Αξιέπαινες διακρίσεις σε μαθήτριες της Β’ Τάξης του 3ου Γυμνασίου Καστοριά

 

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Καστοριάς, συγχαίρει θερμά τις μαθήτριες της Β΄ τάξης Τσάμη Μαρία και Τζήμα Βασιλεία, για τις διακρίσεις τους σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς, τόσο σε τοπικό όσο και σε Πανελλήνιο και Παγκύπριο επίπεδο.

 

Ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να στοχεύουν όλο και πιο ψηλά, πραγματοποιώντας τους στόχους τους και κινητοποιώντας με το παράδειγμα τους και άλλους μαθητές σε τέτοιους δρόμους δημιουργικής έκφρασης.

 

Συγκεκριμένα συγχαίρει τις μαθήτριες:

 

Α) Τσάμη Μαρία, για τον 2ο Έπαινο Διηγήματος Γυμνασίου, με το διήγημα «Της μπάμπως το γιατί» στον 5ο Πανελλήνιο και Παγκύπριο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ποίησης- Διηγήματος για παιδιά και εφήβους, της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών 2017-18.

 

Β) Τσάμη Μαρία, για το 2ο Βραβείο Διηγήματος, από τον μορφωτικό όμιλο Πετρούπολης υπό την αιγίδα της Unesco, με το Διήγημα «Λένκω, η προσφυγοπούλα μπαλαρίνα», στον 10ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος.

 

Γ) Τσάμη Μαρία, για το 1ο Βραβείο με το Διήγημα «Λένκω, η προσφυγοπούλα μπαλαρίνα» και την Τζήμα Βασιλεία για το 3ο Βραβείο με το Διήγημα «Υπόκωφη Βοή» στον Τοπικό Διαγωνισμό Εφηβικού Διηγήματος «Δημήτριος Δάρβαρις» με θέμα τους πρόσφυγες, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Καστοριάς.

 

Ακολουθούν τα βραβευμένα Διηγήματα:

«Της μπάμπως το γιατί»

«Λένκω, η προσφυγοπούλα μπαλαρίνα»

«Υπόκωφη Βοή»

 

 

Με εκτίμηση

 

Ο Σύλλογος Καθηγητών

 

Ο Διευθυντής

 

Γεώργιος Ν. Σερδένης

You May Also Like

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Μπουζέρια: “παγκόσμιο” πρωτάθλημα τσιπουρο-γευσιγνωσίας

Τα ”Μπουζέρια”, η τρελογιορτή των Τσιπουράδων, σας προσκαλεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τσιπουρογευσιγνωσίας όλο τον κόσμο

Εργαστήριο Παραδοσιακής Δόμησης στα Κορέστεια Καστορίας

Πρόσκληση Συμμετοχής ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΡΕΣΤΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ…