“Έκλεψε”  τις εντυπώσεις το περίπτερο του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς στην 83η  Δ.Ε.Θ.

 

Το ενδιαφέρον χιλιάδων καταναλωτών κέντρισε το περίπτερο του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης,  η οποία βάσει επισκεψιμότητας και οργάνωσης αποτέλεσε μία Έκθεση – ορόσημο για τη χώρα μας, με το στοιχείο της διεθνικότητας να είναι πιο έντονο από ποτέ.

Στόχος της παρουσίας του Συνδέσμου στη μεγαλύτερη εμπορική Έκθεση της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας του με τη διοίκηση της ΔΕΘ – HELEXPO από το 2016 – οπότε οι δύο φορείς υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας – ήταν η εντατική προβολή του 3rd Fur Shopping Festival, που θα πραγματοποιηθεί στην Καστοριά 1-3 Νοεμβρίου, καθώς και της ελληνικής βιομηχανίας γούνας γενικότερα, σε ένα ευρύ κοινό πολλών εθνικοτήτων.

Στρατηγικής σημασίας ήταν η παρουσία του Συνδέσμου στην Θεσσαλονίκη και σε σχέση με την τιμώμενη χώρα της Έκθεσης, που φέτος ήταν οι Η.Π.Α., καθώς αποτελούν μία πολύ μεγάλη αγορά για τον κλάδο της γούνας. Στο πλαίσιο της Έκθεσης, μάλιστα, δόθηκε η ευκαιρία στα μέλη της διοίκησης του Συνδέσμου να κάνουν επαφές με επιχειρηματίες της οικονομικής υπερδύναμης, εστιάζοντας στην ανάπτυξη εμπορικών σχέσεων.

Εξίσου σημαντικές ήταν οι επαφές που έγιναν με τον πολιτικό κόσμο της χώρας μας, με τον πρόεδρο του Σ.Γ.Κ., Γιάννη Κορεντσίδη, να θέτει τα ζητήματα του κλάδου της γούνας, αλλά και της ανάπτυξης της περιοχής μας  στον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στην υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιο Πιτσιόρλα, στον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Κατρούγκαλο και τον πρώην υπουργό, Δημήτρη Μάρδα, με τους οποίους πραγματοποίησε ολιγόλεπτες συναντήσεις.

Παράλληλα, το περίπτερο του Συνδέσμου στην 83η ΔΕΘ επισκέφθηκαν η νέα υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Ολυμπία Τελιγιορίδου, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας,  ο ευρωβουλευτής Ν.Δ., Θοδωρής Ζαγοράκης, η βουλευτής Ν.Δ. Καστοριάς, Μαρία Αντωνίου, ο  αντιπρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου, Νίκος Γιαννίδης , καθώς και άλλες προσωπικότητες της πολιτικής και επιχειρηματικής σκηνής.

Με το πέρας της 83ης ΔΕΘ, το Δ.Σ. του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί και να εκφράσει δημόσια της ευχαριστίες του προς τη διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO, που για άλλη μία φορά πραγματοποίησε μία άψογη διοργάνωση παγκόσμιας εμβέλειας, καθιστώντας την επιχειρηματικότητα της χώρας μας διεθνή υπόθεση!

 

 

 

You May Also Like

Γ. Κορεντσίδης: “Για πρώτη μέρα της Άνοιξης στέλνω ακριβώς το ίδιο μήνυμα με πέρσι, με μια ζωτικής σημασίας προσθήκη”

Γ. Κορεντσίδης: “Για πρώτη μέρα της Άνοιξης στέλνω ακριβώς το ίδιο μήνυμα…

Με ΦΕΚ η επιβολή νέων μέτρων και απαγορεύσεις. Αυστηρές συστάσεις και έλεγχος από τα αρμόδια όργανα

Με ΦΕΚ η επιβολή νέων μέτρων και απαγορεύσεις. Αυστηρές συστάσεις και έλεγχος…

Συνελήφθη 21χρονος στην Κοζάνη για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών

  Συνελήφθη 21χρονος στην Κοζάνη για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Κρήτης ισχυρίζεται ότι είναι κοντά στο εμβόλιο

Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Κρήτης ισχυρίζεται ότι είναι κοντά στο εμβόλιο

Κλίμα αισιοδοξίας στην 44η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς (Απολογισμός 3ης ημέρας)

Κλίμα αισιοδοξίας στην 44η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς (Απολογισμός 3ης ημέρας)

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Καστοριάς ανοίγει τις πόρτες του σε περισσότερες γυναίκες

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Καστοριάς, συνεχίζοντας τη λειτουργία του,…

Νέοι υπολογιστές στο Δημοτικό Σχολείο Διποταμίας Δήμου Νεστορίου

Νέοι υπολογιστές στο Δημοτικό Σχολείο Διποταμίας Δήμου Νεστορίου

Κλειστά τα σχολεία Δευτέρα 18 και Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021 στον Δήμο Άργους Ορεστικού

Κλειστά τα σχολεία Δευτέρα 18 και Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021 στον Δήμο…