Ένα τατουάζ σημαίνει πολλά περισσότερα από μια απλή ζωγραφιά στο σώμα. Και υπάρχουν μερικές ομάδες ανθρώπων που κάνουν συγκεκριμένα τατουάζ και περνούν συγκεκριμένα μηνύματα. Ποια είναι τα πιο επικίνδυνα τατουάζ;

Δάκρυ

Ένα δάκρυ κάτω από το δεξί μάτι συχνά σημαίνει ότι αυτός που το έχει έχει διαπράξει κάποιο έγκλημα ή τουλάχιστον προσπάθησε. Πολλοί άνθρωποι κάνουν αυτό το τατουάζ αν ένας αγαπημένος τους κάνει ένα χρόνο φυλακή ή έχει βρει τραγικό θάνατο. Αυτό το τατουάζ μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα μόνο στην περίπτωση που κάποιος το κάνει για πλάκα καθώς στον κόσμο του… εγκλήματος οι άνθρωποι πιστεύουν ότι πρέπει να “κερδίσεις” κάθε τατουάζ.

Βούδας

Μια εικόνα οποιουδήποτε θεού στο σώμα είναι βλασφημία, γι ‘αυτό οι τουρίστες με αυτά τα τατουάζ συχνά καταλήγουν στα αστυνομικά τμήματα όταν ταξιδεύουν σε χώρες που πιστεύουν στον Βουδισμό!

Yakuza

Στην Ιαπωνία, μόνο τα άτομα που είναι μέλη του Yakuza έχουν το δικαίωμα να έχουν τέτοια τατουάζ. Πρόκειται για την πιο ισχυρή, εγκληματική συμμορία στη χώρα. Έτσι, οποιοσδήποτε άλλος έχει αυτό το είδος τατουάζ και δεν ανήκει στη συμμορία, πιθανότατα θα αντιμετωπίσει πρόβλημα.

Τριφύλλι

Και το τριφύλλι είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα τατουάζ! Οι άνθρωποι συχνά κάνουν ένα τριφύλλι για τατουάζ καθώς θεωρείται σύμβολο της τύχης, αλλά αν κατά λάθος κάνεις ένα τατουάζ με 3 φύλλα αντί για 4 αυτό σημαίνει ότι είσαι μέλος μιας ιρλανδικής εγκληματικής συμμορίας. Κι αν δεν είσαι… μάντεψε!

Συρματόπλεγμα

Στον κόσμο του οργανωμένου εγκλήματος, ένα τατουάζ με συρματοπλέγματα σημαίνει ότι ένα άτομο καταδικάστηκε. Κάθε κόμπος στο σύρμα είναι για κάθε χρόνο στη φυλακή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όταν ένα νομοταγής πολίτης κάνει αυτό το τατουάζ, οι πρώην κρατούμενοι το θεωρούν αδίκημα!

Αρπακτικό θηρευτής

Πολλοί άνθρωποι συνδέουν έναν αρπακτικό με ένα γενναίο, θαρραλέο και ισχυρό άτομο. Αλλά στον εγκληματικό κόσμο, οι άνθρωποι που έχουν αυτή την εικόνα στο σώμα τους λένε ουσιαστικά πως έχουν κλίση στη βία και είναι έτοιμοι να διαπράξουν ένα βίαιο έγκλημα χωρίς να το μετανιώσουν…

Δακτύλιοι στα… δάχτυλα

Είναι ο γρηγορότερος και ευκολότερος τρόπος να πει κάποιος πως καταδικάστηκε και μέσα στη φυλακή τον σέβονταν. Κάθε δαχτυλίδι δείχνει τη δύναμη της εξουσίας και της εμπειρίας τους κι αν εσύ κάνεις αυτό το τατουάζ χωρίς να σημαίνει τίποτα, τότε προσβάλλεις τις αρχές τους!

Σταυρός στο στήθος

Ένα τατουάζ ενός μεγάλου σταυρού είναι πολύ επικίνδυνο για τη Ρωσία. Αυτό είναι το τατουάζ που κάνουν οι πιο επικίνδυνοι εγκληματίες στη Ρωσία. Είναι πραγματικά επικίνδυνο να το κάνεις για πλάκα, διότι εάν ένας έμπειρος εγκληματίας το δει, τότε θα κατηγορηθείς ότι λες ψέματα…

Ιστός αράχνης

Μια αράχνη είναι μια αυτοβιογραφία μεταξύ των καταδικασθέντων. Αυτό σημαίνει ότι καταδικάστηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα και ότι πολέμησαν τον εθισμό στα ναρκωτικά. Ένα δαχτυλίδι στον ιστό αντιπροσωπεύει ένα δύσκολο χρόνο στη ζωή κάποιου. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο οι εγκληματίες αναγνωρίζουν “τους ανθρώπους τους” και δεν τους αρέσει όταν κάποιος κάνει αυτό το τατουάζ για πλάκα!

Τρεις τελείες

Αυτό το μικρό τατουάζ σημαίνει το ίδιο πράγμα σε όλο τον κόσμο – Mi vida loca (η τρελή ζωή μου). Ουσιαστικά σημαίνει ότι έχει κάνει κάποια παρανομία ή έχεις μια σύνδεση με τον εγκληματικό κόσμο. Προφανώς, αν δεν είχες ποτέ κανένα πρόβλημα με το νόμο… μη το κάνεις γιατί θα μπλέξεις!

