Ο Γιάννης Τράγκας, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, θα ακολουθήσει την διαδικασία να αποδεχθεί την κληρονομιά με το ευεργέτημα της απογραφής

Συνεχίζεται το σίριαλ με την περιουσία και την κληρονομιά του Γιώργου Τράγκα μετά τη δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του εκδότη- δημοσιογράφου από την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Ενώ ο μικρότερος γιος του δήλωσε σήμερα μέσω των δικηγόρων του ότι δεν επιθυμεί την επαγωγή της κληρονομίας περιουσίας και αποποιείται κάθε περιουσιακού στοιχείου από αυτήν, ο μεγαλύτερος γιος Γιάννης, δήλωσε ότι θα αποδεχθεί την κληρονομιά.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του μεγαλύτερου γιου του Γ. Τράγκα, Νίκο Αγαπητό, θα αποδεχθεί την κληρονομιά που του άφησε ο πατέρας του.  Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο Γ. Τράγκας βρισκόταν υπό συνεχή φορολογικό έλεγχο, ενώ υποστηρίζει πως ήταν πολύ προσεκτικός και δεν φαίνεται ότι είχε κάτι να φοβηθεί για την περιουσία του.

«Ο Γιώργος Τράγκας ήταν ένας από τους συνεχόμενα φορολογικά ελεγχόμενους πολίτες. Προσωπικά, τον υπερασπίστηκα σε διάφορες δίκες για διάφορα φορολογικά αδικήματα, που οφείλουμε να πούμε ότι έχει απαλλαγεί αμετακλήτως. Ο φορολογικός έλεγχος στο πρόσωπό του δεν σταμάτησε ποτέ» δήλωσε ο Νίκος Αγαπηνός, αναφέροντας πως η περιουσία του Γιώργου Τράγκα υπολογίζεται στα 25 εκατ. ευρώ.

Ο Γιάννης Τράγκας, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, θα ακολουθήσει την διαδικασία να αποδεχθεί την κληρονομιά με το ευεργέτημα της απογραφής, που σημαίνει ότι η ευθύνη του περιορίζεται μέχρι και στην αξία του ενεργητικού της κληρονομιάς που έχει να λάβει.

Δεν είχαμε καμία σχέση λέει ο αδερφός του

Ο αδερφός του Γιώργου Τράγκα, σε δηλώσεις του τόνισε πως μετά το δεύτερο διαζύγιό του δεν είχαν επαφές και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για όσα λέγονται γύρω από το όνομα της οικογένειάς τους. «Δεν είχα σχέση με τον αδερφό μου. Δεν με έχει καλέσει κανένας, ούτε έχω καμία σχέση. Τα περιουσιακά μου στοιχεία προέρχονται από τη μητέρα μου, είμαστε ετεροθαλή αδέρφια. Δεν είχα καμία σχέση με τη δημοσιογραφία ή με το τι έκανε ο αδερφός μου».

«Δεν ξέρω τι έκανε και πως έβγαλε αυτά τα χρήματα. Ήξερα ότι βγάζει ένα περιοδικό. Μετά το δεύτερο διαζύγιό του δεν είχα καμία σχέση. Το μόνο που μου είχε πει κάποτε ότι: “Ξέρεις, θα μένω στη Γαλλία τον μισό χρόνο. Έχω πάρει ένα σπίτι στη Γαλλία”. Στη γιορτή του καθενός έπαιρνε ο ένας τηλέφωνο και έλεγε χρόνια πολλά. Τέρμα. Δεν μ’ αρέσει που κυκλοφορεί το επίθετό μας. Το όνομά μας ουδέποτε είχε βγει τη δημοσιότητα. Είμαστε μία αξιοπρεπής οικογένεια από πάππου προς πάππου. Ας ερευνηθεί, κράτος υπάρχει, ας κοιτάξει να βρει την προέλευση», δήλωσε.

You May Also Like

Σάμος – Ελικόπτερο: Το χρονικό της μοιραίας υδροληψίας

Δύο νεκροί από το τετραμελές πλήρωμα του πυροσβεστικού ελικοπτέρου που έπεσε κοντά…

«Αν μπορούσα να κάψω όλα τα λεφτά του θα το έκανα»: Η μεγάλη πικρία της Αθηνάς Ωνάση για τον παππού της όταν ήταν 13 χρονών

Ούτε τη δημοσιότητα ούτε τα λεφτά που πήρε από τον παππούς της…

Το εντυπωσιακό σπίτι στη Σαντορίνη που κάποτε ήταν σπηλιά.

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Kapsimalis Architects που βάση του έχει τη Σαντορίνη, καταφέρνει και αναδεικνύει…

Ξενοδοχείο στη Λευκάδα έβαλε ένα γιοτ στην πισίνα και το νοικιάζει για διαμονή!

Οι παροχές που προσφέρει είναι ιδιωτική πισίνα, wifi αλλά και ό,τι άλλο…

Εβρος: Αφησαν στην τύχη του το φράγμα που θα έσωζε την Δαδιά

Ο αναπλ. Καθηγητής του τμήματος Περιβάλλοντος του Ιονίου Παν/μίου και μέχρι πριν…

Γυναικοκτονίες: Η κοινωνία δεν γνωρίζει το βάθος του προβλήματος

Table of Contents Hide Διάφορα στάδιαΛεκτικές επιθέσειςΤο Strong MeΠρόληψη έμφυλης βίαςΞεχωριστό αδίκημα,…

Φωτεινή Βασιλειάδου: Η “άγνωστη” κόρη της μεγάλης Γεωργίας Βασιλειάδου και η τεράστια ομοιότητα με τη μητέρα της

Φωτεινή Βασιλιάδου: Η κόρη της σπουδαίας ηθοποιού Γεωργίας Βασιλειάδου

Σαντορίνη: Έστριψε να φωτογραφήσει την καλντέρα και σκότωσε ένα 34χρονο

Ένα ακόμη δυστύχημα που μεγαλώνει τη λίστα με τους θανάτους στον δρόμο…

Θάνατος βρέφους στα Γρεβενά: «Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας το μωρό μας» λέει η μητέρα

Σε κατάσταση σοκ οι γονείς του βρέφους 35 ημερών που πέθανε τις…