Νέο διπλό μεταγραφικό μπαμ, είχαμε στην Καστοριά. Ο έμπειρος Ανδρέας Σιδέρης και ο ταλαντούχος Πέτρος Καπατασίδης, ενσωματώθηκαν στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Α. Γ. Σ. Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ”.

Ο Ανδρέας Σιδέρης είναι γεννημένος στις 10/10/1986, έχει ύψος 1,68 Kgr και βάρος 70 Kgr και αγωνίζεται σαν επιτελικός μέσος. Αξίζει να σημειωθεί ότι αποτέλεσε επί σειρά ετών βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της Σκεντέρμπεου.

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας του με την Καστοριά, ο Ανδρέας Σιδέρης προέβη στις παρακάτω δηλώσεις: ” Είμαι πολύ χαρούμενος, που ήλθα στην Καστοριά. Τα πρώτα δείγματα από το έμψυχο υλικό είναι πολύ θετικά και το κλίμα είναι άριστο. Η Καστοριά έχει σαν στόχο την άνοδο στην Γ΄ Εθνική και εγώ με την παρουσία μου θέλω να συμβάλω σε αυτό”.

Ο Πέτρος Καπατασίδης είναι γεννημένος στις 08/07/1996, έχει ύψος 1,86 και βάρος 78 kgr. Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και η προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Α. Σ. Πενταβρύσου. 

Μετά τη συμφωνία του με την Καστοριά, ο Πέτρος Καπατασίδης, δήλωσε τα εξής: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ήλθα στην Καστοριά. Το κλίμα είναι θαυμάσιο και με εντυπωσίασε η ζεστασιά των ανθρώπων της ομάδας. Η Καστοριά είναι μία ομάδα που είναι υποχρεωμένη να πρωταγωνιστήσει, λόγω του μεγάλου ονόματος που διαθέτει. Εγώ από την πλευρά μου, θα προσπαθήσω για το καλύτερο”.

Συμφώνησε και με Τράντα η Καστοριά, ενώ παρέμεινε και ο Γιάννης Νέδος

Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση στην Καστοριά. Ο Θανάσης Τράντας συμφώνησε με την ομάδα, ενώ παρέμεινε και ο Γιάννης Νέδος.

Ο Τράντας, που έμεινε ελεύθερος από τον Α. Ο, Κάστωρ, είναι γεννημένος στις 28/07/1993, έχει ύψος 1.81 m και βάρος 80 Kgr και ήταν από τους στυλοβάτες της αμυντικής γραμμής του Κάστορα, την τελευταία τριετία. 

Μετά την συμφωνία του με την Καστοριά, ο Θανάσης Τράντας, δήλωσε τα εξής: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ήλθα στην Καστοριά, μια ομάδα με ιστορία, αλλά και με υψηλές βλέψεις για την καινούργια χρονιά. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια, άλλωστε είναι πολύ νωρίς ακόμη. Πάντως από τι φαίνεται δημιουργείται ένα ισχυρό σύνολο, ικανό να πραγματοποιήσει το όραμα των ανθρώπων της νέας μου ομάδας”.

Παράλληλα, από την διοίκηση της Καστοριάς ανακοινώθηκε και η παραμονή του Γιάννης Νέδου. Ο ποδοσφαιριστής, που είναι γεννημένος στις 24/10/1994 αγωνίζεται τόσο σαν κεντρικός αμυντικός, όσο και σαν αριστερός ακραίος. Πέρυσι είχε δεκατρείς (13) συμμετοχές, με τα χρώματα της Καστοριάς, ενώ πέτυχε και ένα (1) γκολ.

“Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της Καστοριάς για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλλε”, ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννη Νέδου. Και ο Νέδος συνέχισε: “Φέτος τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά από πέρυσι, μια και η Καστοριά έχει υψηλούς στόχους, κάτι το οποίο φαίνεται και από τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας. Θα προσπαθήσω κι εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω έτσι, ώστε αυτοί οι στόχοι να πραγματοποιηθούν”.

Πηγή: agsk-kastoria.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Τα αποτελέσματα των αγώνων των τμημάτων του Α.Σ.Καστοριάς για το Σαββατοκύριακο 28-29 Σεπτεμβρίου

Τα αποτελέσματα των αγώνων των τμημάτων του Α.Σ.Καστοριάς για το Σαββατοκύριακο 28-29…

Κούγιας: «Είμαι εδώ για να καθαρίσω το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Θα ενημερώσει πολιτικούς ηγέτες σχετικά με το σκάνδαλο και τις εγκληματικές ενέργειες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πινγκ-Πονγκ: Έχασε την ευκαιρία ο Κένταυρος Καστοριάς για απευθείας άνοδο στην Α2

Πινγκ-Πονγκ: Έχασε την ευκαιρία ο Κένταυρος Καστοριάς για απευθείας άνοδο στην Α2

Ο ΠΡΩΤΕΑΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ε1 στη Λάρισα με τη συμμετοχή των Κωνσταντίνου και Δημήτρη Αντωνιάδη

Ο ΠΡΩΤΕΑΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ε1 στη Λάρισα με τη συμμετοχή των…

Φιλική νίκη του Α.Σ. Καστοριάς επί του Φιλίππου Βέροιας

Με δυο ακόμη δυνατά φιλικά, το Σαββατοκύριακο (17 και 18 Σεπτεμβρίου), συνέχισε την…

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Vs Γ.Σ. ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, to Σάββατο 31 Μαρτίου στις 17:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Vs Γ.Σ. ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, to Σάββατο 31 Μαρτίου στις…

Μια ιστορική αναδρομή του Α.Σ. Καστοριάς από τον Κον Νίκο Καραμανλή

Table of Contents Hide Μια ιστορική αναδρομή του Α.Σ. Καστοριάς από τον…

Μαζική συμμετοχή στην 9η Πανελλήνια συνάντηση Ανάπτυξης στο Μαυροχώρι Καστοριάς

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στη λίμνη της Καστοριά με διοργανωτή της ΕΚΟΦΝΣ…