Έργο οδοποιίας χρηματοδοτεί ο TAP στον Δήμο Άργους Ορεστικού προς όφελος των Κοινοτήτων Αμπελοκήπων και Μηλίτσας

Την ανακατασκευή και διαπλάτυνση της υφιστάμενης δημοτικής οδού από τον ισόπεδο κόμβο εθνικής οδού Δισπηλιού – Άργους Ορεστικού με τη δημοτική οδό προς Αμπελόκηπους και από τη θέση της γέφυρας «Γκιόλε» έως τα κοιμητήρια της Μηλίτσας αναμένεται να χρηματοδοτήσει ο TAP μετά από αίτημα του Δήμου Άργους Ορεστικού, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας φυσικού αερίου.

Το ποσό της δωρεάς ανέρχεται στις 500.000 € και η σύμβασή της υπογράφτηκε σήμερα, κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού, Πάνος Κεπαπτσόγλου με τον υπεύθυνο Τοπικών Κοινωνιών του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου για τη Δυτική Μακεδονία, Μιχάλη Γκοσλιόπουλο.

Το συγκεκριμένο έργο περιλαμβάνει χωματουργικές εργασίες, τεχνικές παρεμβάσεις, κατασκευή πεζοδρομίου, οδοστρωσία, ασφαλτικά, σήμανση και φωτισμό και αναμένεται, όταν ολοκληρωθεί, να βελτιώσει ριζικά την οδική ασφάλεια και να αναβαθμίσει αισθητικά την περιοχή. Ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων των Κοινοτήτων Αμπελοκήπων και Μηλίτσας, αλλά και των υπόλοιπων Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Ίωνος Δραγούμη, οι οποίοι διέρχονται καθημερινά από τη συγκεκριμένη δημοτική οδό, προκειμένου να προσέλθουν στο Άργος Ορεστικό.

You May Also Like

Συγχαρητήρια του Δήμου Άργους Ορεστικού στον Παναργειακό για την κατάκτηση του Κυπέλλου

Συγχαρητήρια του Δήμου Άργους Ορεστικού στον Παναργειακό για την κατάκτηση του Κυπέλλου

Κολυμβητήριο Άργους Ορεστικού: Με ταχείς ρυθμούς προχωρά η κατασκευή του έργου – σταθμός

Το πρώτο πράσινο κολυμβητήριο της χώρας, με μηδενικό ενεργειακό κόστος γίνεται πραγματικότητα

Μετά από 2 χρόνια απουσίας το Δασάκι Άργους Ορεστικού πιο ζωντανό από ποτέ, ανοίγει ξανά τις πόρτες του για να υποδεχθεί το 6th Smixi Forest Festival

Η 3ήμερη γιορτή της μουσικής & της φύσης ξεκινάει αυτή την Παρασκευή…

Πεζοπορία Σπήλαια- Καταρράκτες στο Άργος Ορεστικό (Φωτογραφίες)

Από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Χιονοδρομίας Άργος Ορεστικού