Ευχαριστήριο για την Αιμοδοσία της 14ης Νοεμβρίου των εκπαιδευτικών της Π.Ε. Καστοριάς  

Ύστερα από την επιτυχημένη εξόρμηση αιμοδοσίας της 14ης Νοέμβρη 2018, το ΔΣ του συλλόγου μας  αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά :

  1. Τον ιατρό του τμήματος αιμοδοσίας του Γενικού νοσοκομείου Καστοριάς κο Σταμούλη Ηλία, καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό, για την άψογη συνεργασία που είχαμε.
  2. Τον Δήμο Καστοριάς για την παραχώρηση της αίθουσας συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου όπου πραγματοποιήθηκαν οι αιμοληψίες.
  3. Όλους και όλες τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που αιμοδότησαν , καθώς και τους διευθυντές και τις διευθύντριες των σχολικών μονάδων, τις προϊσταμένες και τον προϊστάμενο των Νηπιαγωγείων που διευκόλυναν όσους και όσες θέλησαν να πάρουν μέρος.

Η εξόρμηση κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη και ένας αρκετά μεγάλος αριθμός φιαλών συγκεντρώθηκε για την τράπεζα αίματος του συλλόγου μας. Υπενθυμίζεται , όσοι και όσες δεν μπόρεσαν για οποιοδήποτε λόγο να αιμοδοτήσουν, μπορούν να πάνε οποιαδήποτε μέρα θέλουν στο Νοσοκομείο και να δώσουν αίμα, λέγοντας απλά ότι το κάνουν για την τράπεζα αίματος του συλλόγου μας.

Με τιμή

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                      Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΒΟΛΤΣΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ                                                                                          ΠΑΤΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

You May Also Like

Μήνυμα του Νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχου κ. Κωνσταντίνου ΣΠΑΝΟΥΔΗ

Μήνυμα του Νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχου κ. Κωνσταντίνου ΣΠΑΝΟΥΔΗ με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του

Τιμήθηκε η Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα στην Π.Ε. Φλώρινας

  Τιμήθηκε η Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα στην Π.Ε. Φλώρινας

6 θέσεις εργασίας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την αντιμετώπιση του κινδύνου της αφρικανικής πανώλης των χοίρων (1 θέση στην Καστοριά)

6 θέσεις εργασίας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την αντιμετώπιση του κινδύνου…

Υπογράφεται η ανανέωση Συμφώνου Συνεργασίας, μεταξύ του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης

Υπογράφεται η ανανέωση Συμφώνου Συνεργασίας, μεταξύ του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων…

Πανελλήνιες 2020: Τρόπος διεξαγωγής ειδικών και μουσικών μαθημάτων, πρακτικών δοκιμασιών για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ – Όλη η απόφαση

Table of Contents Hide Πανελλήνιες 2020: Τρόπος διεξαγωγής ειδικών και μουσικών μαθημάτων,…

Η “Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία” και η “Καλλιστώ” ενώνουν τις δυνάμεις τους ενάντια στα δηλητηριασμένα δολώματα

 Η “Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία”  και η “Καλλιστώ” ενώνουν τις δυνάμεις τους  ενάντια…

Τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανίων

Τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανίων