Αναγόρευσης του καπτ. Παναγιώτη Τσάκου σε επίτιμο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Την Τετάρτη 15 Μαΐου ο Δήμαρχος Νεστορίου Πασχάλης Γκέτσιος παρευρέθηκε, στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στην τελετή αναγόρευσης του Καπτ. Παναγιώτη Ν. Τσάκου σε Επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου, το Τμήμα  Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών σε συνεργασία με το Επίτιμο Προξενείο της Ουρουγουάης.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών Ηλίας Κουσκουβέλης . Έπαινος απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών Καθηγητή Δημήτριο Σκιαδά, ακολούθησε η αναγόρευση του Παναγιώτη Νικολάου Τσάκου ως Επίτιμου διδάκτορα του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών και η ομιλία του τιμωμένου με τίτλο «Η αδήριτη ανάγκη διατήρησης της ναυτοσύνης των Ελλήνων προς όφελος της Ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας».

Η εκδήλωση έκλεισε με δεξίωση στο φουαγιέ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας προς τιμήν του Επίτιμου διδάκτορα με την ευγενική υποστήριξη του Επιτίμου Προξενείου Ουρουγουάης.

 

You May Also Like

Επταήμερη Εκδρομή στα Νέα Στύρα Εύβοιας διοργανώνει το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Καστοριάς

Το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Καστοριάς…

Μουτζούρης: Θα μιλάω όπως θέλω, δεν ήξερα ότι με γράφουν – Κάνατε πατάτα με τα ΜΑΤ

Μουτζούρης: Θα μιλάω όπως θέλω, δεν ήξερα ότι με γράφουν – Κάνατε…

Κ.Ε.Κ. Καστοριάς: Οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων για το νέο  πρόγραμμα Voucher ανέργων πτυχιούχων Α.Ε.Ι. – Τ.Ε.Ι.

Κ.Ε.Κ. Καστοριάς: Οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων για το νέο  πρόγραμμα Voucher ανέργων…

ΝΟΔΕ Καστοριάς: Συμπλήρωση ενός έτους από την επιβολή των κεφαλαιακών ελέγχων

Συμπληρώθηκε την Τρίτη ( 28/6 ) ένας χρόνος από την είσοδο της…

Μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων που επλήγησαν οικονομικά από την πανδημία του κορωνοϊού λαμβάνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού

Μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων που επλήγησαν οικονομικά από την πανδημία του κορωνοϊού…