, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη σύζυγό μου και τα παιδιά μου, οι οποίοι με στερήθηκαν πολύ όλα αυτά τα χρόνια και χωρίς την κατανόηση και συμπαράστασή τους δεν θα είχα καταφέρει τόσα.

 

Εύχομαι για τον καθένα σας ξεχωριστά ατομική και οικογενειακή υγεία, ευτυχία, προκοπή και κάθε καλό.

 

Αθανάσιος Μαντζούκας

Αντιστράτηγος  ε.ο.θ.

 

 

You May Also Like

Συγχαρητήρια επιστολή της Μαρίας Αντωνίου στο Πρωτοσύγκελλο της Ι.Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Επίσκοπο Θεσπιών κ.Συμεών Βολιώτη

Συγχαρητήρια επιστολή της Μαρίας Αντωνίου στο Πρωτοσύγκελλο της Ι.Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Επίσκοπο Θεσπιών…

Ὁ Μητροπολίτης Καστορίας στό Βαρικό καί στήν Βασιλειάδα

5 Ιουνίου 2022 Στό Βαρικό Τό Σάββατο 4 Ἰουνίου ἐ.ἔ. ὁ Σεβ.…

Ιστορική η πρώτη σύναψη διεθνούς συμφωνίας σε συνοριακή προστατευόμενη περιοχή της Ελλάδας

Ελλάδα, Αλβανία, πΓΔΜ και Ευρωπαϊκή Ένωση ενώνουν τις δυνάμεις τους για το…

Οι θέσεις της παράταξης «Ενέργεια για τον Δήμο Καστοριάς» σε θέματα του πρόσφατου δημοτικού συμβουλίου

Οι θέσεις της παράταξης «Ενέργεια για τον Δήμο Καστοριάς» σε θέματα του…

Με ασθενοφόρα στους δρόμους της πόλης έδωσαν το δικό τους μήνυμα οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ στην Κοζάνη

Με ασθενοφόρα στους δρόμους της πόλης έδωσαν το δικό τους μήνυμα οι…

Η Α.Ε ο Πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα κ. Yossi Amrani θα επισκεφθεί την Καστοριά από 27 έως 29 Οκτωβρίου 2021 μετά από πρόσκληση του Βουλευτού Καστοριάς κ. Ζήση Τζηκαλάγια.

Ζήσης Τζηκαλάγιας

2ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς: «Η ραδιοφωνική μας εκπομπή»

Οι μαθητές της Ε’ τάξης του Σχολείου μας κάνουν τη δική τους…

Συμμετοχή Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στο 2ο Φεστιβάλ Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο…

Μπαράζ συλλήψεων σε Καστοριά, Γρεβενά, Φλώρινα, Κοζάνη και Πτολεμαΐδα

Μπαράζ συλλήψεων σε Καστοριά, Γρεβενά,  Φλώρινα, Κοζάνη και Πτολεμαΐδα