Γλυκά Νερά: Κατάθεση “κλειδί” από την ψυχολόγο της Καρολάιν – Τι απασχολούσε την 20χρονη

Η ψυχολόγος είναι ο “άσσος στο μανίκι” των αστυνομικών για τις άγνωστες πτυχές της ζωής της 20χρονης που δολοφονήθηκε με άγριο τρόπο στα Γλυκά Νερά.

Μαρτυρία-κλειδί φέρονται να έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, όσον αφορά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, όπου δολοφονήθηκε με άγριο τρόπο η 20χρονη Καρολάιν.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Live News” του Mega και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, κατάθεση έχει δώσει η ψυχολόγος που παρακολουθούσε την άτυχη κοπέλα. Η ψυχολόγος προσπαθεί με τους αστυνομικούς να ανιχνεύσουν τι απασχολούσε την 20χρονη κι αν αυτό έχει την οποιαδήποτε σχέση με το τραγικό συμβάν. Αν δηλαδή είχε φοβίες, αν πίστευε ότι την παρακολουθούσε κάποιος…

Ωστόσο, υπεράνθρωπη είναι η προσπάθεια των αξιωματικών της ΕΛΑΣ να καταφέρουν άμεσα να εξιχνιάσουν το έγκλημα των Γλυκών Νερών και να θέσουν ενώπιον της δικαιοσύνης εκείνους που με τόσο βίαιο τρόπο στέρησαν τη ζωή της Κάρολαϊν, κάτι που επιβεβαιώνει και ο σύζυγός της.

“Υπάρχουν αξιωματικοί που έχουν μέρες να δουν το σπίτι τους. Αλλά και τα εγκληματολογικά εργαστήρια λειτουργούν με τον ίδιο, αμείωτο ρυθμό. Οι αναλυτές στα εγκληματολογικά, δεν έχουν αφήσει το παραμικρό στοιχείο, χωρίς αναλυτικό έλεγχο”, δήλωσε στην εκπομπή “Live News” του Mega ο 32χρονος πιλότος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του σταθμού, ο 32χρονος πιλότος ο οποίος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις Αρχές, θα κληθεί σύντομα, εκ νέου, να καταθέσει ξανά για τα όσα θυμάται ότι συνέβησαν εκείνο το μοιραίο ξημέρωμα, καθώς και η παραμικρή λεπτομέρεια στην περιγραφή του ίσως προσφέρει αποτέλεσμα.

Δεν βρέθηκαν στοιχεία από την εισβολή και τη φυγή των δραστών

Παρά την επισταμένη έρευνα των αστυνομικών αρχών, δεν φαίνεται να έχουν βρεθεί στοιχεία από κάμερες και κινητά ή άλλα μέσα, που να δείχνουν την άφιξη, την εισβολή και τη διαφυγή των τριών τουλάχιστον κουκουλοφόρων στο σπίτι στα Γλυκά Νερά όπου ζούσε το νεαρό ζευγάρι με το 11 μηνών μωρό του.

Ταυτόχρονα, τα ευρήματα από τον τόπο του εγκλήματος, δηλαδή από τη μεζονέτα, είναι λιγοστά. Η ΕΛ.ΑΣ. πάντως, συνεχίζει να αναζητεί στοιχεία από τον χώρο των ποινικών, καθώς και να ψάχνει απαντήσεις σε αρκετά ερωτήματα που προκύπτουν, όπως το γιατί οι δράστες έπνιξαν την 20χρονη στη σοφίτα της μεζονέτας φράσσοντας την είσοδο του οξυγόνου και πιέζοντας το κεφάλι της για 7-8 λεπτά, όταν έπειτα από 1-2 λεπτά πίεσης απλά θα λιποθυμούσε και θα σταματούσε να αντιδρά.

Επίσης, αυτό που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι ότι το θύμα δεν φέρει καμία αμυχή ή σημάδι πάλης.

Επιπλέον, οι Αρχές διατυπώνουν το ερώτημα γιατί οι δράστες έδεσαν με σχοινί και μονωτική ταινία τον 32χρονο πιλότο και μόνο με τα ρούχα της την 20χρονη Καρολάιν, καθώς και για ποιον λόγο επέλεξαν να αφαιρέσουν τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες που είχε στο σπίτι το ζευγάρι, μία διαδικασία που είναι δύσκολη και χρονοβόρα, αντί να τις ξηλώσουν απλά και να τις πάρουν μαζί τους.

newsitamea.gr

You May Also Like

Λάρισα: Έδεσε με πολύ μικρό λουρί το σκύλο του στα κάγκελα και αυτός πνίγηκε- Μπράβο σε αυτόν που δεν φοβήθηκε και το κατάγγειλε

Table of Contents Hide Λάρισα: Έδεσε με πολύ μικρό λουρί το σκύλο…

Συντάξεις Αυγούστου 2019: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές στα Ταμεία

Συντάξεις Αυγούστου 2019: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές στα Ταμεία

Καταστηματάρχες εστίασης στον Βόλο: «Η πτώση του τζίρου θα αγγίξει έως και το 50%»

Για καινούργιο lockdown στην εστίαση έκανε λόγο ο πρόεδρος των Ιδιοκτητών Κέντρων…

Συγκέντρωση τροφίμων από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

«Το Χαµόγελο του Παιδιού» ενόψει καλοκαιριού συγκεντρώνει τρόφιµα & είδη πρώτης ανάγκης…

Ανατιμήσεις: Θύμα των αυξήσεων και το σουβλάκι – Πού θα φτάσει η τιμή του

Τι λένε για τις αυξήσεις οι καταστηματάρχες

Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κυρίας Μ. Σπυράκη για τον ανασχηματισμό: “τόση αναστάτωση για να αλλάξει ο Μανωλιός και να βάλει τα ρούχα του αλλιώς”

Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κυρίας Μ. Σπυράκη για τον ανασχηματισμό:…

Αυτός είναι ο «χασάπης» της Μακρινίτσας που σκότωσε τα δυο αδέρφια

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου από την οικογενειακή τραγωδία στο…

ΑΠΘ: Διαστημικό πείραμα σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας πάνω από τον Ατλαντικό

Πείραμα σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας εκτέλεσε επιστημονική ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.…

Χαμάς: Τι στοιχεία μας δίνουν τα ισραηλινά βίντεο με τα «τούνελ κάτω από το Αλ Σίφα» – Ανάλυση Al Jazeera

Βρέθηκε κέντρο διοίκησης της Χαμάς κάτω από το νοσοκομείο Αλ Σίφα της Γάζας;

Υγεία και ασφάλεια εργαζομένων σε συνθήκες ψύχους, έντονων χιονοπτώσεων και παγετού

Υγεία και ασφάλεια εργαζομένων σε συνθήκες ψύχους, έντονων χιονοπτώσεων και παγετού