Η νέα hot τάση στην εστίαση

Μία νέα τάση έχει αρχίσει να εξαπλώνεται στο Λονδίνο. Τα ιγκλού.

Κι όμως, καλά διαβάσατε. Δεν είναι λίγοι οι επιχειρηματίες που αποφασίζουν να αξιοποιήσουν τις ταράτσες τους κατά τη διάρκεια του κρύου χειμώνα στο Λονδίνο και κατασκευάζουν ιγκλού μέσα στα οποία ο καθένας μπορεί να πιει καφέ και να απολαύσει το φαγητό του.

Φυσικά τα ιγκλού έχουν ακόμη ένα θετικό, καθώς σε καθ’ ένα από αυτά χωράει συγκεκριμένος αριθμός ατόμων κι έτσι αποτελεί μία καλή επιλογή για όποιον φοβάται ακόμη μήπως κολλήσει από κορωνοϊό.

Πάντως πέρα από την πρωτότυπη ιδέα, τα περισσότερα έχουν και εξαιρετική διακόσμηση και για τον λόγο αυτό άλλωστε είναι τόσο πολυφωτογραφημένα στο Instagram:

Coppa Club

 

 

 

Ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα ιγκλού ανήκει στο μαγαζί Coppa Club. Τα ιγκλού του μαγαζιού λειτουργούν όλο το χρόνο, ωστόσο η διακόσμηση αλλάζει ανάλογα με την εποχή.

Vinegar Yard

 

 

Σε αυτό το μαγαζί τα ιγκλού δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με γνωστή εταιρεία ποτού, έτσι ο καθένας μπορεί να απολαύσει μοναδικά κοκτέιλ σε ένα αρκετά «χουχουλιάρικο» περιβάλλον.

Τα ιγκλού του vinegar Yard χωράνε έξι άτομα και είναι εξοπλισμένα με θερμάστρες αλλά και γούνες.

Jimmy’s Pop Up

 

 

Τα θερμαινόμενα ιγκλού του συγκεκριμένου μαγαζιού βρίσκονται δίπλα στον Τάμεση και οι περισσότεροι τα επιλέγουν για να απολαύσουν το δείπνο τους.

Το καθένα χωρά δέκα άτομα, ενώ η κράτηση είναι απαραίτητη.

Aviary

 

 

 

Αν αυτά τα ιγκλού είχαν έναν όνομα, αυτό θα ήταν τα «ιγκλού του τόνικ», καθώς το συγκεκριμένο μαγαζί έχει πάρα πολλές ετικέτες από το συγκεκριμένο ποτό. Εκτός αυτού, η θέα από τα ιγκλού είναι τρομερή, ενώ όλοι οι χώροι είναι θερμαινόμενοι.

Skylight

 

 

Στο συγκεκριμένο μαγαζί, η έμπνευση έρχεται από τις Άλπεις, καθώς όλο το μενού της χειμερινής σεζόν είναι εμπνευσμένο από εκεί. Το έξτρα είναι πως ο χώρος στον τελευταίο όροφο διαθέτει επίσης το δικό του παγοδρόμιο.

Bar Elba

 

 

Σε κάθε ιγκλού του Bar Elba χωράνε μέχρι 15 άτομα και γι΄αυτό μία κράτηση επιβάλλεται. Το πρωτότυπο είναι πως μπορεί να βάλεις τη δική σου λίστα αναπαραγωγής να παίζει, καθώς κάθε ένα ιγκλού είναι απομονωμένο από τα υπόλοιπα.

 

 

moneyreview.gr

You May Also Like

Το σπίτι των ονείρων μας δεν χρειάζεται να είναι καινούργιο, μεγάλο και γεμάτο πολυτέλεια.

25 ονειρικά σπιτάκια στα βουνά της Ελλάδας που θα θες να μετακομίσεις τώρα

O λεπτότερος ουρανοξύστης στον κόσμο βλέπει το Central Park της Νέας Υόρκης από τα 435 μέτρα

Το ψηλόλιγνο οικιστικό συγκρότημα 111 West 57th Street ύψους 435 μέτρων σχεδιάστηκε…

Το πιο πολυτελές καταφύγιο στον κόσμο, κοστίζει 16 εκατομμύρια ευρώ, και αντέχει μέχρι και πυρηνική έκρηξη

Το πιο πολυτελές καταφύγιο στον κόσμο, κοστίζει 16 εκατομμύρια ευρώ, και αντέχει…