Ο Βενιαμίν των “Γουναράδων” στους “Ορίζοντες”. Δημήτρης Καραμανώλης: «Κάθε μέρα πρέπει να δίνεις το 100% του εαυτού σου και οι κόποι σου θα ανταμειφθούν»

Συνέντευξη στη Χρύσα Κοσμίδου

Ο  Δημήτρης Καραμανώλης άρχισε να τριπλάρει όταν ήταν  μόλις έξι ετών. Η μπασκετική του πορεία ξεκίνησε από την ομάδα Νίκη Βόλου Όταν φοιτούσε στην Γ΄ Γυμνασίου τού έγινε η πρόταση να συμμετάσχει στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Έτσι λοιπόν,  σε ηλικία 15 ετών μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη, όπου τον ακολούθησαν η μητέρα του και ο αδελφός του, προκειμένου να τον βοηθήσουν να πραγματοποιήσει τα όνειρά του.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/9dN0O2xGWhg” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe]

Ο  Guard των “Γουναράδων” προέρχεται από μία μπασκετική οικογένεια, καθώς ο πατέρας του Απόστολος υπήρξε αθλητής μπάσκετ και είναι πλέον προπονητής, ενώ ο θείος του Θόδωρος Καραμανώλης αγωνίστηκε για περισσότερο από μία δεκαετία στην Α1 (Πανιώνιος, Δάφνη) με 141 συμμετοχές. «Δύσκολα θα ακολουθούσα διαφορετικό δρόμο, από εκείνον του πατέρα μου. Παρά την πορεία που έχουν διαγράψει ο πατέρας μου και ο θείος μου, με βεβαιότητα μπορώ να πω, πως δεν έχουμε πει στο τρυπάκι της σύγκρισης».

Το 2018 ο Δημήτρης εντάχθηκε στο ρόστερ του Α.Σ. Καστοριάς, έπειτα από τηλεφώνημα του Coach Νίκου Καραγιάννη «Ο προπονητής μας, θέλει να δίνουμε το 100% του εαυτού μας σε καθημερινή βάση. Γενικότερα είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα μου. Μάλιστα τα όσα μας παρέχει ο Πρόεδρός μας Ναούμ Δίτσιος, πιστεύω ότι δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στην Ελλάδα. Όλα αυτά κάνουν πιο εύκολη τη δουλειά μας».

Ο Δημήτρης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κατάσταση που επικρατεί στο Κλειστό Γυμναστήριο της Καστοριάς. Εάν κάποιος σηκώσει το βλέμμα του προς το ταβάνι, θα δει ότι το διακοσμούν… κουβάδες. Φυσικά δεν πρόκειται για κάποιο πρωτότυπο ντεκόρ, αλλά έχουν χρηστική αξία, καθώς περισυλλέγουν το βρόχινο νερό «Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα,  για την ομάδα μας. Κάποιες φορές κάναμε προπόνηση μόνο στο μισό γήπεδο, καθώς στο υπόλοιπο έσταζαν νερά από την οροφή. Μετακομίσαμε στο Κλειστό του Άργους για έναν αγώνα, καθώς το δικό μας έσταζε. Αυτό με τους κουβάδες είναι μια λύση, την πρώτη φορά που τους είδαμε μας έπιασαν τα γέλια».

Το ερχόμενο Σάββατο (16/02) η ομάδα της Καστοριάς θα έρθει αντιμέτωπη με την Καβάλα σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Οι “Γουναράδες” δεν θα επιτρέψουν να σημειωθεί άλλη μια ήττα «Το κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά. Πάμε δυνατά για τη νίκη», δήλωσε ο Δημήτρης.

More info

Ηλικία: 20

Ύψος: 1.96 μ.

Καταγωγή: Βόλος

Ζώδιο: Παρθένος

Οικογενειακή Κατάσταση: Σε σχέση

Moto: Stay Strong

Θέση: Guard

Αριθμός φανέλας: 20

Αγαπημένη ομάδα: ΠΑΟΚ

Αγαπημένος παίκτης: Δημήτρης Διαμαντίδης

 

Φωτογραφίες από τα γυρίσματα

 

 

 

 

 

 

You May Also Like

Πινγκ-Πονγκ: Φινάλε πρωταθλήματος και 4η θέση για τον Κένταυρο Καστοριάς

Πινγκ-Πονγκ: Φινάλε πρωταθλήματος και 4η θέση για τον Κένταυρο Καστοριάς

Εβδομαδιαία καμπάνια του «Ζήσε Αθλητικά» μαζί με τον οργανισμό «Safe Water Sports» για την Εθνική Ημέρα Πρόληψης Θαλάσσιων Ατυχημάτων και Πνιγμών

Εβδομαδιαία καμπάνια του «Ζήσε Αθλητικά» μαζί με τον οργανισμό «Safe Water Sports»…

Πινγκ-Πονγκ: Σημαντικές νίκες για τους άνδρες του Κένταυρου Καστοριάς

Την Κυριακή 18/12/2016 πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη η 13η -14η και 15η αγωνιστική…

Ασημένιος ο Γιαννιώτης

Η ένσταση που κατέθεσαν οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής δεν έγινε…

Ο ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς συγχαίρει τον Γυναικείο Ποδοσφαιρικό Όμιλο Καστοριάς

Ο ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς συγχαίρει τον  Γυναικείο Ποδοσφαιρικό Όμιλο Καστοριάς

Καλά στοιχεία έδειξε η Καστοριά στο φιλικό με την Κοζάνη

Σε φιλικό παιχνίδι, που έδωσε στο γήπεδο της το Σάββατο ( 20/8…

Ακαδημία Παναργειακού: Μέχρι το Σάββατο 21 Οκτωβρίου οι αιτήσεις υποβολής πακέτων ιματισμού

Ακαδημία Παναργειακού: Μέχρι το Σάββατο 21 Οκτωβρίου  οι αιτήσεις υποβολής πακέτων ιματισμού

ΕΠΣ Καστοριάς: Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου σε όλες τις κατηγορίες

ΕΠΣ Καστοριάς: Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου σε όλες τις κατηγορίες

Πρωτέας: Ξεκινούν  οι προπονήσεις των παιδικών τμημάτων

Πρωτέας: Ξεκινούν  οι προπονήσεις των παιδικών τμημάτων

Φιλικοί αγώνες ακαδημιών Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Σ. ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ

Οι φιλικοί αγώνες συνεχίστηκαν και για αυτήν την εβδομάδα για τα τμήματα…