Γενική συνέλευση και κοπή Βασιλόπιτας από την Ένωση Στρατιωτικών Π.Ε. Καστοριάς

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο φιλόξενο χώρο της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Καστοριάς, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Στατιωτικών Π.Ε. Καστοριάς.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν  ο βουλευτής Καστοριάς της ΝΔ κ. Τζηκαλάγιας Ζήσης, η βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ κα Τελιγιορίδου Ολυμπία, ο Διοικητής του 15ου Συντάγματος Πεζικού, Σχης (ΠΖ) Αγαπάκης Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Ορεστικού, κ. Βακόπουλος Παναγιώτης. Επίσης παρευρέθηκαν από την ΕΑΑΣ Καστοριάς, ο Πρόεδρος της, Υπτγος ε.α Τζωρτζόπουλος Ηλίας καθώς και ο Σχης ε.α Δούκης Χρυσόστομος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Καστοριάς, κ. Παπουτσίδης Κυριάκος, ενώ με την παρουσία τους μας τίμησαν  ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Καστοριάς, κ. Αδάμ Στέργιος, η εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κα Κοτζασάνη Δέσποινα, εκ μέρους του ΚΚΕ ο περιφερειακός σύμβουλος Δ. Μακεδονίας κ. Χαστάς Αθανάσιος καθώς και ο κ. Κανάτσιος Ιωάννης, ο Αντγος ε.α Γρηγοριάδης Γρηγόριος, ο τέως Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Αδαμόπουλος Σωτήριος.

Την πίτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Καστοριάς, πανοσιολογιότατος πατήρ Στέφανος Σχινάς.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του ΔΣ της Ένωσης, Αλχίας (ΠΖ) Μαρινέλης Χρήστος, μίλησε για το έργο και τις δράσεις της Ένωσης την προηγούμενη χρονιά, ενώ τόνισε πως η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ. θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά, ακόμα πιο δυναμικά, σε συνεργασία με την Π.Ο.Ε.Σ. και όλους τους θεσμικούς τοπικούς φορείς την προσπάθεια για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων των συναδέλφων.

Στην εκδήλωση η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ.   τίμησε τον νομικό της σύμβουλο, κ. Βακόπουλο Παναγιώτη, για την ανιδιοτελή και πολυεπίπεδη προσφορά του στην προσπάθεια της Ένωσης, για τη βελτίωση, προστασία και προαγωγή της θέσης και των συμφερόντων των συναδέλφων μας στρατιωτικών.

Στον ίδιο χώρο, πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση, όπου εγκρίθηκε ομόφωνα ο οικονομικός απολογισμός και ισολογισμός του προηγούμενου έτους 2019  και ο προϋπολογισμός του 2020.

Η Ένωση ευχαριστεί θερμά τα μέλη και τους φίλους για την τιμή που μας έκαναν με την παρουσία τους.

 

You May Also Like

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…

Μπουζέρια: “παγκόσμιο” πρωτάθλημα τσιπουρο-γευσιγνωσίας

Τα ”Μπουζέρια”, η τρελογιορτή των Τσιπουράδων, σας προσκαλεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τσιπουρογευσιγνωσίας όλο τον κόσμο

Εργαστήριο Παραδοσιακής Δόμησης στα Κορέστεια Καστορίας

Πρόσκληση Συμμετοχής ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΡΕΣΤΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ…