Σε μία ακόμη Νομαρχιακή Συνέλευση της Νέας Δημοκρατίας, έπειτα από την πρόσφατη της Πιερίας, προήδρευσε η Μαρία Αντωνίου, ορισμένη από την Γραμματεία της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., ως Τομεάρχης Έρευνας και Καινοτομίας.

Αυτή τη φορά επισκέφθηκε τη γειτονική Φλώρινα, όπου την Κυριακή 26 Ιουνίου, ήταν βασική ομιλήτρια και συντονίστρια ευρείας συνέλευσης μελών και στελεχών της ΝΟΔΕ Φλώρινας, στο πλαίσιο του ανοίγματος του κόμματος στην κοινωνία, με στόχο να φέρει τα στελέχη και τους πολίτες, με τις ιδέες και τις προτάσεις τους, ακόμη πιο κοντά στη Νέα Δημοκρατία.

Η Μαρία Αντωνίου, που έτυχε και πάλι θερμής υποδοχής από τα τοπικά στελέχη, αναφέρθηκε στην ομιλία της σε όλα τα τρέχοντα σημεία της πολιτικής επικαιρότητας, άκουσε με προσοχή τις ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις και προτάσεις των στελεχών, ενώ στο τέλος απάντησε σε όλα τα ερωτήματα στο πλαίσιο ενός γόνιμου και ουσιαστικού διαλόγου.

Πριν την ομιλία της, παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε., τονίζοντας πως η άψογη παρουσία και ενεργή συμμετοχή όλων των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας ενισχύει σημαντικά την νικηφόρα πορεία της παράταξης με στόχο την διακυβέρνηση της χώρας, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Σειρά συναντήσεων του Προέδρου κ. Τσούκα Άκη στην Αθήνα για θέματα του κλάδου της ελληνικής γουνοποιίας

Σειρά συναντήσεων του Προέδρου κ. Τσούκα Άκη στην Αθήνα για θέματα του…

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος στο ΚΕΠ Άργους Ορεστικού και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος στο ΚΕΠ Άργους Ορεστικού και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου

Άμεση λύση για το Υποθηκοφυλακείο Καστοριάς ζητά η Μαρία Αντωνίου με σχετική Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή

Την ανάγκη για άμεση λύση του χρονίζοντος προβλήματος του Υποθηκοφυλακείου Καστοριάς, το…

Στη Δυτική Μακεδονία η διεθνή τουριστική εκδήλωση «FIM-Motocamp 2019». Περισσότεροι από 500 μοτοσικλετιστές θα βρίσκονται για ένα τετραήμερο στο Νεστόριο

Table of Contents Hide Στη Δυτική Μακεδονία η διεθνή τουριστική εκδήλωση «FIM-Motocamp…

Τώρα ο Λάκης Γαβαλάς επισκέπτεται την 43η ΔΕΓ

  Ο Λάκης Γαβαλάς τώρα στη 43η ΔΕΓ