Ανακατασκευή ένα παλιού μινκ  παλτό σε σύγχρονο μοντέλο, live  στο Ευρωκοινοβούλιο  από την Καστοριανή Χριστίνα Λιάνα  

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης «This is Fur»  που διοργανώθηκε από την Fur Europe και πραγματοποιήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Βρυξελλών από τις 21-23 Ιανουαρίου 2020,  με στόχο να παρουσιάσει τον κλάδο της γούνας στους νέοεκλεγμένους βουλευτές και στα θεσμικά όργανα, είχα την τιμή να μου γίνει πρόταση από την Fur Europe να συμμετάσχω στην ομάδα της και να αναλάβω την ανακατασκευή (remodeling),  ενός vintage παλτό ζωντανά μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στον σταντ της Fur Europe κατά τη διάρκεια των τριών ημερών της εκδήλωσης.

Σκοπός του remodeling ήταν να παρουσιάσουμε ζωντανά στους επισκέπτες της εκδήλωσης πώς είναι εφικτό να μετατραπεί ένα παλιό μινκ παλτό  ( ως το πιο αντιπροσωπευτικό της  ευρωπαϊκής αγοράς) σε ένα πιο σύγχρονο μοντέλο, έχοντας ως στόχο την μετάδοση του μηνύματος της βιωσιμότητας του κλάδου.

Το παλτό ήταν σε άριστη κατάσταση τόσο εσωτερικά και  εξωτερικά γεγονός που επέτρεψε την ανακατασκευή  και  την  μετατροπή του σε ένα νέο πιο νεανικό μοντέλο, προκαλώντας θετικές εντυπώσεις στους επισκέπτες του σταντ.

Παράλληλα, στo πλαίσιo της επαναχρησιμοποίησης ακόμα και των μικρών κομματιών (τα οποία συνήθως πετιούνται), δημιουργήθηκε  μια σειρά από αξεσουάρ , που ως δίκαιοι πρεσβευτές της γούνας και των  δυνατοτήτων  της, δώσανε και  αυτά την πινελιά τους στο  μήνυμα βιωσιμότητας.

Σας στέλνω αυτό το μήνυμα για να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου ως νέα γουνοποιός στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μέσω  της ευκαιρίας που μου δόθηκε από  την Fur Europe, καθώς επίσης και  το  αποτέλεσμα του remodeling.

Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ στην αποστολή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας, που μας εκπροσώπησε επάξια σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, να έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα μέσα από τον δικό της αγώνα στην εκδήλωση This is Fur.

Μετά τιμής,

Λιάνα Χριστίνα

 

You May Also Like

Τραγωδία με τροχαίο στην Ιόνια Οδό: Νεκρό ζευγάρι μπροστά τα μάτια του δεκάχρονου παιδιού τους

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Ιόνια Οδό, κοντά στα διόδια Τερόβου στο ρεύμα…

Νίκος Παρούσης: Ο ήρωας πιλότος που θυσιάστηκε για να σώσει εκατοντάδες παιδιά από βέβαιο θάνατο

Table of Contents Hide Έντρομοι είδαν το ΜιράζΑνέφερε βλάβη στο πηδάλιο«Πάνω από…

Τοξικά απορρίμματα στις αχανείς χωματερές της Αφρικής

Αφού πέσει η νύχτα και οι δρόμοι της αγοράς Καριακού στο Νταρ…

Νέα κινητοποίηση τη νύχτα για την αρκούδα με τα μικρά της

Η αρκούδα με τα τρία αρκουδάκια επανεμφανίστηκε τη νύχτα στη Λεωφόρο των…

Πυρκαγιά σε αγροτική περιοχή κοντά στην Κορησό

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε χωρίς να γνωρίζει ακόμη κανείς τα αίτιά της την…

Νίκος Χορταρέας: Η τηλεμαντεία, η φοροδιαφυγή, η Ferrari, ο θάνατος της μητέρας του και η στροφή στον Θεό

Table of Contents Hide Τα σκάνδαλα και η φοροδιαφυγήΗ ενασχόληση με το…