Παρουσιάστηκε το απόγευμα της Πέμπτης ( 27/8 ) σε γνωστό ξενοδοχείο της Καστοριάς το νέο Δημιουργικό της 6ης Fur Excellence in Athenς, το οποίο αποτελεί το τελευταίο κομμάτι της τριλογίας της Ελληνίδας Θεάς της Γούνας.

Το Δημιουργικό φέρει και πάλι την υπογραφή του διεθνούς φήμης σχεδιαστή, Βασίλη Καρδάση, και ονομάζεται “4 εποχές”. Το πανέμορφο μοντέλο απαριθμεί 1000 γούνινα φτερά που συνθέτουν μία μαγική δημιουργία που σηματοδοτεί τις τέσσερις εποχές του χρόνου.

Την επίσημη έναρξη της εκθεσιακής περιόδου της Διεθνούς Έκθεσης Γούνας “Fur Excellence in Athens” – 2016,  εγκαινίασε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών παρουσιάζοντας το καινούργιο δημιουργικό της Έκθεσης. Μιας Έκθεσης που αναδεικνύει διεθνώς την Ελλάδα, την Καστοριά και τη Σιάτιστα.

Ολοκληρώνοντας την τριλογία που ξεκίνησε πριν δύο χρόνια με την «Ελληνίδα Θεά» και συνεχίστηκε με τη «Θνητή Θεότητα», φέτος, ο συνεργάτης του ΣΕΓ και καθηγητής του Royal College of Art-London, δημιουργός – σχεδιαστής, κ.  Βασίλης Καρδάσης, εμπνέεται από καλλιτεχνικά αριστουργήματα και τη σοφία της φύσης και δημιουργεί τη Γυναίκα του Σήμερα που αέναα χαρίζει Ζωή.

Όπως πάντα, το γεμάτο συμβολισμό ένδυμα, αποπειράται να μας “δώσει” νέο προσανατολισμό στη στρατηγική μας και ερέθισμα για περαιτέρω έρευνα και δημιουργία.  Η Μητέρα αυτή, φορά το ένδυμα γούνας «Οι Τέσσερις Εποχές» θέλοντας να τονίσει ότι η γούνα αποτελεί ένα ακόμη υλικό που μπορεί και πρέπει να αποτελεί μέρος της ζωής κάθε εποχής του χρόνου.

Την έμπνευση αυτή στήριξαν, ηθικά και υλικά, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών και η εταιρεία του κ.  Βλαχάκη, Expοpel  s.a. για τρίτη συνεχή χρονιά.   Η φωτογράφηση ολοκληρώθηκε στην Αθήνα με τους συνεργάτες της ομάδας MM Creative.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓ, γι’ άλλη μια χρονιά, δηλώνει πλήρως ικανοποιημένο για το γεμάτο συμβολισμό δημιουργικό το οποίο τεκμηριώνει την ικανότητα των ελλήνων παραγωγών γούνας να υλοποιούν με τις μοναδικές τους τεχνικές επιδεξιότητες την έμπνευση των δημιουργών τους χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερης ποιότητας γουνοδέρματα.

Ένα αποτέλεσμα το οποίο ενσαρκώνει την αποφασιστικότητα και δυναμική των Εκθετών της έκθεσης FUR EXCELLENCE IN ATHENS, το σημείο συνάντησης της παγκόσμιας βιομηχανίας γούνας στην Ελλάδα όπου η Έμπνευση συναντά τη Μόδα και γίνονται πραγματικές δουλειές!

Μηνάς Κουτσουλιώτας: ‘’ Το αποτέλεσμα αυτό ενσαρκώνει την αποφασιστικότητα και την δυναμική των εκθετών της έκθεσης της Αθήνας ‘’

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών κ. Μηνάς Κουτσουλιώτας φανερά χαρούμενος και ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, όπως και όλο το Δ.Σ. του ΣΕΓ κατά την παρουσίαση και λίγο πριν πάρει τον λόγο ο δημιουργός του θέματος της 6ης Fur Excellence in Athenς τόνισε τα εξής ‘’ Το νέο δημιουργικό το οποίο επιμελήθηκε ο κ. Καρδάσηςείναι ένα πέρασμα από την θεά στην θνητή γυναίκα και στην γυναίκα που παρουσιάζουμε σήμερα στις 4 εποχές θέλοντας να δείξει το πως η γυναίκα μπορεί να βοηθήσει την μόδα με αυτό το δημιούργημα. Την έμπνευση στήριξαν ηθικά και ειδικά εκτός από τον σύνδεσμο η εταιρία του κ. Βλαχάκη για τρίτη συνεχή χρονιά. Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα . Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓ είναι ικανοποιημένο από την παρουσίαση του κ. Καρδάση. Ο κύριος Καρδάσης είναι γνωστός για το έργο του στο εξωτερικό. Το αποτέλεσμα αυτό ενσαρκώνει την αποφασιστικότητα και την δυναμική των εκθετών της έκθεσης της Αθήνας που είναι σημείο συνάντησης όλης της παγκόσμιας βιομηχανίας συνάντησης της γούνας και που η έμπνευση δε συναντά μόνο την μόδα αλλά και την δυνατότητα να δημιουργήσουμε και να πραγματοποιήσουμε δουλειές. ‘’

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Αγροτικός γιατρός του νοσοκομείου Καστοριάς θετικός στο ιό. Είναι ο ένας από τα 4 που βγήκαν σήμερα θετικά

Αγροτικός γιατρός του νοσοκομείου Καστοριάς θετικός στο ιό. Είναι ο ένας από…

Επίκαιρη ερώτηση Ολυμπίας Τελιγιορίδου για τις καταστροφές από την παγωνιά στην μηλοπαραγωγή και την κτηνοτροφία στην ΠΕ Καστοριάς

  Επίκαιρη ερώτηση Ολυμπίας Τελιγιορίδου για τις καταστροφές από την παγωνιά στην…

Απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλου σε Κατηγορίες της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς Ολυμπίας Τελιγιορίδου

  Απάντηση του  Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς  Δημήτρη Σαββόπουλου σε Κατηγορίες της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ…

Τα αποτελέσματα των ελέγχων του Σ.ΕΠ.Ε. για τη Black Friday

Τα αποτελέσματα των ελέγχων του Σ.ΕΠ.Ε. για τη Black Friday

Δια περιφοράς η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας   τη Δευτέρα 01/06/2020

Δια περιφοράς η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας   τη Δευτέρα 01/06/2020

Καρποφόρα η συνάντηση του Δημάρχου με την Πρόεδρο του ΟΦΥΠΕΚΑ

Κεντρικό θέμα η ίδρυση παραρτήματος του Φορέα Διαχείρισης στην Καστοριά

Συγχαρητήρια του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας στις νέες Δημοτικές Αρχές

Συγχαρητήρια του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας στις νέες Δημοτικές Αρχές

ΟΑΕΔ: Σε ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα η έκτακτη μηνιαία αποζημίωση εποχικά εργαζομένων του τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου χωρίς δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης

ΟΑΕΔ: Σε ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα η έκτακτη μηνιαία αποζημίωση εποχικά εργαζομένων του…