Ήδη από το Μάιο του 2016, ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (TAP) στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, έχει ξεκινήσει την υλοποίηση χορηγιών  σε διάφορες οργανώσεις. Οι δράσεις αυτές πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το δίκτυο “Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής”,  κατά μήκος της όδευσης του αγωγού στη Βόρεια Ελλάδα.

Της Χρύσας Κοσμίδου

Τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017, ο TAP παραχώρησε στο Εθελοντικό Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών Καστοριάς (Ε.Τ.Α.Κ.), πλούσιο εξοπλισμό ο οποίος θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος σε περιπτώσεις έκτακτων αναγκών  και θα συμβάλλει σε πάρα πολλές επεμβάσεις διάσωσης «Όλες οι οργανώσεις, στις οποίες έχουν πραγματοποιηθεί οι χορηγίες, χαρακτηρίζονται από έντονη δραστηριότητα και με μεγάλη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, συμπεριλαμβάνεται και το Ε.Τ.Α.Κ. Καστοριάς, όπου ιδρύθηκε για να συνδράμει σε ειδικές περιπτώσεις, με τη συμμετοχή πολλών εθελοντών οι οποίοι προσφέρουν τα μέγιστα σε κάθε ανάγκη που προκύπτει. Εκ μέρους της εταιρίας, θα ήθελα να εκφράσω τη χαρά μας για αυτή τη δράση και να επισημάνω ότι ο ΤΑP αποδεικνύει καθημερινά, πως  κατά τη διάρκεια της κατασκευής του θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα σε όλες τις τοπικές κοινωνίες, από τις οποίες διέρχεται», δήλωσε ο Εκπρόσωπος του ΤΑP στη Δυτική Μακεδονία  Μιχάλης Γκοσλιόπουλος .

Ο Πρόεδρους του ΕΤΑΚ Χαράλαμπος Σαββίδης σχολίασε πως πέρα από τον ιδιαίτερα χρήσιμο εξοπλισμό,  η ομάδα απέκτησε και έναν πολύ καλό φίλο, ο οποίος εμπράκτως απέδειξε και θα συνεχίσει να αποδεικνύει και στο μέλλον, ότι βρίσκεται δίπλα στο εθελοντικό τμήμα «Μέσα από αυτή τη χορηγία, φάνηκε η εκτίμηση του έργου της ομάδας μας, προς το κοινωνικό σύνολο κα. Η χαρά μας είναι ιδιαίτερη, καθώς υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι κατάλαβαν, πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν  και να δρουν εθελοντές εντός της πόλης».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

«Παπαρρόδεια 2023»: Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Εκδηλώσεις Μνήμης της Μάχης του Δισπηλιού

Φέτος, συμπληρώθηκαν 82 χρόνια από την ηρωική αντίσταση ενάντια στους Γερμανούς εισβολείς στο Δισπηλιό Καστοριάς

Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α΄ τάξη του Μουσικού Γυμνασίου Καστοριάς για το σχολικό έτος 2023-2024

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς-κηδεμόνες πρέπει να υποβάλλουν από κοινού αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗ 2Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

2η ΦΑΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. – Γ΄ΟΜΙΛΟΣ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Α΄ – Α.Ο. ΝΕΑΠΟΛΗΣ 87-19

Ἡ Ἀκολουθία τοῦ Νυμφίου στήν Ἱερά Μητρόπολη Καστορίας

Μέ τήν δέουσα ἐκκλησιαστική τάξη τελέσθηκαν καί φέτος οἱ ἀκολουθίες τοῦ Νυμφίου…