Άνοιξαν οι εγγραφές για το 5ο Τρέξε Χωρίς Τερματισμό στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

 

 

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας της Βόρειας Ελλάδας και υπερμαραθώνιος 50 ωρών, το «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» Θεσσαλονίκης, θα διεξαχθεί 2-4 Νοεμβρίου στη Νέα Παραλία σε ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου έως το Μακεδονία Παλάς.

Η Οργανωτική Επιτροπή είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές εγγραφές στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, στο σύνδεσμο:

http://nofinishrun.org/product/trekse-xwris-termatismo-thessalonikh-2-4

 

Σκοπός του αγώνα είναι η καταγραφή όσων περισσότερων χιλιομέτρων και η συγκέντρωση χρημάτων από τα χιλιόμετρα ώστε να υλοποιηθούν προγράμματα με αποδέκτη παιδιά που το έχουν ανάγκη. Οσοι θέλουν μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν ότι ώρα θέλουν, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν μέσα στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή στην πανέμορφη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, από την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου ώρα 10:00 ως  την Κυριακή 4 Νοεμβρίου ώρα 12:00.

 

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

 

Για ατομική εγγραφή επισκεφτείτε έως και 21 Οκτωβρίου 2018, την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα στην ηλεκτρονική διεύθυνση trexe.gr ή nofinishrun.org.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θεωρούνται έγκυρες μόνο αν η καταβολή του ποσού ατομικής συμμετοχής έχει γίνει έως 21 Οκτωβρίου, είτε με επί τόπου πληρωμή σε ένα από τα κέντρα ενημέρωσης και εγγραφών, είτε με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργανώτριας αρχής.  Στην περίπτωση διαδικτυακής τραπεζικής πληρωμής, τα έξοδα μεταφοράς βαρύνουν τον συμμετέχοντα και όχι τον διοργανωτή.

 

 

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Στο “Τρέξε Χωρίς Τερματισμό” οι ομάδες υποστήριξης παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Πρόκειται για ειδική κατηγορία που έχει κοινωνικό αλλά και αγωνιστικό χαρακτήρα μεταξύ των ομάδων, καθώς μπορούν να συμμετέχουν εταιρείες, οργανισμοί, σύλλογοι και σχολεία, δημιουργώντας ομάδα ή ομάδες για μία ή περισσότερες κατηγορίες του αγώνα.

Για δημιουργία εταιρικής ομάδας υποστήριξης με προβολή της επωνυμίας και λογοτύπηση στο bib number, απαιτούνται τουλάχιστον 10 άτομα και η συμμετοχή είναι 8 ευρώ το άτομο. Η κάθε εταιρεία, οργανισμός, σύλλογος μπορεί να δημιουργήσει απεριόριστο αριθμό ομάδων αν το επιθυμεί, ενώ στο τέλος του αγώνα θα υπάρξουν και βραβεύσεις στις ομάδες με τη μεγαλύτερη προσφορά.

Το κάθε σχολείο μπορεί να δημιουργήσει τόσο ομάδα δημοτικού όσο και ομάδα γυμνασίου-λυκείου, με απαραίτητη προϋπόθεση όμως για να ενταχθεί στην κατηγορία των ομάδων υποστήριξης, η κάθε ομάδα του να απαρτίζεται από τουλάχιστον 40 άτομα.

Εγγραφές των ομάδων υποστήριξης γίνονται δεκτές έως 21 Οκτωβρίου 2018, με αποστολή αιτήματος από προκαθορισμένο εκπρόσωπο κάθε ομάδας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], υπόψιν Έλλης Τσολάκη (6944 855 857 και 2311 295 800).

 

ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Παράλληλα με τον φιλανθρωπικό αγώνα διάρκειας 50 ωρών, γίνεται η διεξαγωγή του αγωνίσματος των 24 ωρών με την συμμετοχή των κορυφαίων Ελλήνων και ξένων αθλητών υπεραποστάσεων, ενώ θα υπάρξει και επίσημη κατάταξη για το αγώνισμα των 48 ωρών για όσους δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή.

Ως ημέρα έναρξης του 24ωρου αγώνα έχει οριστεί η Παρασκευή 2 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 με ημέρα λήξης το Σάββατο 3 Νοεμβρίου και ώρα 19:00. Ο 48ωρος αγώνας θα αρχίσει με την κανονική έναρξη του 5ου “Τρέξε Χωρίς Τερματισμό”, Παρασκευή 2 Νοεμβρίου και ώρα 10:00, ενώ θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και ώρα 10:00.

Δικαίωμα συμμετοχής στα αγωνιστικού χαρακτήρα αγωνίσματα των 24 και 48 ωρών, έχουν μόνο όσοι συμμετέχοντες κατά την έναρξη των αγωνισμάτων έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας.

Το κόστος ατομικής συμμετοχής στον αγώνα των 24 ωρών με το πλήρες πακέτο, είναι δεκαπέντε (15) ευρώ και στο πακέτο συμπεριλαμβάνονται: αριθμός bib, ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό τεχνικό t-shirt, αναμνηστικό μετάλλιο, σακκίδιο πλάτης, έντυπο δίπλωμα, εκπτωτικό κουπόνι Saucony, χώρος φύλαξης, χώρος ανεφοδιασμού και ανάπαυσης, χώρος σίτισης και ένα ζεστό/κρύο γεύμα.

Το κόστος ατομικής συμμετοχής στον αγώνα των 48/50 ωρών με το πλήρες πακέτο, είναι τριάντα (30) ευρώ και στο πακέτο συμπεριλαμβάνονται: αριθμός bib, ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό τεχνικό t-shirt, αναμνηστικό μετάλλιο, σακκίδιο πλάτης, έντυπο δίπλωμα, εκπτωτικό κουπόνι Saucony, χώρος φύλαξης, χώρος ανεφοδιασμού και ανάπαυσης, χώρος σίτισης και τρία ζεστά/κρύα γεύματα.

Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει και να έχει κατάταξη σε κάθε αγώνισμα είναι υποχρεωτικό να κάνει ξεχωριστές εγγραφές και πληρωμές, καθώς θα παραλάβει ξεχωριστά chip χρονομέτρησης-χιλιομέτρησης.

 

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

ΑΤΟΜΙΚΗ

  • 6 ευρώ το άτομο για πληρωμή από 22 Σεπτεμβρίου έως 21 Οκτωβρίου, για απεριόριστες παρουσίες στον αγώνα 50 ωρών: αριθμός bib, ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό t-shirt, σακκίδιο πλάτης.
  • Δωρεάν τα παιδιά έως 6 ετών, για απεριόριστες παρουσίες στον αγώνα 50 ωρών: αριθμός bib, ηλεκτρονικό chip +4 ευρώ για αναμνηστικό t-shirt, σακκίδιο πλάτης.
  • 4 ευρώ τα παιδιά από 7 έως και 12 ετών, για απεριόριστες παρουσίες στον αγώνα 50 ωρών: αριθμός bib, ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό t-shirt, σακκίδιο πλάτης.
  • 15 ευρώ το άτομο για συμμετοχή στον αγώνα 24 ωρών: αριθμός bib, ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό τεχνικό t-shirt, αναμνηστικό μετάλλιο, σακκίδιο πλάτης, έντυπο δίπλωμα, εκπτωτικό κουπόνι Saucony, χώρος φύλαξης, χώρος ανεφοδιασμού και ανάπαυσης, ένα ζεστό/κρύο γεύμα.
  • 30 ευρώ το άτομο για συμμετοχή στον αγώνα 48/50 ωρών (πλήρες πακέτο): αριθμός bib, ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό τεχνικό t-shirt, αναμνηστικό μετάλλιο, σακκίδιο πλάτης, έντυπο δίπλωμα, εκπτωτικό κουπόνι Saucony, χώρος φύλαξης, χώρος ανεφοδιασμού και ανάπαυσης, τρία ζεστά/κρύα γεύματα.

 

ΟΜΑΔΙΚΗ

  • 8 ευρώ το άτομο για ομάδες εταιριών, οργανισμών με προβολή του λογοτύπου τους στον αριθμό bib number και στα social media: αριθμός bib, ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό t-shirt, σακκίδιο πλάτης, εκπτωτικό κουπόνι Saucony.
  • 6 ευρώ το άτομο για ομάδες δημοτικών, γυμνασίων-λυκείων, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων (από 7 έως 18 ετών) με προβολή του ονόματος ή του λογοτύπου τους στο bib number: αριθμός bib, ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό t-shirt, σακκίδιο πλάτης, εκπτωτικό κουπόνι Saucony.

 

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ALPHA BANK – ΙΒΑΝ: GR72 0140 7180 7180 0200 2008 269, δικαιούχος λογαριασμού ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΜΗΣ 1877

 

 

Διοργανωτής όπως κάθε χρόνο, είναι ο ιστορικότερος ελληνικός αθλητικός σύλλογος, Ερμής 1877, που από το 2014 όταν και επαναδραστηριοποιήθηκε στην ελληνική επικράτεια μετά από 90 χρόνια αδράνειας, πρωτοπορεί και πρωτοστατεί με την κοινωνική του δράση. Συνδιοργανωτής και συνοδοιπόρος σε όλη τη διάρκεια της πενταετούς διαδρομής του Τρέξε Χωρίς Τερματισμό, είναι ο Δήμος Θεσσαλονίκης που και φέτος θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην διοργάνωση.

You May Also Like

OΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ-ΒΟΗΘΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΑΓΩΝΩΝ Α’-Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

OΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ-ΒΟΗΘΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΑΓΩΝΩΝ Α’-Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Καστοριάς «ΠΡΩΤΕΑΣ», προκηρύσσει το ετήσιο Τουρνουά Τένις “PROTEAS OPEN”, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Συλλόγου

Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Καστοριάς «ΠΡΩΤΕΑΣ», προκηρύσσει το ετήσιο Τουρνουά Τένις “PROTEAS OPEN”,…

Ασταμάτητος Πρωτέας, συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την αγωνιστική του δράση

Ασταμάτητος Πρωτέας, συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την αγωνιστική του δράση

Δοκιμασία στην αφιλόξενη έρημο Σαχάρα για δυο έλληνες αθλητές!

Περισσότερα από 250 χιλιόμετρα στην έρημο της Σαχάρας σε έξι ημέρες, θερμοκρασίες…

Ο Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ υποδέχεται τον Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Ο Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ υποδέχεται τον Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ το Σάββατο 12 Ιανουαρίου…

Ήττα της Καστοριάς (0-3), στο φιλικό παιχνίδι με τον Αλμωπό Αριδαίας

Την ήττα γνώρισε η Καστοριά με 0-3, στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε…

Όταν ο αθλητισμός γίνεται αγώνας ενάντια στο ίδιο το σώμα

Ο αθλητισμός αποτελεί ένα χώρο, μέσα στον οποίο οι περισσότεροι γονείς σπρώχνουν τα παιδιά…

Φιλικοί αγώνες ακαδημιών Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Σ. ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ

Οι φιλικοί αγώνες συνεχίστηκαν και για αυτήν την εβδομάδα για τα τμήματα…

Πινγκ – Πονγκ: Φινάλε πρωταθλήματος με τρεις ήττες για τους άνδρες του Κένταυρου Καστοριάς

Το Σάββατο 18/2/2017 πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη η 16η – 17η και 18η …