Ακόμα μία επιτυχία για νεαρούς αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

Μια ακόμα επιτυχία ήρθε για τους νεαρούς αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς. Ποιο συγκεκριμένα, μετά από εργομετρικές αξιολογήσεις που πραγματοποιήθηκαν στην κατηγορία Ανάπτυξης το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι αθλητές του Ν.Ο.Κ. Φωτιάδης Πάνος και Ραπτόπουλος Ανδρέας κλήθηκαν να συμμετέχουν σε διαδικτυακές προπονήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τις 6 έως τις 9 Μαΐου, υπό την επίβλεψη των ομοσπονδιακών προπονητών της κατηγορίας, κ.κ. Γιαννιού Δήμητρα, Γκουντούλα Απόστολο και Τζανίνη Βασίλη. Στις συγκεκριμένες προπονήσεις κλήθηκαν βάσει των επιδόσεών τους, οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα, ηλικίας 12 έως και 14 ετών.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Κ. θα ήθελε να συγχαρεί θερμά τους νεαρούς και πολλά υποσχόμενους αθλητές του για την επιτυχία τους να συγκαταλέγονται στα μεγαλύτερα ταλέντα της Ελληνικής κωπηλασίας στις μικρές ηλικίες και να τους ευχηθεί να έχουν υγεία και αντίστοιχες επιτυχίες και στο μέλλον.

Ο Φωτιάδης Πάνος, ένας πολλά υποσχόμενος αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, ηλικίας μόλις 14 ετών.
Ο Ραπτόπουλος Ανδρέας, ένας ακόμα πολλά υποσχόμενος, δεκατετράχρονος αθλητής του Ν.Ο.Κ.

 

You May Also Like

Παρέμεινε στην Καστοριά ο Ναπολέων Γεωργούλης

Παρέμεινε στην Καστοριά ο Ναπολέων Γεωργούλης

12-1-1997 Α’ Εθνική 15η Αγωνιστική ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-2

Ο Κριστόφ ΒΑΖΕΧΑ διεκδικεί την κεφαλιά ανάμεσα στον Γιώργο ΤΣΑΓΓΟΠΟΥΛΟ και στον Παναγιώτη ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ

Χρυσό μετάλλιο και πρώτη θέση για την δίκωπο των γυναικών με το Ολυμπιακό μας πλήρωμα Χριστίνα Μπούρμπου-Ευαγγελία Αναστασιάδου

Συγχαρητήρια Χριστίνα και Ευαγγελία!

Προετοιμασία στην Καστοριά για την Βαλκανική ομάδα πριν την αναχώρηση για την Ανδριανούπολη

Σε εξέλιξη βρίσκεται στην Καστοριά προπονητικό κοινόβιο για 37 αθλητές κι αθλήτριες που θα αποτελέσουν την Εθνική ομάδα κωπηλασίας

Κινείται για Ελευθεριάδη η Καστοριά

Ένας από τους παίκτες που δεν θα συνεχίσουν στους Μαχητές Δόξας Πευκών…

Η Σερβία είναι εκείνη η χώρα όπου 70.000 άνθρωποι βγαίνουν στους δρόμους για να υποδεχθούν τους αθλητές που επέστρεψαν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Σερβία: 70.000 άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους για να υποδεχθούν τους αθλητές που επέστρεψαν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Ημέρες μνήμης – αφιέρωμα στην ομάδα της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ που το 1974 ανέβηκε για πρώτη φορά στην Α’Εθνική.

Ημέρες μνήμης – αφιέρωμα στην ομάδα της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ που το 1974 ανέβηκε για πρώτη φορά στην Α’Εθνική.

Προκριματικά Euro 2020: Οι αντίπαλοι της Εθνικής μας

Ιταλία, Βοσνία, Φινλανδία, Αρμενία και Λιχτενστάιν θα είναι οι αντίπαλοι της εθνικής…

Γι’ αυτό δεν θα αρχίσει το πρωτάθλημα

Ο Σταύρος Κοντονής βρίσκεται στο ταξίδι της επιστροφής από το Ρίο και…