Αστέρια

Ένα αστέρι είναι συνηθισμένο τατουάζ για τους ανθρώπους που βρίσκονταν στη φυλακή. Η σημασία του αλλάζει αναλόγως με το σημείο που το κάνεις. Για παράδειγμα, τα αστέρια στα γόνατα σημαίνουν ότι αυτό το πρόσωπο δεν θα υποταχθεί ποτέ στη βούληση κάποιου και τα αστέρια στους ώμους αντιπροσωπεύουν δύναμη και σεβασμό.

Τράπουλα

Στον κόσμο του οργανωμένου εγκλήματος, κάθε κάρτα έχει το δικό της νόημα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλές κάρτες μπορούν να πουν πολλά για έναν εγκληματία, τις φυλακές όπου ήταν και πόσο “μεγάλο αφεντικό” είναι. Εάν το νόημα των καρτών δεν έχει καμία σχέση με τη ζωή σου… γιατί να το κάνεις;

Κλόουν

Στη Βραζιλία, αυτό το τατουάζ μπορεί να σου κοστίσει τη ζωή επειδή μόνο τα άτομα που έχουν σκοτώσει έναν αστυνομικό κάνουν το συγκεκριμένο τατουάζ!

Στέμμα πέντε σημείων

Μπορεί εσύ να θεωρείς πως συμβολίζει τον πρίγκιπα ή την πριγκίπισσα αλλά αυτό το τατουάζ έχει άλλο νόημα. Στις ΗΠΑ, τα 5 σημεία του στέμματος είναι το σύμβολο της συμμορίας των Latin Kings. Είναι μία από τις μεγαλύτερες ισπανικές συμμορίες τόσο μέσα όσο και έξω από τη φυλακή. Προφανώς, είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να το κάνεις για πλάκα!

Αριθμοί

H Penelope Cruz έχει κάνει τον αριθμό 883 στο πόδι της και η Zoë Kravitz τον αριθμό 5 στον καρπό. Οι αριθμοί μπορεί να σημαίνουν διαφορετικά πράγματα για τον καθένα.

Αλλά και οι επικίνδυνοι άνθρωποι αγαπούν τα τατουάζ με αριθμούς. Για παράδειγμα, η πασίγνωστη συμμορία 18th Street χρησιμοποιεί το 18. Η MS-13 και η Surenos μοιράζονται τον αριθμό 13. Οι αριθμοί 88 και 14 είναι επίσης, απαγορευτικοί καθώς το πρώτο ισοδυναμεί με το γράμμα H και σημαίνει “Heil Hitler”. Ο δεύτερος αριθμός είναι ο αριθμός των γραμμάτων μιας φράσης των νεοναζί “we must secure the existence of our people and a future for white children” (πρέπει να βεβαιώσουμε την ύπαρξη των ανθρώπων μας και το μέλλον των λευκών παιδιών).

ΠΗΓΗ:https://ipop.gr/

You May Also Like

Το κούρεμα που κολακεύει τις γυναίκες μετά τα 50 και φρεσκάρει την εικόνα τους

Το κούρεμα που κολακεύει τις γυναίκες μετά τα 50 και φρεσκάρει την…

Ο Προφήτης Ηλίας και οι 4 ίπποι, συμβολικοί των αρετών του, που τον ανέβασαν “ως εις τον Ουρανόν”

Ο Προφήτης Ηλίας και οι 4 ίπποι, συμβολικοί των αρετών του, που…

Σωκράτης Μάλαμας: Η «Πριγκιπέσσα» και η ιστορία που έγινε τραγούδι

Τα περισσότερα τραγούδια στο ελληνικό πεντάγραμμο κουβαλούν τη δική τους ιστορία τους…

22 υπέροχες ιδέες για να αξιοποίησετε τα μπουκάλια και τα βάζα που δεν χρειάζεστε

Έχετε παλιά μπουκάλια ή βάζα και δεν ξέρετε πως να τα αξιοποιήσετε; Μην ανησυχείτε!…

Σε ποια περιοχή βρισκόταν ο περίφημος Μπύθουλας με τον λαουτζίκο στη Μαντάμ Σουσού του Δημήτρη Ψαθά; Η φαντασμένη γυναίκα που έγινε θεατρικό, ταινία και τηλεοπτική σειρά με την Άννα Παναγιωτοπούλου

Σε ποια περιοχή βρισκόταν ο περίφημος Μπύθουλας με τον λαουτζίκο στη Μαντάμ…

Τιτανικός: Η ιστορία του αληθινού Τζακ που έπαιξε ο ΝτιΚάπριο – Επέζησε από το ναυάγιο αλλά είχε τραγικό τέλος

Table of Contents Hide Τιτανικός: Η ιστορία του αληθινού Τζακ που έπαιξε…

Ακάρεα, κοριοί, τσιμπούρια: Πως θα ξεχωρίσετε 9 διαφορετικά τσιμπήματα και τι πρέπει να κάνετε στο καθένα

Table of Contents Hide Ακάρεα, κοριοί, τσιμπούρια: Πως θα ξεχωρίσετε 9 διαφορετικά…

Η πραγματική ιστορία του καπετάνιου του Τιτανικού και η αλήθεια για την ευθύνη του στο ναυάγιο

Table of Contents Hide Η πραγματική ιστορία του καπετάνιου του Τιτανικού και…

Τιτανικός: Η ιστορία του αληθινού Τζακ που έπαιξε ο ΝτιΚάπριο – Επέζησε από το ναυάγιο αλλά είχε τραγικό τέλος

Table of Contents Hide Τιτανικός: Η ιστορία του αληθινού Τζακ που έπαιξε…

Γαϊδουράκια νάνοι: Τα πιο αξιολάτρευτα ζώα πάνω στη γη

Γαϊδουράκια νάνοι: Εκτός από πανέμορφα είναι και πολύ φιλικά με τους ανθρώπους