ΑΦΡΑΤΟ, ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΒΑΝΙΛΙΑΣ ΜΕ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
ΥΛΙΚΑ:
500 γρ κρέμα γάλακτος πολύ παγωμένη 35%, 2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα, 2 κουτιά εβαπορέ γάλα και 2 βανίλιες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος ή στην παγωτομηχανή ή σε μίξερ χειρός μέχρι να γίνει μία σφικτή σαντιγί.
Στην συνέχεια, ρίχνουμε το ζαχαρούχο σε 6 δόσεις. Έπειτα, χαμηλώνουμε και ρίχνουμε το εβαπορέ σιγά σιγά, σε 6 δόσεις. Τέλος, ρίχνουμε τις βανίλιες.
Έπειτα, τοποθετούμε στον καταψύκτη για 40 λεπτά.
Το βγάζουμε και το χτυπάμε ενώ συνεχίζουμε ξανά μετά από 40 λεπτά όπου το ξαναχτυπάμε.
Επαναλαμβάνουμε μετά από 40 λεπτά και το ξαναχτυπάμε.
Το τοποθετούμε στην κατάψυξη και το αφήνουμε για πολλές ώρες.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Όταν το βγάζουμε το αφήνουμε λίγο και σερβίρουμε!
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.