Αναβάλλεται  η 45η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς

Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς, διοργανωτής  της Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς αντιμετωπίζει με  υπευθυνότητα την κρίση του κορονοϊού. Από την πρώτη στιγμή, στο πλαίσιο των γενικότερων οδηγιών  του Παγκόσμιου και του Ελληνικού Οργανισμού Υγείας έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Το προσωπικό συνεχίζει  να εργάζεται εξ’ αποστάσεως και με τη χρήση τηλεπικοινωνιακών μέσων, όντας στη διάθεση των Εκθετών και των πελατών της Έκθεσης προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες τους.

Για οποιοδήποτε αίτημα ή ερώτημα μπορείτε να συνεχίσετε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του Συνδέσμου (+302467022353, +302467023116) και στo e-mail [email protected].

Επίσης, σας γνωστοποιούμε ότι το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας έχει απολυμανθεί και είναι έτοιμο για χρήση μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Παρακολουθούμε με προσοχή τις καθημερινές εξελίξεις  προκειμένου να λάβουμε τις αποφάσεις μας για τον χρόνο διεξαγωγής της  45ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς, την οποία θα μεταθέσουμε, έχοντας ως γνώμονα την προστασία της υγείας όλων μας.  Νέα ανακοίνωση, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες,  για τις πιθανές ημερομηνίες  της 45ης ΔΕΓΚ θα εκδοθεί από τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς έως το τέλος Μαρτίου.

Σας ενημερώνουμε δε πως η προετοιμασία και ο προγραμματισμός δράσεων για την διοργάνωση της Έκθεσης συνεχίζεται, ώστε να είμαστε έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα για την πραγματοποίησή της, στον χρόνο που αυτό θα είναι εφικτό.

Έως τότε, μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς!

Εκ της Διοικήσεως

You May Also Like

Διακοπή υδροδότησης στην πόλη του Άργους Ορεστικού την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Διακοπή υδροδότησης στην πόλη του  Άργους Ορεστικού  την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Ο Ιησούς Χριστός ως Φοβερός Κριτής και ως Δίκαιος Κριτής σε δύο εικόνες ναών τής Καστοριάς. Εικονίσεις εκφραστικές τού πνευματικού περιεχομένου τής Κυριακής των Απόκρεω και της Μεγάλης Τρίτης.

  Ο Ιησούς Χριστός ως Φοβερός Κριτής και ως Δίκαιος Κριτής σε…

Καστοριά: Πεζόδρομος ή σκουπιδόδρομος;  Ιδού η απορία!

Καστοριά: Πεζόδρομος ή σκουπιδόδρομος;  Iδού η απορία!

Η ημερήσια αναφορά για τον κορωνοϊό COVID-19 από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Η ημερήσια αναφορά για τον κορωνοϊό COVID-19 από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας,…

H Ενεργειακή Αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Άργους Ορεστικού εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020

H Ενεργειακή Αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Άργους Ορεστικού εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα…

Λήγει στις 31 Οκτωβρίου η ρύθμιση οφειλών προς τον Δήμο Καστοριάς

Λήγει στις 31 Οκτωβρίου η ρύθμιση οφειλών προς τον Δήμο Καστοριάς

ΔΕΥΑΚ: Αποτελέσματα αναλύσεων πόσιμου νερού Ιουνίου 2023

Στην πόλη της Καστοριάς και σε Δημοτικές Ενότητες της