Π.Δ.Μ.: Έλεγχος στεγανότητας δικτύου και δεξαμενής πυρόσβεσης, έλεγχος δικτύου πυρανίχνευσης και των συσκευών τους, στο κτήριο του Δικαστικού Μεγάρου Κοζάνης

Τη σύμβαση του έργου «Έλεγχος στεγανότητας δικτύου και δεξαμενής πυρόσβεσης, έλεγχος δικτύου πυρανίχνευσης και των συσκευών τους, στο κτήριο του Δικαστικού Μεγάρου Κοζάνης», υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

Με το συγκεκριμένο έργο προβλέπεται να γίνει η επιθεώρηση του υφιστάμενου συστήματος πυρανίχνευσης (πυρανιχνευτές, κομβία αναγγελίας κινδύνου, σειρήνες συναγερμού, πίνακες πυρανίχνευσης) από Ηλεκτροτεχνίτη με την συνδρομή Ηλεκτρολόγου μηχανικού Τ.Ε. ή Π.Ε., ώστε να διαπιστωθεί ότι ένα προς ένα όλα τα όργανα και συσκευές λειτουργούν.

Επίσης θα γίνει η επιθεώρηση του συστήματος πυρόσβεσης των υπογείων χώρων (δίκτυο σωληνώσεων, δεξαμενές νερού, αντλητικά συγκροτήματα κ.λ.π.) για να διαπιστωθεί εάν σήμερα λειτουργούν, εάν τυχόν υπάρχουν διαρροές και να καταγραφούν οι απαιτούμενες επεμβάσεις, από Υδραυλικό με την συνδρομή Ηλεκτρολόγου μηχανικού Τ.Ε. ή Π.Ε.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 9.500,00 ευρώ με Φ.Π.Α. και χρηματοδοτείται από το  Ταμείο Χρηματοδοτήσεως Δικαστικών Κτιρίων.

 

 

 

You May Also Like

Η ανάγκη ενίσχυσης της αναγνωρισιμότητας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, η αξιοποίηση του τουριστικού προϊόντος που διαθέτει καθώς και η συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού στους στόχους της Περιφερειακής Αρχής

Η ανάγκη ενίσχυσης της αναγνωρισιμότητας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, η αξιοποίηση του…

Καστοριά: Διαχείριση επιθέσεων αρκούδων στον άνθρωπο,τα οικόσιτα ζώα και τα οπωροφόρα στο αστικό περιβάλλον (Video)

Καστοριά: Διαχείριση επιθέσεων αρκούδων στον άνθρωπο,τα οικόσιτα ζώα και τα οπωροφόρα στο…

Πασχαλινό Bazaar από την Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς

Πασχαλινό Bazaar από την Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς

Υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης: Μην χαζεύετε στo Facebook 9 πμ- 6 μμ

Υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης: Μην χαζεύετε στo Facebook 9 πμ- 6 μμ

Έλλειψη υπευθυνότητας, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις και καθημερινές προσπάθειες του Δήμου Καστοριάς για τη διατήρηση της καθαριότητας

Έλλειψη υπευθυνότητας, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις και καθημερινές προσπάθειες του Δήμου Καστοριάς…

Σχολή Πιλότων στο Αεροδρόμιο της Καστοριάς. Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης: «Παρακολουθώντας τις εξελίξεις, αξιοποιούμε τα αεροδρόμια της Δυτικής Μακεδονίας»

Σχολή Πιλότων στο Αεροδρόμιο της Καστοριάς.  Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης: «Παρακολουθώντας τις εξελίξεις,…

ΠΑΝΣΕΚΤΕ: «Πρόστιμο 71.500 ευρώ σε εκατοντάδες επιχειρήσεις Εστίασης για την μη εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου»

  ΠΑΝΣΕΚΤΕ: «Πρόστιμο 71.500 ευρώ σε εκατοντάδες επιχειρήσεις Εστίασης για την μη…