Αύριο στην Καστοριά η διημερίδα με θέμα  «Ενδοεπιχειρησιακή  επιτάχυνση για υφιστάμενες επιχειρήσεις και ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών»

 

Η Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Καστοριάς ενημερώνει για τα ακόλουθα:

 

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, Τμήμα Περιφερειακής και Διασυνοριακής Ανάπτυξης και η Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του διασυνοριακού προγράμματος ACCEL «Ενδοεπιχειρησιακή  επιτάχυνση για υφιστάμενες επιχειρήσεις και ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών»

 

Για τον λόγο αυτόν προσκαλεί:

επιχειρήσεις οι οποίες βρίσκονται σε φάση ανάπτυξης  νέων προϊόντων και νέους επιστήμονες οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες στη       διαχείριση καινοτομιών επιχειρήσεις και ανάπτυξη νέων προϊόντων, να συμμετέχουν στην ενημερωτική ημερίδα και την έναρξη του προγράμματος                   V-Exelerate.

 

Το πρόγραμμα V-Exelerate είναι ένα δυναμικό πρόγραμμα διαχείρισης καινοτομίας, ανάπτυξης νέων προϊόντων και απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων!

 

Η εκδήλωση  θα πραγματοποιηθεί στην Περιοχή ΒΙΠΕ Καστοριάς, στις  εγκαταστάσεις του: Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριά- Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019, ώρα 18:00-21:00 & Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, ώρα 10:00 π.μ. -14.00

 

Η ημερίδα απευθύνεται:

  • Σε υφιστάμενες ή  νεοφυείς επιχειρήσεις της διασυνοριακής περιοχής Ελλάδας- Αλβανίας, οποιουδήποτε κλάδου, οι οποίες βρίσκονται σε φάση ανάπτυξης νέων προϊόντων και επιθυμούν να λάβουν εξειδικευμένη καθοδήγηση ώστε να εισάγουν με επιτυχία νέα προϊόντα στις διεθνείς αγορές.
  • Σε νέους επιστήμονες, τελειόφοιτους φοιτητές προπτυχιακού ή αποφοίτους μεταπτυχιακού επιπέδου οι οποίοι επιθυμούν να συμμετέχουν σε ένα δυναμικό πρόγραμμα κατάρτισης, προκειμένου να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στον σχεδιασμό νέων προϊόντων και υπηρεσιών, την κριτική τους σκέψη, τη δημιουργικότητά τους αλλά και να συνεργαστούν άμεσα με επιχειρήσεις αναπτύσσοντας το δίκτυο γνωριμιών τους .

 

 

 

 

 

Θα αναπτυχθούν με ειδικές εισηγήσεις θέματα σχετικά με:

  • Δημόσιες Σχέσεις, Branding, Marketing και πώς να τα εφαρμόσει μια μικρομεσαία επιχείρηση (1ο Master Class – Σεμινάριο).
  • Διαχείριση Καινοτομίας & Τεχνικές Έρευνας Αγοράς και Πωλήσεων(2ο Master Class – Σεμινάριο).
  • Διαχείριση Διανοητικής Ιδιοκτησίας – Πατέντες, Trademarks, copyrights(3ο Master Class – Σεμινάριο).
  • Τρόποι αναζήτησης Κεφαλαίων & Πηγές χρηματοδότησης (4ο Master Class – Σεμινάριο).

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν:                   Δρ Παρασκευή Γκιούρκα, Υπεύθυνη Προγράμματος V-EXELERATE, [email protected], 6973256134.

 

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφές για την εκδήλωση: https://forms.gle/yvjKhXU6nXsi9hvP6

You May Also Like

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…

Εργαστήριο Παραδοσιακής Δόμησης στα Κορέστεια Καστορίας

Πρόσκληση Συμμετοχής ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΡΕΣΤΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ…

Τραγωδία με τροχαίο στην Ιόνια Οδό: Νεκρό ζευγάρι μπροστά τα μάτια του δεκάχρονου παιδιού τους

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Ιόνια Οδό, κοντά στα διόδια Τερόβου στο ρεύμα…

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Νίκος Παρούσης: Ο ήρωας πιλότος που θυσιάστηκε για να σώσει εκατοντάδες παιδιά από βέβαιο θάνατο

Table of Contents Hide Έντρομοι είδαν το ΜιράζΑνέφερε βλάβη στο πηδάλιο«Πάνω από…