Ανάρτηση του Αδωνι Γεωργιάδη στον Κανάκη: Οφείλεις δημόσια συγγνώμη στη Μενδώνη

«Ηρεμία και σύνεση στην κριτική μας… από την κα Μενδώνη προφανώς οφείλει να ζητήσει ένα γενναίο δημόσιο συγγνώμη! Αν αυτός δεν μπορούσε να ξέρει κάτι τέτοιο για το δεξί του χέρι χρόνια πώς θα μπορούσε να ξέρει η κα Μενδώνη για τον Λιγνάδη που τον είχε δει δύο φορές στη ζωή της;», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανάρτηση Γεωργιάδη στο Facebook

Τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση σεξουαλικού εκβιασμού στην οποία εμπλέκεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, εκ των παρουσιαστών της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», σχολίασε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ο κ. Αντώνης Κανάκης όταν ξέσπασε η υπόθεση Λιγνάδη, ζητούσε μετ´επιτάσεως την παραίτηση της κας Λίνας Μενδώνη για λόγους ευθιξίας! Συγκεκριμένα έλεγε ότι «ακόμη και αν δεν γνώριζε όφειλε να γνωρίζει πριν τοποθετήσει κάποιον σε μία τέτοια θέση» και ότι αυτοί στην εκπομπή τους πριν προσλάβουν κάποιον τον ψάχνουν κλπ και μετά συνέχιζε με Ύμνους στην Ευθιξία που οι πολιτικοί δεν την γνωρίζουν ούτε καν σαν λέξη», με αυτές τις φράσεις ξεκινά την ανάρτησή του στο Facebook ο κ.Γεωργιάδης.

«Ως προς τον κ. Κανάκη το μήνυμα είναι σαφές: καλό είναι στην ζωή να είμαστε πιο μετρημένοι στην κριτική μας προς τους άλλους διότι στον καθένα μας μπορεί να συμβεί κάτι κακό παρά την θέληση του και να τον εκθέσει ακόμη και ένας δικός του άνθρωπος. Άρα ηρεμία και σύνεση στην κριτική μας….από την κα Μενδώνη προφανώς οφείλει να ζητήσει ένα γενναίο δημόσιο συγγνώμη! Αν αυτός δεν μπορούσε να ξέρει κάτι τέτοιο για το δεξί του χέρι χρόνια πώς θα μπορούσε να ξέρει η κα Μενδώνη για τον Λιγνάδη που τον είχε δει δύο φορές στη ζωή της;», αναφέρεται σε άλλο σημείο της ανάρτησής του.

«Ίσως πάντως οι Ράδιο Αρβύλα να έγιναν σοφότεροι σήμερα και αυτό θα τους κάνει καλό…» καταλήγει η ανάρτηση.

Με ανάρτησή της και η Ομάδα Αλήθειας θυμίζει ότι οι Ράδιο Αρβυλα έλεγαν κατά της κ. Μενδώνη: «Εδώ εμείς έναν συνεργάτη παίρνουμε και τσεκάρουμε τι καπνό φουμάρει πριν τον βάλουμε στο μαγαζί μας». 

You May Also Like

Στη διάθεση των πολιτών το Αρχείο Εκλογικών Αποτελεσμάτων της Διεύθυνσης Εκλογών του ΥΠΕΣ

Στη διάθεση των πολιτών το Αρχείο Εκλογικών Αποτελεσμάτων της Διεύθυνσης Εκλογών του…

Στα ύψη ο υδράργυρος: Ξεπέρασε τους 32 βαθμούς η μέγιστη θερμοκρασία

Με… θερμοκρασίες καλοκαιριού ξεκίνησε η εβδομάδα

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη θανατηφόρα παράσυρση 63χρονου από μοτοσικλέτα

Παραβίασε το κόκκινο ο αναβάτης

Κορονοϊός: «Όχι» από ΕΜΑ σε τέταρτη δόση εμβολίου για τον γενικό πληθυσμό

Κορονοϊός: «Όχι» από ΕΜΑ σε τέταρτη δόση εμβολίου για τον γενικό πληθυσμό

Επίδομα 534 ευρώ: Πως θα γίνουν οι δηλώσεις για τις αναστολές Μαΐου, ποιους ΚΑΔ αφορά

Επίδομα 534 ευρώ: Πως θα γίνουν οι δηλώσεις για τις αναστολές Μαΐου,…

Η μπάλα, που έγινε σανίδα σωτηρίας στην οδύσσεια του τρομερού Ιβάν, έφτασε στα χέρια του από τη Λήμνο, από όπου ταξίδευε στο νερό επί 10 μέρες!

Η μπάλα, που έγινε σανίδα σωτηρίας στην οδύσσεια του τρομερού Ιβάν, έφτασε…

Οι αποδράσεις που έγραψαν ιστορία στην Ελλάδα

Τα κενά στην ασφάλεια των φυλακών αποδεικνύει για άλλη μια φορά η…

Ακριβότερη από 1η Ιουλίου η ελληνική συνδρομητική τηλεόραση

Περίπου 10% πιο ακριβά θα πληρώνουν, κατά πως φαίνεται, οι Έλληνες την…